עבור לתוכן

עזרה בבחירת סמארטפון חש

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אחרי בערך 3 שנים עם הגלקסי 2 שלי, הגיע הזמן להחליף. :yelclap:

בהתחלה חשבתי על משהו סולידי כמו הדור השני של ה- MOTO G, ההורים שלי טסים לארה"ב ב24 לחודש ואני אוכל לקנות דרכם את הטלפון ב700 שקל שזה בהחלט שווה...

אבל אני עכשיו מתחיל לפזול גם לנקסוס 5\G2 - פשוט כי אם כבר לשדרג אז שיהיה להרבה זמן(כמו עם הגלקסי 2), ואני מפחד שה - MOTO G יהפוך ללא רלוונטי עוד מעט.

העניין הוא, שלפחות לפי מחירי אמזון(אני מניח שאין הרבה מקומות זולים מהם משמעותית בארה"ב), הפרש הבין מחירם של שני המכשירים הללו בארץ ובארה"ב הוא בערך 400 ש"ח - ואני לא יודע אם חיסכון כזה שווה את הLTE + אחריות(כן כן, אני יודע שהאחריות בארץ על הפנים, יצא לי לחוות את זה על בשרי, אבל זה עדיין משהו..).

בכל מקרה, הדרישות שלי לפלאפון ממש לא בשמים, אני לא צריך יותר מדי - לפעמים משחקים, לפעמים סרטונים, כמובן אינטרנט, ווטסאפ ומוזיקה - אבל לא יותר מזה(לכן אני בככל זאת חושב ללכת על הMOTO G).

מה אתם אומרים?

עדיף לי ללכת על הMOTO G או על אחד מהשניים האחרים(אני נוטה יותר לכיוון של הG2, בעיקר בגלל הסוללה)? ואם על אחד מהשניים האחרים, האם כדאי לי לרכוש אותו בארץ או בארה"ב?

או שאולי בכלל יש דגם אחר שלא לקחתי בחשבון ועדיף לרכוש אותו?

תודה רבה מראש לעוזרים! :D

פורסם

תרכוש את הLG-G2. זמן סוללה מאוד ארוך.

ברוך הבא לפורום :welcomeani:

פורסם

אם הGPS חשוב לך דע שיש בעיה נפוצה ב LG של מגעים רופפים בין האנטנה (על הכיסוי האחורי) למכשיר, מה שדורש החזרה של המכשיר, דבר שיכול להיות קצת בעייתי בקניה מארה"ב.

פורסם

המוטו ג'י החדש הוא מכשיר מעולה אבל הוא לא בקטגוריה של הג'י 2 לא מבחינת מעבד ומהירות. יש לו מעבד חסכוני יחסית ומהירות שעון נמוכה(ובטריה בעלת קיבול נמוך יותר).

Moto G 2nd:

Snapdragon 400 A7 1.2gz

2070mAh.

LG g2:

Snapdragon 800 2.2 ghz

3000 mah.

קניתי לחברה שלי את המכשיר החדש ואני אביא התרשמות עוד שבועיים שהוא יגיע.

היתרונות במוטו 2 החדש: זולללללללל בטירוף)(179 דולר ל8 ג'יגה), יש חריץ הרחבה עד 32 ג'יגה (לעומת המוטו ג'י הראשון שלא היה) והמסך גדל ל5 אינץ'.

הדבר הכי טוב במוטו הישן והחדש שזה גירסאת ונילה-> עדכונים עדכונים עדכונים. המוטו ג'י הראשון של אמא שלי מריץ אנדרואיד 4.4.4 עוד לפני העדכון שלי בm8(שרק אתמול קיבלתי אותו)

פורסם

תכף נקסוס 6 יוצא לאוויר

גם g2 נותן תמורה אדירה למחיר שלו כרגע

ואם אתה הרפתקני אז OnePlus One

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים