עבור לתוכן

שאלה לגבי מחיר בYES עבור לקוח ותיק ושדרוג לממיר HD

Featured Replies

פורסם

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=colspan: 2]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]שלום לכם.

ההורים שלי החליטו לשדרג את אחד הממירים שלהם לממיר HD, כי לאחרונה רכשו טלוויזיה חכמה (כלומר הם צריכים שישאר ממיר אחד רגיל ואחד חדש של HD).

הם רוצים:

ערוצי בסיס

ערוצי הסרטים

ערוצי הסדרות

ערוצי החיים הטובים

ערוצי רוסית

אין צורך באפשרות ההקלטה ולא VOD.

ביס אומרים שזה יעלה 250 ש"ח +120 ש"ח התקנה.

האם זה מחיר טוב?

תודה![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

אל תסכימי לשלם התקנה, כשרציתי לשדרג לממיר HD הציעו לי X שקלים (לא זוכר כמה) +120 שקל התקנה חד פעמי, אמרתי להם שישלחו לי את הממיר ואני יתקין לבד כי אני לא מתכוון לשלם 120 שקל על חיבור כבל HDMI, אז הורידו לי מהX שקלים לחודש 10 שקל, ככה שאחרי שנה זה מחזיר את עצמו

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ. ומה לגבי המחיר? :)

פורסם

1. הכי טוב שתסתכלי באתר של יס לגבי המחירים ולגבי חבילות הערוצים ברוסית כי יש לפחות 3 חבילות של ערוצים ברוסית.

2. אל תסכימי למחיר הראשוני שמוצע לך.

3. זה שאת והם חושבים שאין צורך באפשרות הקלטה זה טוב ויפה אבל עם הזמן הם ישתמשו בזה. אני יכול להגיד לך שההורים שלי מטורפים על הקטע של ההקלטות והממיר מלא ברמה של 80-90 אחוז כל הזמן.

פורסם

בהשוואה להוט נשמע לי יקר מאוד. במחיר זול יותר אתה מקבל גם אינטרנט, עוד 50 שקל אתה יושב על טריפל עם כל מה שרצית.

ממליץ לך לבדוק כמה יעלה אותו מוצר אצל הוט, להכין לך אלטרנטיבה ואז להתקשר ליס ולהתנתק אלא אם כן יירדו למחיר שמתאים לך.

פורסם

יס מאוד קשים עם הסכומים שהם דורשים.

בפעם האחרונה שניסיתי לעשות "סקר שוק" (שהרי ליס ישנן מתחרות רבות). ההבדל היה כ 10 שקלים.

(אין לי צורך בטריפל, טלויזיה בלבד).

כבונוס על "סקר השוק" הזה, קיבלתי הטרדות טלפוניות מהוט לשבועיים רצופים. תענוג.

פורסם

לא יודע לגבי יס אבל למרבה הצער הדרך היחידה לקבל מחיר נורמלי בהוט היא להתקשר ולבקש להתנתק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים