עבור לתוכן

לא מצליח לבחור לפטטופ כבר חודשיים-שלוש! פיתוח+משחקים תקציב 5-6 אלף ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

חקרתי לא מעט על LENOVO Y50 ומסתבר שזה מחשב סבבה אבל ברמת גימור די נמוכה (פלסטיקה, חם\רועש, מסך לא הכי איכותי).

לעומת זאת אני רואה ביוטיוב כל מיני REVIEWS שהם למעשה צילום של משחק כגון CRYSIS ונראה שהמחשב אוכל את זה בלי מלח. גם רוב חוות הדעת באמאזון חיוביות.

נוסף על כך יש למחשב 16GB RAM, מה שמאוד מאוד קורץ לי כי אני בדר"כ מבטל את ה PAGING FILE בווינדוס כדי למנוע SWAPPING, דבר שממש מגביר את הביצועים (אך דורש כמות RAM לא קטנה).

LAST BUT NOT LEAST, צלצלתי לאחת החנויות אשר משווקות את המחשב הזה, ממש רציתי להזמין, אבל לא יכלו לענות לי על שאלה פשוטה: האם המסך הוא ANTI-GLARE!! המוכר אמר שהוא לא יודע, ושיש את הפרטים באתר. מה שיותרררר מצחיק זה שב ZAP ובאתר לנובו יש מפרט X, בזמן שבאתר שלהם יש מפרט Y (הבדלים בסוג מסך ובדגם כרטיס המסך!). הבחור אומר לי שהיבואן פשוט רשלן. לך תדע.

ועוד דורשים 5 אלף על המחשב הזה. לא רציניים.

יש את Asus G750JZ שעולה 10 אלף (וכל השאר מהסדרה ROG של ASUS) והבנתי שמדובר במחשב אחד המטורפים, אבלללל - לקנות אותו זה הימור, כי אם יש תקלה, וקראתי על לא מעט תקלות מהיצרן הזה, אתה אכלת אותה. שירות הלקוחות שלהם גרוע, נראה שזה גם ברמה הלאומית כאן בישראל וגם ברמה הבינלאומית.

למרות המחיר הגבוהה אמרתי אולי שווה את זה, אבל אחרי הנתונים לעיל - לא חושב שאני אכנס להרפתקה הזו.

מעבר לזה אין לי זמן לנבור בזה יותר מדי ואני די תקוע בשלב הבחירה כבר כמה חודשים!

בקיצור - כאב ראש אחד ג-ד-ו-ל!!

ממש שוקל לקנות פשוט לפטופ LOW END עם הרבה RAM (שוב, לפיתוח), ולמשחקים להרכיב משהו חזק באופן עצמאי.

אני מחפש מחשב חזק לפיתוח ולמשחקים - עדיפות לפיתוח, המשחקים שאני אוהב גם ככה לא דורשים יותר מדי (משחקי RPG כמו DRAGON AGE). עדיין מעוניין שהמשחקים ירוצו יפה.

המסך חייב להיות איכותי - אני יושב מולו שעות בכל יום.

חשוב חשוב חשוב: עם כל זאת, אני לא רוצה מחשב שמרעיש - בתור אחד שיושב מול מחשב די הרבה, דבר אחרון שהייתי רוצה זה חפירות.

עדיפות גבוהה למסך ANTI-GLARE - אחת הסיבות שאני רוצה לפטופ ולא מחשב נייח היא כדי לשבת גם מחוץ למשרד.

מודה לך מראש על שקראת את כל הפוסט הארוך הזה, ועל העצה..

פורסם

http://www.orpc.co.il/items/285587 [עולה 5,161 ש"ח]

+

סטיק 8GB נוסף [345 ש"ח] - http://www.shop.toteam.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=4272493

+

כונן SSD 256GB , במקום הצורב שאותו אתה הופך לחיצוני USB [עולה 580 ש"ח] - http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT256MX100SSD1

+

מתאם לכונן קשיח במקום הצורב [20 ש"ח] + מארז חיצוני לצורב USB [מחיר 25 ש"ח] = 45 ש"ח

=

6,131 ש"ח סה"כ

תתחדש!:xyxthumbs:

***אם הקניה לא דחופה הייתי ממתין חודשיים בערך לדגמים חדשים עם מעבדי דור 5 וכרטיסי מסך דור 9.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר, אבדוק את זה היום מאוחר יותר..

יש לי הסתייגות מ ASUS, ותבין שאני מעל 10 שנים פלוס-מינוס תופס מהם חברה "א' א'" מה שנקרא, אבל בעקבות החיפוש אחר לפטופ כאמור, התחוור לי שרמת שירות הלקוחות שלהם כזו גרועה שעדיף פשוט לא להתעסק.

לכן אם יש לך עוד המלצה, והפעם יצרן אחר, אשמח לשמוע.

אם אתה עדיין מאמין שכדאי לי ללכת עליהם - בהחלט אשקול זאת.

לגבי ההמתנה - עד כמה משמעותי השיפור יהיה? ועד כמה המחירים של הדגמים החדישים של היום ירדו? אלף שקל הבדל? אני מעדיף לסגור את הפינה הזו כבר מעכשיו, תמיד יבואו דגמים חדשים יותר.

פורסם

לכל חברה יש פאקים במידה זו או אחרת, אין חברה מושלמת. גם דל,לנובו, אסוס ועוד יצרניות שמקבלות אחריות במעבדות ה"לא משהו" פה בארץ.

אין לי המלצה על משהו אחר ראוי ברמה דומה.

שים לב שה-Y50 מגיע עם מסך גרוע מאד - ראה דיון פה: http://hwzone.co.il/community/threads/553802-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-Y50-70-UHD

בעניין דגמים חדשים - לדעתי כדאי אם זה לא דחוף, הדגמים החדשים לא יורידו משמעותית ואם בכלל את המחיר של המחשבים הנוכחיים אלא ברמת המחיר צריכים להחליף אותם כמעט 1:1 רק ברמת ביצועים גבוה יותר.

פורסם

הגימור של ה Y50 הוא לא ברמה נמוכה. למה אתה חושב את זה?

פורסם

לא הייתי מעיז (נסיון אישי רע ומר) להמליץ לקנות מחשב נייד ASUS. השרות שלהם כ"כ מחו***ן שהייתי ממליץ עליו רק לדע"ש..

השרות של DELL ולנובו בארץ ממש בסדר ולעיתים אף למעלה מזה.

פורסם
  • מחבר

אני גם ככה לא "דוחף" את גבולות המחשב, זה לא שאני משחק ב CRYSIS, וגם אם כן הייתי, אין לי בעיה עם רמת גרפיקה "בינונית" (בהגדרות המשחק).

ככה שאני לא אמתין לסדרה חדשה עכשיו חודשיים בשביל עוד מהירות, תודה בכל אופן על הטיפ- מוערך!

לגבי רמת גימור המסך - קיבלתי את הרושם הזה מלא מעט מקורות, הנה הלינק שניתן כאן בתגובה #4 גם מדבר על זה..

אבל עזוב - עבדתי עם לנובו לא מעט זמן - אני יודע שהמסך לא באיכות הכי גבוהה, ולכן תמיד חיברתי מסך מחשב ללפטופ. עם זאת, אם כבר אני קונה לפטופ חדש עכשיו, אני מעדיף ללכת על מסך טוב (עדיפות נמוכה מבוא נאמר רמת רעש שזה NO NO מבחינתי).

לגבי DELL וכל השאר אני לא יודע.

מה ששוב משאיר אותי עם ASUS, אבל מכל מיני מקורות אני שומע רק דבר אחד - שירות גרועה עד נעדר (ראה תגובה #6 כאן). זאת אומרת שאם אני קונה מחשב שלהם, אני לוקח הימור - כי אם אחרי שבוע הוא מתחיל להשתעל - נפלתי.

תאמינו לי נהיה לי כאב ראש מכל הסיפור, בא לי כבר לקנות לפטופ באיזה 1,500 ש"ח לעבודה וכאלה, ולמשחקים אולי נבנה מחשב נייח.. נראה שאין אלטרנטיבה טובה. שוק פרוץ לחלוטין. ועל הישראלים החברות האלו אשכרה מצפצפות.

נערך על-ידי misterxyz

פורסם

זה לא החברות עצמן, אלא הנציגות הישראלית שמוציאה שם רע לכמעט כל חברה בינ"ל ומכשיר אלקטרוני באי מתן שירות ראוי לצרכן.

פורסם
  • מחבר

אם זה באמת היה חשוב למישהו שם "למעלה" בחברות הללו - אין לי ספק שהשירות כאן היה מצוין.

השאלה איך מוציאים את המקסימום מהמצב הקיים.

"ליפול" על מחשב (ASUS) תקול בלי שירות לקוחות - זה כמעט כמו לזרוק את הכסף.

לקנות מחשב לא מוגמר (LENOVO) - גם לא כיף, במיוחד כששילמת מחיר נאה של 5 אלף ש"ח.

עזוב שגם הבנתי שיש אצל החברות האלה "נוהל 3 פיקסלים שרופים", ככה שאם קנית ויש 2 פיקסלים שרופים - בעיה שלך. לשם אני אפילו לא אכנס.. שיא החוצפה.

אין איזה דגם שפותר את כל הבעיות הללו? שירות טוב, מוצר מוגמר, אחריות לתקינות מ-ל-א-ה.. זה לא 200 שקל, זה פאקינ אלפים.

פורסם

אצל לנובו, במחשב חדש, הנוהל הוא פיקסל אחד בשביל להכריז DOA. מניסיון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. לפחות משהו חיובי בכל הסבך הזה. תודה יואב

פורסם

אם הקדשת כ"כ הרבה זמן ועדיין לא מצאת, מציע שתלך פיזית לחנויות שמציגות ניידים. מנסיון, זה עוזר.

קשה להמליץ לך על משהו ספציפי כי תמיד תצטרך להתגמש ומידת הגמישות נתונה להחלטתך בלבד. אבל,

ממליץ שתבדוק את DELL XPS על שלל הקונפיגורציות שלה.

פורסם
  • מחבר

נשמע לי כמו רעיון מעולה הוגו, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים