עבור לתוכן

האתר של הבנק שלי הודיע שהחיוב מחברת HOT עלה בכ30% בהשוואה לשלושה החודשים האחרונים.

Featured Replies

פורסם

HOT לא הודיעו לי על התוספת לחיוב. אני בכלל לא עוקב אחריי זה. הם כל הזמן מתקשרים אליי ומנסים לדחוף לי את המנוי עם הטלווזיה אבל מכיוון שאני לא רואה טלווזיה אז אני נשאר רק על הטלפון + אינטרנט.

הם יכולים ככה פתאום להעלות לי את העלות בלי להודיע?

פורסם

כן.

אם זאת עליה כזאת גדולה של 30% אז כנראה שפשוט היה לך "מבצע" מוגבל בזמן שהסתיים.

פורסם
  • מחבר

טוב התשלום שלי זה 200 שקל לטלפון + אינטרנט. אז זה נשמע הגיוני ביחס לתעריפים שזה בערך 100 שקל לאניטרנט הכי זול ו75 שקל לטלפון הכי זול.

פורסם

אוי. בשביל מה אתה צריך טלפון קווי ועוד בכזה מחיר מופקע?

פורסם
  • מחבר

לחסוך בקרינה בלתי מייננת xD

האמת זה הבדל גדול כי את השיחות הארוכות עם החברים ומהשפחה אני עושה בבית. אני משתדל לא לעשות שיחות ארוכות בפלאפון.

פורסם

סקייפ...

אפילו גוגל האנגאוטס אם משעמם לך.

פורסם
כן.

אם זאת עליה כזאת גדולה של 30% אז כנראה שפשוט היה לך "מבצע" מוגבל בזמן שהסתיים.

ממש לא

החוק השתנה מזמן בנושא

בתום מבצע צריכים להודיע לך

http://www.consumers.org.il/category/contract-renewals

פורסם

החוק אולי השתנה ב-2009 (???) אבל אף אחד לא שם עליו זין מניסיון אישי. לא ברור מה גורם לך לחשוב אחרת, אולי אתה לא חי במדינת ישראל?

רק בשנה האחרונה פורסמו במדינת ישראל עשרות מבצעים עם מחירי מבצע לתקופות שבין 3 חודשים לשנה - עם מחיר גבוה יותר לאחר מכן. אני מבטיח לך (כי אתה כנראה לא חי במדינת ישראל ולא מודע לעניין) שבתום תקופת ההטבה אף אחד לא מבקש ממך אישור בשביל להמשיך את השירות במחיר המלא.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אה, עכשיו אני רואה את הקאץ':

החוק קובע כי במקרה של עסקה למתן שירותי טלפון בסיסיים ( שיחות) נייחים וניידים, העיקרון לעיל לא חל, כלומר אין דרישה של הסכמה מפורשת ומראש של הצרכן להארכת ההתקשרות.

אם כך - התגובה שלך (והשינוי הזה בחוק) לא רלוונטית לנושא הדיון (וכמעט לשום נושא אחר).

פורסם

הוא רלוונטי לחבילות (באנדלים) ו החברות נוהגות לפיו. אם הוא יסתכל בחשבונות האחרונים הוא יראה שכתבו שם על העלאה עתידית. במידה ולא - הוא יכול לקבל את הכסף בחזרה.

בישראל פשוט צריך להתעקש על הזכויות...

פורסם

בעוד אנחנו מדברים והטלוויזיה פועלת ברקע (עידן+), ראיתי פרסומת של הוט עבור חבילת ה-"טריפל קומפקט" שלהם, במחיר של "109 ש"ח לחודש לשלושה חודשים ראשונים".

רוצה להתערב איתי על מיליון דולר שבתום 3 החודשים אף אחד לא מתקשר לבקש אישור בשביל להמשיך את השירות במחיר הגבוה יותר?

לגבי המשפט הכללי והמטופש שמופיע באותיות קטנות על החשבונית החודשית - הוא אכן שם. למי זה מעניין את הביצה? מי רואה את זה?

אפילו אנשים שלוקחים את החשבוניות האלה כדי להצהיר על הוצאות לעסק לא טורחים להסתכל על הכוכביות האלה. בטח ובטח שלא לקוחות פרטיים שאפילו לא פותחים את המעטפה.

פורסם

הם לא חייבים להתקשר, חייבים להודיע - מספיק לכתוב בחשבונית.

פורסם

אז כאמור, התגובה שלך סתם קטנונית וכתבת אותה רק בשביל להגיב את עצם התגובה.

אני כתבתי:

"אם זאת עליה כזאת גדולה של 30% אז כנראה שפשוט היה לך "מבצע" מוגבל בזמן שהסתיים. "

שזה אכן כנראה המצב.

ואתה ניסית לסתור את הטענה שלי, והגבת:

"ממש לא | החוק השתנה מזמן בנושא | בתום מבצע צריכים להודיע לך"

וזה כאמור קישקוש מוחלט מבחינה מעשית, ולכן לא סותר במאום את התגובה שלי שניסית לסתור בטענה של "ממש לא".

לגבי המשפט הכללי והמטופש שמופיע באותיות קטנות על החשבונית החודשית - הוא אכן שם. למי זה מעניין את הביצה? מי רואה את זה?

אפילו אנשים שלוקחים את החשבוניות האלה כדי להצהיר על הוצאות לעסק לא טורחים להסתכל על הכוכביות האלה. בטח ובטח שלא לקוחות פרטיים שאפילו לא פותחים את המעטפה.

פורסם

הוט ספציפית שולחים מייל. קיבלתי מהם חודש שעבר (בוא נניח שאני לא לקוח מיוחד ויש מערכת ששולחת הודעה לכל הלקוחות לפי תנאי)

בסה"כ תיקנתי טעות שכתבת, אתה לא צריך להתעצבן...

גם פותח הת'רד כנראה טועה לפשוט לא שם לב להודעה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
טוב התשלום שלי זה 200 שקל לטלפון + אינטרנט. אז זה נשמע הגיוני ביחס לתעריפים שזה בערך 100 שקל לאניטרנט הכי זול ו75 שקל לטלפון הכי זול.

ב109 אתה עושה אינטרנט 30 מגה פלוס טלפון 500 דקות פלוס ספק חינם של הוט נט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים