עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד-סטודנט להנדסה (עד 3K)

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס), אפשרות צפייה בסרטים וסדרות HD, משחקים בינוניים(כגון Heroes), ועריכה גרפית חובבנית (צלם חובב-עושה שימוש בפוטושופ ולייט-רום). בנוסף, אני מתחיל לימודי הנדסת אווירונאוטיקה, ככה שאני מאמין שאולי אצטרך להריץ על המחשב תוכנות כמו SOLIDWORK.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' ..הגימור פחות משנה.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)בהתאם לגודל המסך..

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין.

* משקל רצוי?לא קריטי, כמובן שרצוי שיהיה קל כמה שיותר.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)ארוך ככל שמתאפשר.. 4-6 שעות ללא טעינה(?)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת HDMI לא תזיק.

* Bluetooth?לא קריטי.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB HDD, או 250 SSD GB, עדיפות לSSD.

* כונן אופטי?כמובן.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אינני מבין את ההבדל בין אחריות בין לאומית לרגילה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אממ.. הבנתי שסטודנטים יכולים להתקין מערכת הפעלה בחינם, תקנו אותי אם אני טועה.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מסתובב יכול להיות נחמד, אך לא חובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים