עבור לתוכן

המוקדן בעיריית ירושלים מאשר: לערבים מותר להחנות בניגוד לחוק - ליהודים אסור

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
כמה הודעות מעליך, שופט שהחליט שגם לזרוק אבנים מותר להם. והטענות שהביא הן בדיוק אלה שאמרתי שיהיו

אז השופט מטומטם.

לא צריך לחזור על הטעויות שלו ולתת להם לגיטימציה.

מחר אני אזרוק אבנים על המכוניות של השכנים, ינפץ להם שמשות, יבהיל אותם ואת ילדיהם, ואז אטען לביטול האישום מתוך שוויון.

מגוחך.

• תגובות 45
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי 3 עמודים הצלחת להבין את מה שאני טוען .....

פורסם

אבל שוב, אתה לא תשים בכך סוף לשיטה. אתה בסה"כ תעודד אותם לנהוג כפי שהם נוהגים עד שהתירוץ הנוכחי ייעלם, כי היי, מסתבר שמותר להם, ואז, כאמור, יבוא תירוץ אחר.

המקרה הכי גרוע שזכור לי של זעקות "אפליה" היה כשחוקק "חוק דרומי". אמנם החוק עבר, אבל להזכיר לך מה היתה תגובתם של חברי הכנסת הערבים? "גזענות!!!" - ולמה? כי מסתבר שזה "גזעני" להתיר לירות בפורצים ושודדים שעשויים לסכן את חייך, כי רוב הפורצים הללו הם, מה לעשות, ערבים. איך אתה מציע לתקן "אפלייה" זו, מעניין אותי לדעת?

פורסם
  • מחבר
אחרי 3 עמודים הצלחת להבין את מה שאני טוען .....

אבל אתה טועה.

אתה זה שנותן להם לגיטימציה.

לא החרדים.

זה שיש כמה שופטים מטומטמים בישראל שחושבים ככה גם, רק מגדיל את הטימטום.

למה אתה צריך להוסיף על זה עוד?

אתה עובד בעיתון הארץ?

מביא דברים הזויים, ככתבה חדשותית?

דעות מטומטמות, כרציונל?

פורסם

לעודד אותם להמשיך - אני לא. כל דבר שאתה היית מציע לעשות (אם הבנתי נכון, פשוט אכיפת החוק ישירה ומקסימלית), כלול גם בהצעה שלי. למיטב הבנתי, אם אני מציע בנוסף להגביר את האכיפה גם על קבוצה B, זה לא אומר שאני נותן בכך פטור כלשהוא לקבוצה A

אם הם יחפשו תירוץ אחר - אוקי. אבל למה שבגלל זה לא ארצה לשים סוף לתירוץ הנוכחי - שעובד שוב ושוב לאורך שנים, גם כשיטה להשיג דברים וגם כתעמולה ?

אני פשוט לא מצליח להבין מה אתה חושב לשגוי בדברים שאני אומר. תראה לי

החוק עצמו אינו מפלה. זה שהפורצים ערבים - הם אלה שנלחמו על מקום הכבוד בסטטיסטיקות..... לא מחבר החוק. תודה באמת לח"כ הערבי שמציין זאת, אם ח"כ יהודי היה עושה את זה, היו מעיפים אותו לכלא על אמירות גזעניות

גם בדוגמה של חוק דרומי, מה שיכול להיות מפלה הוא האכיפה על החוק

נניח שהיא מפלה : מופיעה חוקיות, שכשבעל הבית יהודי והפורץ ערבי, בעלי בתים מואשמים בתקיפה/הריגה/רצח של הפורצים, למרות החוק שמתיר יריה בפורצים. ואילו כשבעל הבית ערבי והפורץ יהודי, או ששניהם מאותו לאום, חוק דרומי עובד כפי שהוא מיועד לעבוד. הבאתי דוגמה בה האפליה היא לטובת הערבים, כצפוי בישראל לאור הדוגמאות האחרונות של קול האמת ושלך. שוטרים ושופטים מסוימים כבר ימצאו איך ולמה צריך לאכוף אותו בצורה של "העדפה מתקנת" בשביל למנוע "אפליה"

בדיוק בגלל זה, גם חוק דרומי, אני רוצה שייאכף בצורה שוויונית לחלוטין. אם אני לא רוצה שיהרגו אותי ויזכו את ההורג על פי חוק דרומי, עלי לא לפרוץ לבתים. לא משנה לאיזה לאום אני שייך

חוצמזה, אם כבר, החוק הזה פועל להגברת השוויון. אם יהודים פורצים לבית ערבי, יש להם סיכוי טוב לסיים את החיים שלהם בו במקום בלינצ', בלי שיהיה את חוק דרומי. החוק מעניק גם לפורץ ערבי את הזכות למות בעת מילוי תפקידו

ארט, אני לא טוען בעצמי את הטענות אותן אני מציג. אני טוען שהם משתמשים כל הזמן בטענות אלו, ומציג איך התהליך המחשבתי/פוליטי הזה עובד מהצד שלהם, כפי שאני מנחש/מבין אותו

פורסם
  • מחבר

זה אפילו לא מתקרב לתהליך המחשבתי שקורה בצד שלהם.זה רק שקר גס כלשהוא שהם משתמשים בו כתירוץ להרוס את המדינה שלך.לא צריך לחזור על השקרים שלהם ולהזכיר אותם בכל פעם שהאמת עולה.אתה לא עושה שירות לאף אחד חוץ מהם.

פורסם
sarcasm_card_x.png
פורסם

country.png

פורסם

אני לא טוען שלא. אני מראה איך וטוען שניתן לעשות צעד נוסף בשבירת השיטה בה הם משתמשים

פורסם

אם עד עכשיו לא הבנת שזה רק יעסיק אותנו בעצמנו במקום לטפל בבעיה ולא ישבור שום שיטה, כבר לעולם לא תבין. כמו אישה מוכה, אתה חוזר על המנטרה "הכל יהיה בסדר אם לא אתן לו תירוצים להכות אותי".

פורסם

אתה חוזר על "במקום לטפל בעיה", אתה לא מבין שאני מציע זאת לא במקום אלא בנוסף ?

פורסם

אתה מציע לדחות את פתרון הבעיה עד לסילוק ה"אפליה", ובינתיים לא לטפל בכלום. ברגע שה'אפליה' תסולק, יימצא תירוץ אחר, וחוזר חלילה. אז כן, יקירי, אתה מציע לעשות שטויות במקום ולא בנוסף.

פתרון אמיתי לבעיה חייב להתחיל בטיפול ביוצרי הבעיה (שופטים, שוטרים, הערבים עצמם) בלי להתנות זאת בכלום.

פורסם

גם ציפי חוטובלי ממפלגת השמאל, "הליכוד", קולטת חלק מהתמונה האמיתית....

בג"צ מכשיר בוגדים בתוכנו

ח"כ חוטובלי במתקפה חריפה על בית המשפט:

את האצבע המאשימה אין להפנות לזועבי אלא לבג"צ המכשיר קיומם של בוגדים בתוך כנסת ישראל.

חברת הכנסת חוטובלי מוסיפה ומדגישה כי בית המשפט לא רק חוטא בכך שהוא מאפשר לבל"ד להתמודד.

"זו הרמה הראשונה אבל יש כאן עברות פליליות שנעשות לאור יום ואיש לא חושב להעמיד אותה לדין.

כל המערכת המשפטית מאפשרת להשתוללות הפומבית הזו להתרחש פעם אחר פעם".

לטעמה של חוטובלי "טועים חברי הכנסת שהם מאשימים את הח"כים הערבים. מי שבאמת אשם זו מערכת המשפט הישראלית".

בדבריה מציינת ומזכירה חוטובלי כי גם המחשבה שהסרת חסינותה של זועבי היא שתיתן מזור

למעשים הללו אינה נכונה שהרי חסינותה של זועבי הוסרה בעקבות אירוע המרמרה ובפועל לא קרה דבר וזועבי לא נשפטה,

"לא היה כאן שום דבר משראה שכללי המשחק צריכים להשתנות".

"מה שמתרחש היום זה הפקרות בחסות מערכת המשפט הישראלית והיא צריכה להיות הכתובת הראשונה.

מערכת המשפט פוסלת חוקים של הכנסת ומצד שני לא מאפשרת להתגונן מעוכרי ישראל שנמצאים בתוך הכנסת.

הביזיון הגדול ביותר הוא שיש אנשים כמו זועבי שפועלים בתוך הכנסת. היא לא הייתה עושה את זה בכל מדינה ערבית".

"המציאות שבה מדינת ישראל כמדינה דמוקרטית נותנת יד למציאות אנטי דמוקרטית

היא חלק מהאיוולת והעוולה המוסרית של מערכת המשפט",

אומרת חוטובלי וקוראת לחברי הכנסת לחבור ולקדם את החקיקה להגבלת סמכויותיה של מערכת המשפט.

לדברים אלה מוסיפה חברת הכנסת חוטובלי ותוהה:

"איפה חברי הכנסת של השמאל? נוח להם שחיילי צה"ל מוכפשים ומושווים לגדולים שבאויבי העולם? אין כאן סולידריות ציונית.

זו תעודת עניות לציונות של השמאל".

"צריך להתאגד בתוך הכנסת לקידום חקיקה משמעותית.

כסגנית שר אני מנועה מלפעול, אבל אני קוראת לכל מי שחושב על עתיד הדמוקרטיה הישראלית לקבוע את גבולות הגזרה של המשחק במערכת המשפט".

זאת לבד מחידוד גבולות ההתבטאות של נבחרי ציבור.

חוטובלי מדגישה שאין בדבריה כדי להביע אכזבה מחבריה בימין.

היא מזכירה את חבר הכנסת יריב לוין ואת השר סער שקרא קריאה פומבית לשנות את כללי המשחק.

"יש כאן רצון של העם כדי להחזיר את הדמוקרטיה. זה מחזיר את שלטון החוק לידיים הציבוריות".

באשר לזועבי עצמה מזכירה חוטובלי כי חברת הכנסת המבטאת באופן שכזה כלפי חיילי צה"ל

"עדיין מקבלת משכורת מכנסת ישראל ועושה עשייה ציבורית באמירות הללו".

לטעמה של חוטובלי כלל לא ברור שיש לאפשר להנהגה הערבית המתבטאת כך להמשיך ולהצביע בבחירות לכנסת.

"הייתי שוללת מהם אזרחות. "מערכת החקיקה הישראלית למודת סבל מההתבטאויות של הח"כים הערבים.

המערכת מוכנה אבל לצערנו יש מחוקק-על שקוראים לו בג"צ".

"מעבר לעובדה שזועבי צריכה לשבת שנים רבות בכלא,

יש כאן מציאות בלתי נסבלת שבה מערכת המשפט מכשירה בוגדים בתוכנו להיות חלק מכנסת ישראל".

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/285736

.

פורסם

אני מציע להתחיל את ביצוע הפתרון האמיתי מיידית. זה לא אומר שנעלמים היתרונות בסילוק האפלייה מיידית :

העפת כל השופטים/שוטרים המעורבים לוקחת זמן

הכמות שלהם במערכות המדינה לא תיפול לאפס במדרגה ברגע שתחליט שצריך להעיף אותם, ולא ברגע שתציב במערכת אנשים שמתפקידם לדאוג לכך

בטווח המיידי, אם מתפרעים יזרקו אבנים או whatever, יש להם עדיין סיכוי ליפול על שופט שיטען "לחרדים מותר אז גם להם מותר" ויפטור אותם מעונש. אם "בטעות" לפניו יקרה מקרה בודד של זריקת אבנים על ידי חרדים (הם "מסדרים" לנו מקרים כאלה מידי פעם) והוא יטופל ביד קשה (מן הסתם "אוהבי הערבים" לא יפריעו לכך), כשיגיע המשפט של המתפרעים הערבים, נציגי התביעה יוכלו להראות זאת ולא יתנו לשופט לסיים את המשפט אם תירוץ כזה

התוצאה : פוטנציאלית מניעת מקרה נוסף שבו שופט מחליט לא להעניש פושעים, בטווח המיידי כשהשופט הבעייתי עדיין לא הועף מהמערכת

בשביל להתחיל לאכוף צריך להגיע להחלטה על כך

במשטרה יש אנשים בדרג גבוה שמקבלים החלטות, כמו "האם" או "כמה" יש להשקיע באכיפה של תחום ספציפי. המשטרה ככלל מגבירה את האכיפה בתחומים מסוימים, כשהם מוצגים כבעיה. למשל, אם בשבוע אחד יקרו 3 תאונות דרכים גדולות שמערבות DUI, ניתן לצפות לכך שבתקופה הקצרה לאחר מכן המשטרה תיתן תשומת לב מוגברת לתפיסת נהגים שיכורים

כך גם כאן. לדעתי, אם הבעיה תוצג לא כ "ערבים זורקים אבנים" אלא כ "ערבים זורקים אבנים בירושלים, חרדים זורקים אבנים בבית שמש, ערסים זורקים אבנים בבת ים, האבנים האלה הן כבר מכת מדינה וכולם שואלים למה המשטרה לא עושה איתה כלום", יתכן שהמשטרה תגלה קצת התייחסות מוגברת לנושא

התוצאה : פוטנציאלית המשטרה תזיז את התחת ותעלה את חומרת ההתייחסות למיידי אבנים. למשל, תעשה מאמץ גדול יותר לעצור ולהביא למשפט חלק גדול יותר מהם

"אסור לחסום כבישים ? זה כפייה חילונית !"

אני לא טוען שאני מכוון את האסטרטגיה שלי רק נגד הערבים. יש כמה דברים שדווקא החרדים עושים שהייתי רוצה לשים להם סוף

הרעיון הכללי כאן דומה לזה של המשטרה. אם אנחנו רוצים לאסור (או לפחות לחוקק תנאים שיקשו מאוד) על החרדים לדרוש מהרשויות (ישירות או "בשביל מניעת התפרעויות") לחסום כבישים מתי שהם רוצים, מצב אחד הוא כל מה שהיה עד עכשו : ערעורים על החלטות חסימת כבישים ספציפיות, שלא בדיוק עובדים. מצב אחר (אני מקווה) הוא אם לבוא גם למחוקקים בטענה של "חרדים מתפרעים ודורשים אז חוסמים כביש, ערבים מתפרעים וזורקים אבנים אז חוסמים כביש, הכבישים החסומים האלה הם מכת מדינה, נוצרים פקקים, נגרמות תאונות, נהרגים אנשים, אנחנו רוצים שתופסק חסימת הכבישים לאלתר" אולי יש יותר סיכוי שנשיג משהוא. ואם לא, לפחות ניסינו

התוצאה : ניסיון נוסף במלחמה נגד חסימת כבישים, בעיקר זו החרדית שכרגע חוקית. את הערבים אני פשוט רוצה לנצל בגלל ההזדמנות

בעיות אחרות שבכל מקרה היה עלינו לטפל בהן מזמן

נכון לעכשו, גם מתפרעים שאינם ערבים - חרדים אם אבנים, ערסים אם סכינים במקומות התאספות ערסים וכדומה, מהווים בעיה במקומות מסוימים בארץ ולא מקבלים טיפול הולם. לדעתי אם כבר אז כבר - אם מתחילים לאכוף את הבעיות הדומות אצל הערבים, לדעתי נכון ואולי גם פשוט יותר מבחינת שיתוף כוחות אם כל בעלי התפקידים השונים, להגדיר את הבעיות כבעיות כלליות ולטפל בהן בהתאם, תוך מניעת כל טענות ה "אפליה" של המתנגדים

התוצאה : ניסיון נוסף במלחמה נגד התתפרעויות שאינן של ערבים. את הערבים אני פשוט רוצה לנצל בגלל ההזדמנות

תעמולה של הערבים

אתה יכול להעיף את כל השופטים והשוטרים הבוגדים ממערכות המדינה, ולאכוף את החוקים בדיוק גבוה. אם תאכוף אותם על הערבים ותוותר לאחרים, הם יראו (ואני מתכוון כמו ב will present, לא כמו ב will see) את עצם האכיפה הלא שוויונית כאפליה/אפרטהייד בכל התעמולה שלהם. אם תמנע מקרים בהם החוק לא נאכף כראוי על לא ערבים, מנעת מקרים ספציפיים שהם יכולים להציג כדוגמה

זכור כמה תעמולה היתה במבצע עופרת יצוקה, וכמה נלחמנו (לא בשדה הקרב אלא בתקשורת, כמו בנט שהתראיין לערוצי החדשות הזרים) על כל הזדמנות להראות את השקרים שיש בתעמולה שלהם

התוצאה : ככל שנמנע מהערבים דוגמאות מבוססות (גם אם זה מחייב יצירתיות, כי יש כזאת) לאפלייה, הם יצטרכו להשתמש בדמיון שלהם יותר בשביל "לסחוט" דוגמאות ישנות ו/או קלושות, והיא תהיה יותר שקרית. ככל שהיא תהיה יותר שקרית, יהיה קל יותר להפריך אותה

פורסם

העפת כל השופטים/שוטרים המעורבים לוקחת זמן

נכון, זהו לא תהליך קצר, אבל צריך להתחיל אותו מתישהו. ההמשך, עם זאת, לא קשור לכותרת הסעיף: שופטים קובעים מה שבא להם, גם בניגוד לתקדימים, על בסיס יומיומי.

בשביל להתחיל לאכוף צריך להגיע להחלטה על כך

יש המון לחץ ציבורי לפעול גם כנגד מטרדים אחרים, הספציפיים לערבים, כמו תקיפה לאומנית (מינית או "סתם" פיזית) של יהודיות ויהודים, למשל באזור הגבעה הצרפתית בי-ם. האם התקשורת זועקת? לא. האם המשטרה עושה משהו? לא. האם זה מפריע לה דווקא כן לפעול ביד קשה במקרים אחרים, למשל כשחרדי יורק לכאורה על ילדה בבית שמש? הטיעון שלך לחלוטין לא מובן.

"אסור לחסום כבישים ? זה כפייה חילונית !"

הבעיה האחרת אינה קשורה לשניה. האחר לא צריך בהכרח לבוא לבני השני, או אף במקביל. שתי הבעיות דורשות פתרון, וההגיון אומר, בואו נפתור את שתיהן בו זמנית, אם אפשר, או נתמקד תחילה בחמורה יותר. אם בעיה אחת קשה לפתור מסיבה זו או אחרת, זה לא אומר שאין לנסות לפתור בינתיים את השניה, ובטח שאין שום סיבה להתחיל בכוונה תחילה מהבעיה הפחות חמורה דווקא.

בעיות אחרות שבכל מקרה היה עלינו לטפל בהן מזמן

נכון, אבל כאמור לחלוטין לא קשור. גם את בעיית הערסים ששמים קריוקי בפול ווליום בלילה צריך לפתור, אז מה?

תעמולה של הערבים

הנה לך חדשה מרעישה: ערבים משקרים כל הזמן, ויש לא מעט גורמים בעולם ( ולצערי אף בארץ) שששים להאמין להם, בין אם יש גיבוי לטענות ובין אם לאו. ההפרכות לשקרים שלהם לא יעילות מול אנשים שאינם רוצים לשמוע אותן בכל מקרה. כאן בדיוק באה הנאיביות הזו שלך שאני מדבר עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים