עבור לתוכן

אלקטרה בר מים שרות מתחת לכל ביקורת

Featured Replies

פורסם

השרות של אלקטרה על הפנים

כבר שבועים שהמכשיר לא מוציא מים

היה טכנאי שלוש פעמים.ובכל פעם שעה אחרי שהולך בר המים מפסיק לעבוד.

בעבר היה להם שרות טוב אחר כך הרמה ירדה וכיום המצב בלתי נסבל.

אין עם מי לדבר והמענה הקולי לא מפסיק להלל ולשבח את השרות.

פורסם

שלום levin445,

אבקש לשוחח איתך על מנת לבדוק את המקרה שאתה מעלה ולדאוג לתקינות מכשירך.

אודה אם תוכל לשלוח את פרטייך באמצעות הקישור: ecp.co.il/online ואצור איתך קשר בהקדם.

ליטל,

שירות אלקטרה

פורסם
  • מחבר

שלחתי

פורסם

תעדכן פה האם התלונה פה עזרה, מעניין :)

פורסם
  • מחבר

שלחתי פרטים אבל אף אחד לא חזר אלי

פורסם

אהבתי את השדה שם "מאיזה פורום / אתר הופנית?: *"

פורסם
  • מחבר

היום היה מישהו בפעם הרביעית בחודש האחרון, החליף שוב חלקים ועכשיו הוא עובד אבל עם זרימת מים חלשה.

כל פעם מטרטרים אותך, שיהיה מישהו בבית, בשעות העבודה.

פורסם

ראשית אני רוצה להצטרף בצורה כלשהי לפותח הדיוןהשירות עונה בתזמון בעייתי - המכשירים רחוקים מלהיות אמינים (לפחות מהחוויה שלי) - יש לי את המכשיר כשנה וכבר היו לי 3 תקלות איתו (לשם השוואה - תמי בר במשך 3 שנים היום לי 5 תקלות על פני השנה השניה והשלישית). כאשר תקלה אחת גרמה לי לנזק ממשי (המכשיר נזל בתחתיתו בצורה סיטונאית על השיש המים חילחלו לארון). פעם אחת גם קיבלתי פילטר בלי גומיית איטום.המכשיר אמנםמעוצב ונוח לשימוש אבל איכותו מאוד נמוכה - זה נכון שכל תקלה טופלה אבל בזמון בעייתי ועד שחוזרים אל הלקוח לוקח זמןנקודת אור זה שהם סורקים את הפורומים לתלונות ומנסים להשתפר - שיהיה להם בהצלחה.הערה - כנראה שיש תקלה כי המלל שנכתב יוצא ללא ריווח שורה.

פורסם

מה ההפרש מחיר בינו לתמי 4 ? לנו יש 2 תמי 4 ובחיים לא היתה תקלה (כבר לפחות שנתיים).

פורסם
  • מחבר

לדעתי הם די דומים

המחיר מורכב מעלות המכשיר + מרכיב השרות

גם בעבר הרחוק היו לי תקלות אבל השרות היה טוב וקשוב

בשנה האחרונה השרות של אלקטרה הדרדר וזה מנסיון אישי שלי.

פורסם
  • מחבר

לא מאמין ממש אין לי מזל

שבוע אחרי ביקור הטכנאי האחרון ושוב יש תקלה במכשיר ואין מים קרים

פורסם
לא מאמין ממש אין לי מזל

שבוע אחרי ביקור הטכנאי האחרון ושוב יש תקלה במכשיר ואין מים קרים

Welcome to Israel :D

פורסם
  • מחבר

אלקטרה קובעים לך תור לשבוע הבא וגם בשעות שאתה בעבודה

אחרי שבוכים ומבקשים מנהל הם מקדימים

בינתיים אתה תקוע בלי מים וצריך לסחוב בקבוקים מהסופר

פורסם

welcome o the club (כפי שכבר אמרתי גם לי יש מכשיר שלהם)כל עוד שהתקלה שלו נסבלת אני מעדיף שלא להזמין שירות - ברגע שיגמר לי החוזה מולם אני חוזר לתמי 4 (שהשירות שלהם כמה שעדיין לא מבריק הרבה יותר טוב מאלקטרה והמכשירים שלהם יותר אמינים).

פורסם

כל העניין הזה של הברי מים נוראי. אני חושב שמעבר לכל זה לא משתלם ועדיף לקנות מים מינרליים. מעבר לזה, כשתמי 4 (נראה לי) מפרסמים פרסומת שבה הם אומרים שהם נבחרו לבר המים המועדף בישרא בתחום כלשהו - כשיש להם רק מתחרה אחד, אז זה הכי מגוחך בעולם. אבל שיהיה בכיף, יש לזה ביקוש אז אי אפשר להאשים אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים