עבור לתוכן

התייעצות לפני קניה

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני שבוע+ פתחתי אשכול חדש והתייעצתי איתכם טרם קניית מחשב. המפרט שהומלץ לי הורכב ב-TMS, אך מכיוון שנגיש לי יותר, אני שוקל לקנות מ-KSP. השתמשתי במפרטים המוכנים שלהם, כי זה נותן הנחה מסוימת, ושיניתי את הרכיבים לפי הצורך (את הכ.מסך אני ארכוש בנפרד).

אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט בכללי, וגם האם המארז בסדר? ומה לגבי הלוח אם? יספיק בגודל לכ.מסך?..

lrg15940.jpg

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - GMR ADVANCED

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9

כרטיסי מסך: 0

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III

צורבי DVD: 0

כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio

ציוד רשתות: On Board 10/100/1000

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Antec 520W 80+ Bronze HCG-520M

מארזים: מארז ללא ספק Sharkoon VG4-W Blue led ATX - צבע שחור

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 2586 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

תודה רבה!

פורסם

אני מציע לך להיכנס לפורום צרכנות ולקרוא על הכרטיס שKSP מסרבים להחליף , לדעתי TMS חנות יותר אמינה מKSP.

מה הבעיה עם TMS ? אתה מקבל משלוח עד הבית עם שליח חינם ואם יש תקלה איסוף מהבית חינם.

נערך על-ידי giloman

פורסם

להזכירך, גם לtms היו פה מספר סיפורים של שירות גרוע והנציג שלהם בפורום היה לא פחות מבזיוני בתגובות שלו

פורסם

התייחסתי לTMS בגלל שהמפרט שנבנה לפותח הת'רד נבנה משם.

נכון, היו כמה מקרים לא נעימים עם TMS אבל אני אישית לאחר שירות נוראי שקיבלתי בKSP לא אמליץ לקנות משם אני יודע שזה מאוד תלוי אבל לעניות דעתי יש יותר מידי מקרים של שירות לא טוב לכאורה של KSP.

אם פותח הת'רד רוצה לקנות מKSP אז שיקנה אבל כבר עכשיו אפשר לראות מפרט לא מאוזן - לוח אם יקר מידי ולא נחוץ , קירור אותו הדבר ושלא נדבר על הזכרונות , הכונן הקשיח וספק הכח

נערך על-ידי giloman

פורסם
  • מחבר

אוקי, בוא נניח לרגע את הדיון על החנויות בצד, יש לי את השיקולים שלי.

אתה יכול להסביר לי מדוע רשמת "לוח אם יקר מידי ולא נחוץ , קירור אותו הדבר ושלא נדבר על הזכרונות , הכונן הקשיח וספק הכח"? - לוח אם מובן אבל כפי שהסברתי אם משתמשים במערכת מוכנה ב-KSP זה יוצא מעט זול יותר, ולא הצלחתי לשנות שם ללוח מבוסס H81, אבל כל השאר ממש קרוב למה שהומלץ לי, ולכן ביקשתי חוות דעת אחרונה לפני שאני קונה.

בנוסף - ראוי לציין, אם לא נכנסת להודעה הקודמת, שאני הולך לחבר למערכת כרטיס HD7950

אשמח לתגובות בעניין, תודה רבה!

פורסם

גם אם יש הנחה היא לא משמעותית

הלוח עולה ללא מחשב 500 ש''ח - לוח B85 עם 4 סלוטים לזיכרון יעשה את אותה עבודה ב300-350

קירור למעבד- אם שקט דרוש אז הfreezer 7 יעשה את אותה עבודה במחיר זול יותר+ לא יחסום סלוטים של זיכרון

כונן קשיח שעולה 375 כאשר 1TB של סיגייט 7200.14 מהיר באותה מידה ועולה 100 ש''ח פחות

ספק עולה 360 כאשר ב250 אפשר להשיג ספקים מספיק טובים בשביל המערכת עם HD7950 (כמו raider 450 או S12II 520)

זיכרון עולה 410 ש''ח כאשר ב350-360 אפשר להביא זכרונות שיעשו את אותה העבודה והביצועים

בנוסף מארזי Sharkoon הזולים מהניסיון שלי הם מארזים לא נוחים ועשויים ממתכת דקה שאינה מבודדת בכלל רעש ומתעקמת בקלות

ככה יוצא שבוזבזו בערך 500 ש''ח שהיה אפשר להשקיע במקומות אחרים - כמו למשל כונן SSD

נערך על-ידי giloman

פורסם

אני לא חסיד נלהב של אף חנות מחשבים , אבל ksp הרוויחה את השם הגרוע שלה בעבודה קשה.

למעשה אני לא נתקלתי כמעט במימושי אחריות וכו' מול ksp שכן עברו חלק , וזאת בנוסף לסיפורים שהיו כאן על רכיבים פתוחים ומשומשים , לא מומלץ.

אם חשוב לך הזמינות והקרבה לך לאייבורי, אני מניח שהם קרובים אליך ג''כ בגלל כמות הסניפים שלהם. שמה כבר יותר סביר (אני מדבר מנסיון אישי של מימושי אחריות, שהם היו בסדר)

כל מה שכתבתי מתייחס לעצם הקניה אבל בחיים,בחיים אל תקבל ממוכרים שלהם המלצות לחומרה מסויימת ואל תקנה את הקומבינות המורכבות שלהם!

פורסם
  • מחבר

היי, אני לא רוצה להיכנס שוב לויכוח על חנויות, אבל ב-2 מתוך 3 מקרים החליפו לי ב-KSP מוצר שחלה בו תקלה עם הזמן לחדש. המוצר השלישי גרר ויכוח ארוך ומעצבן שבסופו התייאשתי מהם. כך שאני כן מאמין שאם תהיה תקלה בסופו של דבר אקבל מענה, אני רק יודע שזה יגרור עצבים ויחס מגעיל אם אפול של על עובד ממורמר.

בכל אופן - לעניין:

שיניתי את המפרט לפי המלצתך - תגיב בבקשה מה דעתך עכשיו...

לוח אם - אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם טוב יותר או תגיב לגביו, אני לא כ"כ מבין בזה ואני לא בטוח לגביו, סימנתי אותו כי ראיתי שמומלץ לוח מבוסס H81 וחיפשתי לוח בגודל רגיל (לא מיני או מיקרו, כדי שיספיק בגודל לכרטיס מסך)

זיכרון - לקחתי זול יותר

כונן קשיח - לקחתי את הגרסה הבסיסית והזולה יותר

מארז - עכשיו טוב יותר?...

ספק - אין לי בעיה לשלם עוד כמה עשרות שקלים על ספק חזק יותר, שגם יאפשר שדרוגים בעתיד (למקרה והכ.מסך נניח יתקלקל ואקח כרטיס כבד יותר)

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASRock H81 Pro BTC LGA1150, Intel H81, DDR3 1600Mhz, PCI-E, VGA, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 0

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1

כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III 1

ספקי כוח: ספק כוח SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Active PFC 12CM Fan PSU OEM (SS-550RT) 1

מארזים: מארז Thermaltake Versa G2 Mid Tower Black Case No PSU 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 2503 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

נערך על-ידי meshie

פורסם

לוח אם - יספיק מבחינת גודל לכרטיס מסך? אני לא ניסיתי להתעמק אבל הבנתי שיש לוחות אם במספר גדלים (micro,mini וכו') ולקחתי לוח אם מבוסס H81 לפי ההמלצות באתר, בגודל רגיל.

אין קשר בין גודל הלוח לגודל כרטיס המסך כל עוד יש לו PCIE זה יעבוד אותו דבר.

יש לוח של ג'יגהבייט באותו המחיר, אני הייתי מעדיף אותו

היי, אני לא רוצה להיכנס שוב לויכוח על חנויות, אבל ב-2 מתוך 3 מקרים החליפו לי ב-KSP מוצר שחלה בו תקלה עם הזמן לחדש. המוצר השלישי גרר ויכוח ארוך ומעצבן שבסופו התייאשתי מהם. כך שאני כן מאמין שאם תהיה תקלה בסופו של דבר אקבל מענה, אני רק יודע שזה יגרור עצבים ויחס מגעיל אם אפול של על עובד ממורמר]

הכסף שלך המחשב שלך, ההחלטה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים