עבור לתוכן

מחפש סמארטפון קומפקטי ופרקטי עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש לאבי סמארטפון קומפקטי ופרקטי בלא יותר מ- 1K ש"ח.

שתהיה מצלמה בסיסית ובגדול זהוא, יריץ אפליקציות של חדשות פה ושם.

עד כה הוא התנסה עם טלפון סיני די חזק אבל עם פגמים מתסכלים כמו ריסטים וחיוג לא רצוני פתאום.

לא כל כך מכיר את עולם המיני של הפלפונים אבל הבנתי שהוא די עשיר: galaxy mini, galaxy young ועוד.

מה המלצתכם?

פורסם

כחדש רק Moto G !!

אם ניתן לשקול יד שניה אז מכשירים כמו נקסוס 4 או S3 ב-700-800 ש"ח יתנו את התמורה הטובה ביותר.

מכשירי המיני/יאנג/אייס/ג'יאו או כל השמות האחרים שסמסונג ממצאיה סובלים מהעדר זיכרון, שגורם במוקדם או במאוחר לעצירות כללית של המכשיר.

פורסם
  • מחבר

יד שניה זו אופציה בהחלט!

כמה זיכרון פנימי יש ל- MOTO G ?

איך אני יודע שאני קונה את הגרסת 2014 ולא הישנה יותר, תנו לינק לחנות אמינה במחיר הזול ביותר עם הגרסה החדשה.

לפני שאני בוחר בו, מה הטלפון הטוב ביותר שניתן להשיג עד 1000 ש"ח, כולל סינים והכול?

נערך על-ידי matan007

פורסם

לMoto G יש 16GB פנימי ולגרסת הLTE יש 8GB אבל עם אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון עד 32GB .

בסינים כולל מכס כדי שייצא בסביבות ה1000ש"ח יש לך את Huawei Honor 3C Kirin 910 או ZTE REDBULL V5 .

אם לא בא לך לנצל את כל התקציב ולחסוך קצת יש לך גם את הXiaoMi HongMi Red Rice 1S שאחרי מכס זה יוצא בסביבות ה700ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הסיני האחרון שאמרה הוא אמין? מאיפה קונים..

בנוסף במחינת המוטו G, האם בארץ יש את הגרסה החדשה של 2014 עם האנדרואיד 4.4.4

פורסם

כל המכשירים הסינים שכתבתי הם חברות גדולות ואמינות יותר .

את הXiaoMi HongMi Red Rice 1S יש לך באתר הבא ב139.99$ ואם אתה קונה תבקש שיצהירו את המחיר האמיתי.

http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

את הMoto G LTE או Moto G אפשר לעדכן פשוט ישירות מגוגל אז זה לא משנה, ורק שתדע המכשירים הסיניים לא יקבלו עדכוני גרסה אבל הXiaoMi HongMi Red Rice 1S מקבל עדכונים קבועים מבית MIUI .

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אחרי התלבטות נוספת החלטתי שאני יורד מהסיני, ניסיון לא טוב עם הנוכחי.

כנראה שזה יהיה המוטו G למרות שעדיין לא הבנתי מאיפה אני משיג את הדגם החדש יותר שלו?

מדובר על moto g 2nd שיצא לפני כמה חודשים..חומרה אחרת מהדור הראשון להבנתי.

אני מחפש אחד ללא LTE ומספיק לי 8GB מקום.

פורסם

בלי קשר ולא מנסה לשכנע אותך אבל אני כמעט בטוח שיש לך אולי איזה מכשיר סיני עלום שם או מחברה קטנה יותר ופחות אמינה.

קח את הMoto G 8GB לא LTE עולה 960₪ הכי זול כרגע לפי זאפ.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

אוקי.

תודה לכולם.

פורסם

moto g אם אתה רוצה אנדרואיד! אם אתה לא רוצה אנדרואיד יש את האייפון 4/4S קנה מחודש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים