עבור לתוכן

Nexus 5 / OnePlus One / G2

Featured Replies

פורסם

מה עדיף מביניהם? קונה בחו"ל.

צריך סוללה טובה, מצלמה טובה גם כן.

אני קצת חושש מה-OPO בגלל תמיכה בארץ ועדכוני תוכנה.

פורסם

OnePlus

מקבל עדכונים תדירים, סוללה מעולה, מצלמה טובה. וגם עולה מעט.

פורסם

ריגול סיני \ ריגול אמריקאי

תבחר מה שבא לך.

פורסם

חחח +1

פורסם
  • מחבר

אבל הנקסוס מקבל עדכונים ויש לו תמיכת תיקונים בארץ.

גם ה-G2.

פורסם

אתה מנסה לשכנע אותנו לשכנע אותך?

תבחר מה שבא לך, שאלת את דעתנו ונתנו לך את דעתנו מה עדיף.

מפה אתה יכול לעשות מה שבא לך. כסף שלך, מכשיר שלך, החלטה שלך.

פורסם

לא מצליח למצוא שום יתרון שיש לנקסוס5 על פני ה-G2. שום יתרון.

אני עם G2 ועם רום של G3 עם אנדרואיד 4.4.4, אין שום בעיה של עדכונים אני בחזית הטכנולוגיה - הרום כולל אופטימיזציות גם מאחורי הקלעים וגם בממשק - שטוב יותר בכמה סדרי גודל מזה שבנקסוס הבסיסי והעלוב.

לגבי G2 מול One+1, לא יודע. לא מכיר אותו מספיק בשביל לקבוע. אבל למיטב ידיעתי הוא יותר גדול ויותר כבד... וה-G2 גם ככה גבולי מאוד בגודל מבחינתי.

פורסם

מה שאתה רואה כחסרון, אחרים רואים כיתרון. ממשק נקי של גוגל + עדכונים שוטפים למערכת הפעלה אחרונה (אתה על 4.4.4 לנקסוס יש DP של גירסה 5 ובסוף החודש גם גירסה רשמית).

עניין של טעם...

פורסם
אבל הנקסוס מקבל עדכונים ויש לו תמיכת תיקונים בארץ. גם ה-G2.

היה לי את הנקסוס 5, המכשיר מעולה מכל הבחינות. החסרון הכי גדול שלו, ויש שיגידו גם היחיד, הוא הבטריה החלשה שלו.

אם אתה נעול על הG2/נקסוס קח את הG2 רק בגלל הבטריה שלא מגבילה אותך.

כרגע יש לי את ה1+1 ובעיניי הוא עדיף על הנקסוס בכל פרמטר. אם זה בזמן הסוללה, שטח האחסון, המסך הגדול יותר..חוץ מזה הרום שלו זהה לרום של הנקי של הנקסוס למעט כמה אפשרויות של התאמה אישית שנוספו ב 1+1.

פורסם
מה שאתה רואה כחסרון, אחרים רואים כיתרון. ממשק נקי של גוגל + עדכונים שוטפים למערכת הפעלה אחרונה (אתה על 4.4.4 לנקסוס יש DP של גירסה 5 ובסוף החודש גם גירסה רשמית).

עניין של טעם...

לא תצליח לשכנע אותי שיש "יתרון" בממשק בסיסי נטול פיצ'רים. אין בזה שום יתרון. רק חסרונות. פיצ'רים שלא קיימים.

עובדה שיש פופולריות אדירה לרומים שמציעים הרבה מעבר לבסיס של גוגל (CM וכו')

אגב, קוריוז נחמד - כמעט כל הפיצ'רים הממשקיים החדשים שהוצגו באנדרואיד 5 - הם פיצ'רים שקיימים כבר מעל שנה ב-G2................ למשל שיחת טלפון שמתקבלת בזמן שימוש ורק מקפיצה התראה בלי להפריע ולהשתלט על המסך.

"עדכונים" זה בולשיט מהתחת.

אני מעדיף בכל יום G2 עם 4.2.2 על פני נקסוס עם 4.4.4.

מה גם שאני בכלל לא צריך לבחור, כי יש לי G2 עם 4.4.4....

ואני מבטיח לך שיהיה לי גם 5 על ה-G2 הזה.

פורסם

לא ניסיתי לשכנע אותך

אמרתי שיש כאלה שרואים בזה יתרון. וגם אותם אי אפשר לשכנע :)

פורסם

לנקסוס באמת אין שום דבר שהוא עושה יותר טוב מG2?

פורסם

אני באמת לא מצליח לחשוב על שום יתרון שיש לנקסוס5 על פני ה-G2, מלבד כמובן המחיר (לפחות בזמן ההשקה, לא יודע מה המצב היום כשכבר יש G3).

אולי זה שבגירסת הפנדה הוא קצת יותר יפה האמת, אבל בניגוד לנושא הממשק - זה כבר *באמת* עניין של טעם :)

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי ה 32 גיגה G2 זול משמעותית מנקסוס 5 32 גיגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים