עבור לתוכן

מבקש מפרט מחשב לגיימינג 2.6K ללא מסך וללא כרטיס מסך (כבר יש)

Featured Replies

פורסם

שלום,

תשובות לשאלון

צריך מפרט מחשב בתקציב של 2.6K אם אפשר לחסוך ממנו מה טוב ואם תצטרך חריגה אז לא יותר ממאה שקלים גם זה בדוחק רב.

המחשב מיועד לגיימינג למשחקים חדשים שיוצאים כגון: asassins creed unity, gta וכדו' הרצון הוא שהמשחקים יעבדו בהגדרות גבוהות, אולם לא מחייב שיהיו הכי גבוהות שניתן (רצוי כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב הנתון).

יש לי מסך בגודל 22 אינץ' ברזולוציה של 1050*1680 וכמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 TI ולכן אין צורך לכלול אותם במפרט. ציוד הקפי אינו נצרך גם כן.

השקט הרצוי הוא בין 4 ל-6, לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך שום תוכנה. צריך הרכבת מחשב בחנות (את הכ.מ אני ארכיב לבד).

אני מעדיף לקנות מחברת T.M.S כיון שע"פ הידוע לי הם אמינים וזולים וגם יש להם משלוחים חינם דבר שעוזר לי מאוד, אולם אם יהיו המלצות טובות וזולות יותר מאזור תל אביב-חולון אשמח לשמוע.

קניית המחשב מתוכננת ליום יומיים הקרובים.

החיבורים צריכים להיות מתקדמים כגון: sata3, usb.3 , (לא חייב שכולם יהיו USB3) צריך חיבור לאוזניות ו-USB מקדימה מעבר לכך לא צריך חיבורים מיוחדים.

כמובן שבעתיד ארצה לשדרג את המסך וכרטיס המסך ואולי אף להוסיף זיכרון. בדיסק הקשיח דרוש נפח של 1T ואם יש אפשרות גם ל - SSD (אפשרי שביחד, לקשיח ול- SSD , יהיה נפח של 1T אם זה חוסך בתקציב).

תודה רבה.

נערך על-ידי kokoki

פורסם
  • מחבר

אני ממש צריך את העזרה שלכם אנשים.

תודה.

פורסם

תענה על השאלון.

פורסם
  • מחבר

עניתי על כל השאלון בבקשה, אם לא קראת את הבקשה שלי אז תקרא בבקשה ותראה שעניתי על הכל.

תודה. :-)

פורסם

בבקשה.

SSD לא נכנס. אפשר להתחיל לגרד פה ושם אבל לא שווה את זה. SSD 120 גיגה של קינגסטון (SATA3) עולה כיד שנייה בערך 200 שקל. לפי דעתי 120 מספיק. יש כאלא שיגידו שלא מספיק. הבחירה היא שלך.

מתוך אותו מפרט אפשר להוריד קשיח מכאני ולשים SSD של 120.

שאר המפרט בסדר גמור. מעבד טוב. ספק מעולה. מארז בסדר ו 8 גיגה RAM. לוח מעולה.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪973

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪130

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪297

סה"כ: ₪2664

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2611 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/r3xh9enz

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

יש מעבד זול יותר (של אינטל) שעדיין יתן ביצועים איכותיים?

פורסם

כמובן. כל מרובע ליבות ייתן ביצועים סבירים ביותר שמתאימים לדרישות שלך אבל (אבל גדול) מבחינת הפרש מחירים אין טעם לנסות ולחסוך. בין ביצועיסט טוב למעבד הכי חלש הבדל של 72 שקל. לא שווה לחסוך בחלק זה.

אתה סתם מברר או שיש לך מתרה לחסוך עוד קצת? כי אז אפשר לגרד כמה שקלים מקירור למעבד, לוח טיפה נחות יותר באנדל מארז ספק זול יותר. אפשר להוריד עוד 200-250, אבל אז תקבל חלקים "נחותים" יותר . כוונה הכל יעבוד, אך במאמץ יהיה רועש יותר לצורך העניין. לא תוכל בעתיד להפוך מחשב ל HTPC וכו.

אם אתה חייב להוריד עוד תקציב אז יש מה לעשות. רק תגיד :) אבל הדרך הכי טובה לחסוך זה פשוט להתמקח. קח את המפרט הזה, עשה סיבוב בחנויות מחשבים ותבקש הצעה טובה יותר. זה יעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים