עבור לתוכן

נייד לשימוש ביתי - עד 3.5K

Featured Replies

פורסם

שלום רב

ברשותי מחשב נייד של דל שגילו 7 שנים. המדובר על סדרת לטיטיוד עם מעבד שהיה בינוני בביצועיו כבר בעת הרכישה (נמוך מ- i3) אך עמד יחסית יפה במשימות שהוטלו עליו והחזיק 7 שנים בשימוש ביתי אך די מסיבי. מחפש כעת מחשב יותר חזק על אף שהמטרות שלשמו נרכש הנן פחותות בעקבות רכישת מחשב נייח שישמש לאחסנת כל המדיה שנצברה על המחשב הישן.

* מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך מבוקש - 15.6 + מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ?

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - אנא המליצו לי.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא נדרש אך מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו')

* משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-250 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. אשמח אם ניתן לכלול SSD למערכת הפעלה בעיקר. במידה ולא מתאפשר ו/או גורם לפגיעה חזקה באיכות רכיבים אחרים, נדרשת אפשרות להתקנת SSD בעתיד.

* כונן אופטי? כן

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רכשתי מחשב נייח לפני כשבועיים ועליו הותקנה מערכת הפעלה תקנית של Windows. האם ניתן להשתמש ברישיון שנרכש לנייח גם עבור הנייד ? במידה ולא, נדרשת מערכת הפעלה.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) -

עמידות - ילדים קטנים בבית שהצליחו להרוס לי את המחשב הקודם.

יכולת שדרוג עתידית - הגדלת זיכרון, הוספת SSD (במידה ולא נכלל במחשב המוצע) ו/או כל פריט אחר במטרה לאפשר שדרוג עתידי של המחשב במקום החלפה

לא חובה ורק אם לא דרישה זאת אינה פוגעת במפרט, אשמח שהמחשב יהיה בצבע לבן או כסוף ולא שחור - הבטחתי לאשה שאנסה למצוא אחד כזה כיוון שרוב הזמן הוא יהיה בסלון.

בתודה מראש,

אלון

נערך על-ידי OPC
עדכון גודל מסך מבוקש

פורסם

ועדיין לא ענית על השאלה החשובה ביותר - מה גודל המסך הרצוי? :)

פורסם
  • מחבר

גודל מסך מבוקש - 15.6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים