עבור לתוכן

זקוק לייעוץ - מפרט ב-3K, לשימוש כללי + מעט משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט :)

1 מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח למחשב + עד כ-800 למסך.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, עדיף כמובן לחסוך, אבל לא קריטי, ועבור המסך רצוי לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב? שימוש שוטף במחשב (אינטרנט,מוזיקה, סרטים), בנוסף - תכנות (מתחיל), משחקים יוצא לי לשחק בתדירות לא גבוהה וארצה שירוצו על הגדרות בינוניות לפחות, בין היתר כנראה שאתקין גם משחקים ישנים, מהשנתיים האחרונות, שהם לאו דווקא כבדים.

לא ידוע באיזה רזולוציה אשחק כי כרגע אין לי מסך, אך הוא יהיה בגדול 22 אינצ'.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

צריך מסך, 22 אינצ', במחיר נמוך ככל שניתן. הדבר היחידי שחשוב לי במסך הוא שבזמני עבודה ארוכים לא יגרום לעייפות של העיניים או למאמץ יתר, אם בכלל יש לכך משמעות או הבדל בין מסך למסך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין לי צורך בכונן CD/DVD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא דרושה מערכת הפעלה, רצוי שהמחשב יורכב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע-שבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יכול להיות שארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, כדי לצפות בסרטים - רצוי חיבור HDMI, ואם זה תוספת זניחה אז אולי כדאי שיהיה גם חיבור ל-USB 3.0

+ כונן SSD

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג

תודה רבה על העזרה!!!

quote_icon2.png

פורסם

מפרט מTMS שהיא חנות מומלצת בפורום המשלוח עם שליח חינם ושירות איסוף והחזרה למשך כל תקופת האחריות במקרה של תקלה.

עם חריגה של 46ש"ח מהחריגה בשביל לוח אם עדיף עם תמיכה בעד 32GB RAM ו6 חיבורי SATA ש4 הם SATA3 ו2 הם SATA2 וPCIe3.0

אפשר לרדת במעבד לi5 4440 אבל זה יהיה פחות משתלם וייצא אחרי הנחת מזומן 4099ש"ח

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪947

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪143

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪450

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

משומש אחריות שנתיים - Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK DUAL X

כמות: 1 - מחיר: ₪600

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

קשיח למחשב שולחני:

Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM

כמות: 1 - מחיר: ₪313

מסך:

Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

כמות: 1 - מחיר: ₪844

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4230

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4146 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/1ueal8wq

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על התגובה.

אני רואה שחסר ספק כוח, כך שהמחיר הסופי יהיה גבוה יותר, ועם המפרט לעיל אני חורג בכל מקרה מהתקציב.

אולי אפשר להתפשר על המארז? הקירור למעבד חשוב אם אני לא מתכנן OC?

ואשמח לשמוע דעות נוספות :)

פורסם

לא חסר ספק כוח זה באנדל מארז + ספק שים לב.

לגבי הקירור אין קשר שאתה לא מתכנן OC במשחקים המעבד יתחמם ואנחנו לא בדיוק גרים בארץ קרה בכל מקרה אתה יכול לרדת אני לא ממליץ.

פורסם
  • מחבר

תודה שוב על העזרה,

ראיתי שהמלצת לאחרים על מארז שעולה 520 עם ספק של 650W, שווה את התוספת?

הספק במארז הנוכחי חזק מספיק לכרטיס מסך?

פורסם

זה מספיק אבל אם אתה עולה זה יחרוג לך מהתקציב אפילו יותר כמובן שהספק של הFSP Raider מגיע עם 5 שנות אחריות במקום 3 ותקן 80+ Silver לעומת Bronze .

בכל מקרה הינה אותו המפרט עם הבאנדל שראית יוצא 4300ש"ח ואחרי הנחת מזומן יוצא 4214ש"ח

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:13144:1/2:14195:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13090:1/20:11269:1/20:12161:1/10:13454:1/18:10042:1/

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שאתה עוזר לי להרכיב את המפרט מ-KSP? אני די לא סובל אותם, כי היחס של המוכרים שם מגעיל, אבל הנגישות הנוחה גוברת על זה + אני יכול לחסוך מעט ולקנות מאילת...

ואם יש הבדל משמעותי בין ה-7950 לבין כרטיסים אחרים במחיר דומה, אני יכול להזמין מ-TMS ולחבר לבד...

תודה רבה!! :)

פורסם

למה לא להזמין מTMS בעצם? יש להם שירות משלוחים במקרה של תקלה לאורך כל תקופת האחריות ושירות עדיף זה בטוח.

בכל מקרה לא נראה לי אני יימצא אצל KSP באנדל של מארז וספק דומים וגם את הלוח אם במחיר הזה ואפילו SSD של 120GB באותו מחיר אין להם אז בכלל יכול להיות שזה ייצא יקר יותר איך שזה נראה לי ואתה יכול לבדוק אצלהם בבנה מחשב ולראות.

את הכרטיס מסך ממילא תצטרך לחבר לבד כי ממה שידוע לי TMS לא מחברים כדי שהחיבור PCIe בלוח לא ייתלש במשלוח(היו מקרים) אבל זה מבוטח ובאחריות על כל מקרה.

שמחתי לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים