עבור לתוכן

נייד לתלמיד עד 2.5K

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם,

אני סטודנט טרי שמחפש מחשב נייד למטרות למידה במקצוע הומאני (ללא Photoshop, MatLab וכדומה). אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים בעבר ואני פתוח לכל כיוון שתתנו.

המחשב צריך להיות עמיד לנשיאה בתיק גב, נוח להקלדה ולצפייה, ולהיות חזק מספיק כדי לערוך מסמכים ולהתמודד עם סרטונים על חתולים ביוטיוב.

התקציב הוא אמנם 2,500 שקל, אבל הוא גמיש למעלה ולמטה. אין צורך לנצל אותו עד הסוף אם מחשב זול יותר מתאים, ואפשר לחרוג ממנו אם יש צורך במשהו טוב יותר.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? לימודים - עריכת טקסט, אינטרנט וכיו"ב

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא עבדתי עם מחשבים ניידים בעבר, אין העדפה (מניח שמט עדיף לעבודה בחוץ?)

* רזולוציית המסך? מה שבא

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין

* משקל רצוי? קל מספיק לנשיאה על הגב עבור גבר

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בונוס, אין צורך מיוחד

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא יודע, אז כנראה שלא

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מה שמומלץ

* כונן אופטי? מה זה?

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) ​אין

הומלץ לי לעבור על המבצעים שבGroupon.co.il, ושם מוצעים (אני רושם כאן את אלו שראיתי שנמכרו בכמות הכי גדולה) מחשבים כמו הLenovo T410, Dell Latitude E6220/6420, וLenovo ThinkPad X120e. הם טובים?

נערך על-ידי adamsky

פורסם

המחשבים שם מחודשים עם אחריות לשנה במעבדה עלומת שם, עדיף להימנע מדילים בקופון/גרופון/whatever שדומה לזה. זה לא שהדגם עצמו "רע".

אכן מסך מט עדיף לעבודה בחוץ. תחליט על גודל מסך, לך לתצוגות מחשבים באופיס דיפו או באג - יהיה שם מבחר סביר של דגמים, תתמקד בגודל המסך שמתאים לך או שאתה חושב שיתאים לך.

"כונן אופטי" = צורב.

פורסם
  • מחבר

יש אצלנו בבית שני ניידים, 13" ו-15", הגדול יותר נראה גדול מדי וכבד מאוד. שוב, אין לי ניסיון עם עבודה עליהם בכלל ולכן יהיה לי קשה לנחש מה יהיה נוח יותר בעבודה בכיתה.

אפשר לסמוך על באג? אני מניח שכמו כל המוצרים שם הם יבואו במחיר יקר הרבה יותר ממקומות אחרים.

פורסם

לא שלחתי אותך לקנות שם, שלחתי אותך להתרשם בלבד מגודלי מסכים שונים כדי שתוכל לדעת מה הכי מתאים עבורך.

פורסם
  • מחבר

אחרי שהסתכלתי קצת על לפטופים אני מעדיף משהו קטן יותר גם בגלל המשקל וגם כי נראה שאין צורך במשהו גדול מ13"

פורסם
  • מחבר

מקפיץ את ההודעה לעדכון:

מחפש מחשב פשוט (Core i3 מספיק), באזור ה13" עד 14", בתקציב של עד 3K, עם מסך מט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים