פורסם 2014 באוקטובר 2811 שנים http://www.zol4u.co.il/items/259734אני חייל צריך למחשב בעיקר לסרטים למישחקים פשוטים, עם זמן סוללה סביר ומחשב שלא יהיה עדין מידיהמליצו עליו למישהו אחר כאן ונראה לי גם מתאים לימחפש מחשב במחיר הזה, יכול לחרוג בעוד 300-400 שקל אבל אם השיפור לא יורגש בצורה מיוחדת אז חבלמה דעתכם יש דגם יותר טוב במחירים האלו?
פורסם 2014 באוקטובר 2911 שנים המוקש פה הוא הציפייה להרצת משחקים.אני סבור שהמחשב יכול להתמודד עם משחקים כמו DOTA2 וLOL (על הגדרות סבירות), אך משחקים כגון call of duty וbattlefield חדשים הם מחוץ לליגה.כרטיסי המסך המובנים של אינטל מעולים לסרטים (אפילו בHD) ואינטרנט, אך למשחקים קצת פחות. נערך 2014 באוקטובר 2911 שנים על-ידי OvO
פורסם 2014 באוקטובר 2911 שנים מחבר אני מדבר על משחקים כמו heroes 3, red alert 2, fiablo 2 ?המחשב עצמו טוב יחסית למחיר?יש טעם להוסיף כסף למחשב אחר?
פורסם 2014 באוקטובר 2911 שנים את המשחקים הללו המחשב יוכל לשאת לדעתי.על כל פנים, גם עם חריגה של 400 שקלים לא תמצא נייד עם כרטיס מסך מזהיר. בחתך מחירים של 2500+- תוכל למצוא ניידים מבוססי amd 230m או nvidia gt820 שעדיפים במעט במשחקים (עם עדיפות לnvidia) ,ועם שאר מפרט זהה פחות או יותר אך השדרוג תלוי בך.בשורה תחתונה, נראה לי שהמחשב הנ"ל יתאים לצרכיך ואין צורך בתוספת כסף. מה שכן אני לא ממש מכיר את החנות הזאת אז תוודא שמדובר באחת אמינה לפני שאתה מזמין. נערך 2014 באוקטובר 2911 שנים על-ידי OvO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.