עבור לתוכן

מחשב נייד "13 קל וקטן לעבודה. תקציב - 6-7K.

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב? עבודה, תוכנות ייעודיות לעבודה עם קבצים גדולים ובסיסי נתונים.

* גודל המסך? 13"

* רזולוציית המסך? כמה שיותר..

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין.

* משקל רצוי? קל יחסית. פחות מ-2 קילו, וכמה שפחות.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד. לפחות שבע שעות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.

* Bluetooth? ברור.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה SSD. לפחות 128 גיגה, עדיף 256.

* כונן אופטי? לא חובה.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): 16GB זיכרון (או לפחות אפשרות להרחבה עצמית עתידית ל-16GB). מעבד חזק יחסית (גם אם הוא מסדרת U, שיהיה מהיותר חזקים שלהם).

בגדול, המחשב המושלם מבחינתי זה המקבוק פרו רטינה 13". הוא עונה על כל הדרישות. הבעיה היא שבעבודה עם לקוחות אני צריך מחשב חלונות לצערי. השאלה היא אם יש מחשב חלונות מקביל בתקציב שציינתי.

מודה לכל עזרה או רעיון!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אפילו ראיתי דגם של אותו מחשב עם 256 גיגה ב-800 ש"ח פחות.

עם זאת - מדובר על דגם מוזר שכזה שטושיבה הוציאה במספר מדינות מאוד מצומצם. שייך לסדרת ה-Satellite הפשוטה, אך עם נתונים דומים למחשב מסדרת ה-Protege היוקרתית יותר. עד כאן אין לי בעיה עם זה, רק שלא ניתן למצוא ביקורות על הדגם הזה כשמה שמעניין אותי במיוחד זה זמן הסוללה בפועל.

מחשב דומה של טושיבה (מעבד וסוללה זהים), אך עם מסך ברזולוציה הרבה יותר נמוכה ידוע שמחזיק יפה, אך אין לי מושג מה תהיה ההשפעה של הרזולוציה הגבוהה יותר על זמן הסוללה, או יותר נכון - עד כמה זמן הסוללה נפגע.

על פניו - נראה כמו המלצה מצויינת, השאלה היא אם יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה ויכול לתת נתונים על זמן הסוללה?

פורסם

תקרא בקישורים שרשמתי פה:

http://hwzone.co.il/community/threads/553766-מישהו-פה-עבד-מכיר-את-הלנובו-יוגה-2-פרו

המחשב הוא זהה לprotege באיכות בנייה והכל מלבד פרמטרים שפירטתי בדיון המקביל. שלא משפיעים בשום אופן על הבחירה שלו.

רשמת 6000-7000 אז נתתי לך משהו בתקציב, אם אתה רוצה עם 256 ג'יגה, אין בעיה. הפרמטר הכי חשוב שאתה צריך לוודא זה הרזולוציה של המסך שתהיה Full HD כי זה גם אומר שהפאנל הוא IPS.

כאמור הוא הכי טוב שמתאים לך בעיקר בגלל הדרישה שלך ל16gb שהרבה אולטרה בודקים דומים לא מציעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים