עבור לתוכן

יש מישהו שהתנסה עם סמארטפון של lenovo?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות את המכשיר:

http://www.aliexpress.com/item/original-Lenovo-phone-Android-4-4-2-Octa-core-Core-MTK6592-Real-2G-RAM-16G-ROM/2034288433.html

חשוב לי לדעת שהוא לא מתחיל לגמגם אחרי חודש-חודשיים ומתחיל פתאום דיליי לכל פעולה. לא בא לי להתחיל להחליף רום כל כמה זמן (אני עם אייפון ארבע אחרי התנסות גרועה עם הגלקסי הראשון).

פורסם

הטלפונים של לנובו סבבה לגמרי (יש לי אחד, לחבר יש אחר), בוודאי שברמת המחיר שלהם. עם זאת, יש לי המון הסתייגויות מההודעה הספציפית אליה קישרת:

1. המחיר חשוד ביותר.

2. בשום מקום לא נאמר מה דגם המכשיר, וב"פרטי המוצר" תחת "חברה" אפילו לא נאמר לנובו.

3. רשום שהמכשיר הוא מ2013, אך לנובו לא הציעה מכשירים עם ערכת השבבים הזו ב2013, ולמיטב ידיעתי גם עכשיו לא.

4. מכשירי לנובו מגיעים מסין, כפי שגם משתמע מאחת התמונות המצורפות לתאור המכשיר, ואפשרות השילוח הבסיסית המתוארת שם היא באמצאות הדואר הסיני. עם זאת, באפשרויות המשלוח עבור מוצר זה, האפשרות הבסיסית והחינמית היא משום מה הדואר השוודי.

5. מתוך 500+ עסקאות (כולן, אגב, מהחודש וקצת האחרונים), למוכר הזה יש רק 30 פידבקים, כולם של 5 כוכבים, כאשר שליש מתוכם הם מאותו היום (!) וגם האחרים באים בצבירים ולא בפיזור אקראי - וגם הפידבקים שלכאורה מגיעים מקונים בארה"ב וממדינות אחרות הדוברות אנגלית, כתובים באופן עילג לחלוטין וחלקם זהים מילה במילה זה לזה.

6. המוכר פעיל פחות ממשך הזמן שהוא מבטיח שלוקח למכשירים להגיע. אני מהמר שברגע שהמכשירים לא מגיעים ולקוחות מתחילים להתלונן, הוא פשוט סוגר את היוזר ומתחיל מחדש.

בקיצור, המוכר נוכל.

נערך על-ידי vic07

פורסם

המכשירים של לנובו מצויינים מנסיון. הבעיה היחידה שאין שירות בארץ ובמקרה של תקלה - אכלת אותה. כמו שויק כתב לך אל תקנה מהמוכר הזה - נשמע כמו נוכל. (אגב בכלל מומלץ לחפש אתרים יותר אמינים מעלי-אקספרס כשזה מגיע לסוג מוצרים כזה, לדוגמה אי-ביי או אמאזון)

פורסם

ממליץ לך לקנות מכשיר שהוא נמכר גם בארץ שאם תצטרך תיקון או משו כמו תיקון מסך אז שיהיה מעבדה שתתקן לך!

פורסם

מכשירי לנובו דווקא נמכרים בארץ, אבל אני לא יודע עד כמה הייבוא "רשמי". את שלי קניתי בארץ.

פורסם

איפה? חנות מסודרת?

פורסם
  • מחבר

האמת שסתם בחרתי את המוכר הזה כדוגמה. בכלל לא שמתי לב שלא רשום שם את הדגם.

אני מחפש מכשיר באיזור המחיר של 300-500 שקלים.

משהו שיעבוד חלק עם דברים בסיסיים. נכנסתי לאליאקספרס רק כדי לנסות להסגר על דגם כלשהו.

ראיתי את המפרט במחיר כזה וזה נראה כמו מציאה, אבל כן זה נראה יותר כמו זיוף.

יש המלצות לדגמים/חנויות?

פורסם

מציאה זה מכשיר דגל ב1000 ש"ח לא ב400..

פורסם
  • מחבר

חבל לי לקנות מכשיר דגל בשביל וואטסאפ ו-ווייז.

אגב, יש לי טאבלט של לנובו שקניתי מ-KSP. לא נראה לי אבל שמדובר על ייבוא רשמי לארץ.

נערך על-ידי Illectronic

פורסם

טאבלטים יכול להיות שזה שונה (מחשבים הרי יש יבוא רשמי וכולל תמיכה וכו')

לא אמרתי לך איזה מכשיר לקנות אבל או שתקנה מכשיר בסיסי ב400 או דגל ב1000 , פשוט אין ארוחות חינם ויש גנבים בחוץ..

פורסם

קח בחשבון סיכוי שתצטרך לשלם מס עד36% , כי על סלולרי משלמים מס ללא קשר לעלות המכשיר .

חבר שלי מהעבודה שילם כ 300 ש"ח על לנובו שהזמין מ עלי אקספרס , אז כדאי לך להזמין מאתר סיני אחר פחות מוכר .

פורסם

chuby לייתר דיוק זה 35.7% ואין קשר לאתר שהוא מזמין צריך רק מוכר אמין או אתר אחר שהוא אמין וצריך לבקש בימינו שיצהירו על הערך האמיתי, ואם חבר שלך שילם 300ש"ח למרות שהיה מוצהר משהו אחר עם ערך נמוך מאוד אז הוא פשוט שילם מה שהוא היה צריך מהערך של המוצר כולל משלוח וגם יצא במזל לדעתי כי אחרת הוא היה אמור לשלם כפול ואז המכשיר כבר לא היה שווה את זה.

בכל מקרה פותח הדיון ב500ש"ח(134.26$) לא כולל מכס(35.7%) יש לך את XiaoMi HongMi Red Rice 1S ב139.99$ ואחרי מכס ייצא 189.96$(707.43ש"ח)

http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

^המכשיר מקבל עדכונים קבועים מבית MIUI .

מצד שני אם התקציב כולל מכס אז יש את הJiayu G2F ב92.90$ ואחרי המכס זה ייצא 126.06$(469.46ש"ח)

http://www.aliexpress.com/item/original-4-3-inch-jiayu-g2f-android-smart-phone-mtk6582-quad-core-1GB-RAM-4GB-ROM/1292350779.html

^שים לב שרק לגרסת הGSM יש רזולוצית HD .

ולגבי Lenovo זאת לא סתם חברה ואולי כדאי שתסתכל על זה

http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS25015114

tCcGEhr.jpg

נראה שהם עקפו את LG כבר מאז שנה שעברה

http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS24645514

za3Myqw.jpg

נערך על-ידי rony2

פורסם

שאמרתי אתר פחות מוכר התכוונתי שזה יהיה אמין אבל לא DX ו ALIEXPRESS אחרת בטוח ישילם מס , אתר פחות מוכר יש סיכוי שלא ידרשו מס .

לגבי העובדה שהמוכר מצהיר מחיר מצחיק , זו עברה שלו אבל לצערנו אנחנו משלמים על כך .

פורסם

איך להזמין מאתר פחות מוכר אומר שיעבור את המכס?

קצת הגיון זה לא שאומרים רגע זאת נראה לי חבילה מAliExpress וזאת מeBay עכשיו הם ישלמו ביוקר, הרי ממילא כולם מאותו המקום בערך אז איך יזהו?! זה לא שהחבילות מהאתרים האחרים שונות ואז העובדים יעבירו את זה פשוט וגם אם יש איזה שוני זה לא מה שיגרום לחבילה לעבור.

עד לפני תקופה מסוימת היה עדיף לא להצהיר על הערך אבל היום זה השתנה ובכלל תמיד אפשר לבקש מהמוכר אבל אין לי מושג מה קרה במקרה של חבר שלך אבל זה לא ממש משנה כבר.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

השאלה אם גיגה זיכרון באמת יספיק. הסיבה שאני בכלל חושב על להחליף מכשיר היא בגלל שאחרי העדכון של האייפון 4 לגרסה 7 יש לו דיליי בתגובות הרבה פעמים. אני כרגע בגרסה סבירה של IOS 7 אבל המכשיר לא כמו שהוא היה.

אני לא רוצה לקנות מכשיר שיתחיל לגמגם אחרי כמה חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים