עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-8-8.5 לגרפיקה ותלת מימד כולל מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי HWZ, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ואשמח לשמוע את הצעתכם ועזרתכם. יצא לי לדפדף בקטגוריה של המחשבים המומלצים בתת נושא של התלת מימד והיו שמה מספר מחשבים שממש אהבתי, אך הבעיה המרכזית בכל הסיפור הזה היא בחירת המסך.

עיינתי במספר אתרים שונים במטרה למצוא את המסך הטוב ביותר בתקציב המתאים אך לא הגעתי עם עצמי לשום פשרה:D. ופה אתם ניכנסים לתמונה :].

אז ככה התקציב שיש לי לתת כסטודנט עני שהצליח לסחוט את מיטב הלוואותיו הוא 8 עם חריגה מקסימלית ל8.5

השימוש המרכזי של המחשב יהיה לתוכנות תלת מימד ועריכה גרפית:

AUTODESK MAYA , ZBRUSH ,ILLUSTRATOR ,PHOTOSHOP

התדירות בשימוש התוכנות היא גבוהה במיוחד.

הרזולוציה תיהיה רזולוציה מקסימלית ואני ישתדל למשוך ממנה כמה שיותר וגודל המסך פה הוא נתון למחלוקת מסכי ה21:9 29 אינץ' ממש מושכים את תשומת ליבי אך מחירם גבוהה כרגע אז חשבתי ללכת על ה24 אינץ' של אסוס (VG248QE)

עכשיו אני יודע שאני מבקש יותר מדיי מהמחיר הזה אך מה שאני באמת מחפש זה באלאנס בין המפרט מחשב לבין המסך שכל זה יכנס לתווך של ה8.

אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה .

אני גר בחיפה והקניה מוערכת לזמן הקרוב אך אם שווה לי לחכות אז אני ימתין ואסתפק בטטריס הזה שיש לי כרגע.

תודה רבה לכל העוזרים!

נערך על-ידי Dima Zagorski

פורסם

אני מציע שתיסגר על מסך קודם ואז תפתח פה דיון על שאר המפרט מכיוון שרוב האנשים בפורום הזה (מפרטים) לא מומחים גדולים למסכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים