עבור לתוכן

אני רוצה לשים קרנל מותאם אישית לנקסוס 5, שאלה!

Featured Replies

פורסם

1. אם אני אצרוב את הקרנל על הנקסוס אוכל לקבל עידכונים הבא לנקסוס? לדוגמא ברגע שיצא הגירסא החדשה של אנדרוייד L ..

2. אחרי הצריבה במידה ומשהו לא מוצא חן בעיניי אוכל לשחזר את המערכת להגדרות היצרן ?

3. ElementalX custom kernel (הלינק לא נכון הכוונה לשם), את זה אני רוצה לשים , מישהו מכיר ממליץ??

נערך על-ידי alexc32

פורסם

1. כנראה שלא.

2. אם לא תהרוס משהו בדרך כלל כן.

פורסם
  • מחבר

תודה,

מקסימום שיצא ה L נעדכן ידני

צרבתי את הקרנל כבר לא היה לי סבלנות לחכות חח

דרך אגב מפה עשיתי הכל : http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/elementalx-only-custom-kernel-you-need-your-nexus-5-0157196/

מדריך מדהים ואתר מדהים .

פשוט מגניב כמה דברים אפשר להתאים עכשיו למכשיר..

לדוגמא עשיתי שאוכל להעיר את המכשיר בהחלקה על מסך או לכבות או לפעיל חייגן וכו כל זה כשטלפון מכובה (בסגנון של LG3/2)

ועוד מלא שטויות ....

רק נקווה המערכת תהיי יציבה ללא קריסות או תקיעות.

פורסם
  • מחבר

שאלה ,

1. אם אני רוצה לנסות את קרנל של FRANCO שזה אחד המומלצים אני צריך קודם למחוק את הקרנל הקיים ...או פשוט נכנס לריקובורי ומתקין את הקרנל של פרנקו ??

2.התקנתי כל מיני מודים דרך xposed installer , חלק מהם אני לא צריך וזה היה ניסיוני איך בעצם אני מוחק אותם ? רגיל אם כל אפליקציה עושה הסרת אפליקציה או מה? אני לא רוצה שישארו קבצים ושאריות מיותרות במכשיר..

3.בהתקנה הראשונית של הקרנל ElementalX (בתוך הריקובורי) ,הגדרתי כל מיני דברים כמו תדר עבודה והגדרות מותאמות וכו..

עכשיו אני רוצה נגיד לנסות הגדרות אחרות, אז יש דרך להכנס לגדרות רק ורק לעדכן או שכל שינוי בגדרות של הקרנל דורש התקנה מחודשת ?

נערך על-ידי alexc32

פורסם

אתה לא צריף להסיר כלום, פשוט תתקין את הקרנל שאתה רוצה.

בנוגע להגדרות של הקרנל, יש אפליקציה שנקראת trickster mod (לדוגמא) ודרכה ניתן לשנות את ההגדרות.

בנוגע ל- xposed, למה לא למחוק דרך ה- xposed installer ?

פורסם
  • מחבר

1.אני לא מוצא איפה ניתן למחוק דרך ה xposed??

2.ואם לא בא לי להתעסק עם האפליקציה trisker מוד אז פשוט אני יכול להתקין מחדש אותו קרנל עם הגדרות החדשות שלי?

פורסם

ב- xposed installer אתה נכנס ל- modules ולחיצה ארוכה על אחת מהן מעלה לך אפשרויות, אחת מאלה היא למחוק את אותו מודול.

בנוגע לקרנל, בגדול כן, אבל האפליקציה הזו די נוחה בסה"כ.

פורסם
  • מחבר

מעולה תודה

1.אם כבר בנושא אז יש איזה קרנל מומלץ שחוסך בסוללה ללא ירידה בביצועים וכמובן יציב לחלוטין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים