פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים שלום,מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (מיליון קבצי אופיס וPDF פתוחים במקביל), גלישה מרובת טאבים וסרטים לפעמים.גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 10-13.3, עם עדיפות ל-11.6. עדיף מאט אם ריאלי בטווח המחירים. רזולוציית המסך? לא קריטידרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מוארת, אבל שוב, לא קריטי.משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, אבל עדיף משמעותית כמה שיותר נמוך.האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יספיקו, אבל כרגיל, כל המרבה הרי זה משובח.האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שתי כניסות USB, שלפחות אחת מהן היא 3. כמו כן, DP גם עלול לעזור בעתיד.Bluetooth? לא קריטיגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיגיע עם HDD, אחליף בעצמי לSSD. אם יש אפשרות ל-mSATA או NGFF M.2 – עדיף. בכל מקרה, הכוננים הנוספים לא חייבים להיכלל בתקציב (למרות שכמובן שעדיף).כונן אופטי? עדיף שלא.האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אם נדרשת הרחבת אחריות – נכללת בתקציב.האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מוזיל את המחשב או משפר את האפשרויות מבחינת מפרט – עדיף שלא ייכלל.האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או לנובו. אם מדובר בדל – רצוי מאוד עם אחריות באתר הלקוח (למרות שאין יותר מדי אפשרויות בטווח המחירים הזה). בכל מקרה, העיקר שלא יהיה של אסוס.כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): עדיף מחשב עם אופציות לשדרוגים – החלפת HDD, סלוט זיכרון פנוי, סלוט mSATA או NGFF וכו'.לגבי התקציב – הוא סובב את ה-2700, עם אפשרות לחרוג בעוד 300-400 שקל, אבל באמת רק אם זה יהיה שדרוג רציני לאפשרויות הנוכחיות. בכל מקרה, יש גם אפשרות לקנות באילת.חשבתי על המחשבים הבאים:Dell Latitude 3340 – העניין איתו זה רק המסך הלא מדהים. הזויות הגרועות פחות מפריעות לי, רמת בהירות סבירה יותר קריטית לי. היתרונות – mDP והאחריות באתר הלקוח.Lenovo Ideapad U330P – שוב, המסך לא מדהים, האחריות פחות עדיפה. כמו כן, דובר בביקורת שקראתי על בעיות קלות בוויי-פיי. מצד שני – יותר קטן, יותר קל וקצת יותר זול.אשמח להצעות נוספות או לעדות של אנשים עם ניסיון עם הדגמים הנ"ל, לגבי הבעיות שמפריעות לי.תודה רבה מראש ושבוע טוב =)
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים אולי תיצור קשר איתו:http://hwzone.co.il/community/threads/552908-%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Lenovo-E330
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים מחבר קודם כל - תודה על המענה. בכל מקרה, בדקתי על ה-E330, והוא אופציה דווקא פחות טובה עבורי - המסך עדיין לא מדהים (אם אני זוכר נכון, הבהירות אפילו נמוכה יותר ב-E330) לעומת ה-3340, יש VGA במקום DP, והאחריות אף היא פחות טובה (לא בבית הלקוח). אם יש עוד הצעות, אשמח לשמוע =)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.