עבור לתוכן

נשבר הטלפון - מתלבט בין דגמים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אחרי שבטיפשותי הרבה הפלתי את ה HTC Butterfly שלי face-on וניפצתי את המסך שלו (בכאב רב אגב, הוא שירת אותי מאוד נאמנה בשנתיים האחרונות), אני רוצה לקנות טלפון to of the line חדש.

עשיתי קצת מחקר (קראתי ביקורות ב gsmarena וandroidcentral), ואני דיי מתלבט בין הסוני Xperia Z3 לבין ה HTC Butterfly 2 (למי שלא מכיר, מעין גרסא פלסטיקית אך עמידה במים ועם מצלמה יותר טובה של ה one M8).

אני מאוד אוהב את הממשק של HTC (שווה לציין שבחיים לא התעסקתי עם טלפון של סוני), אבל לסוני יש בטריה ורמקולים טיפה יותר טובים..

אני מבין שלאף אחד אין עדיין את המכשירים הללו מכיוון שהם מאוד חדשים בשוק, אבל הייתי שמח לשמוע קצת דעות בנושא לפני שאני מוציא 650 דולר :-)

תודה!

פורסם

לא מבין איך אתה משווה זי3 ל htc. זי3 עדיף באופן כללי. כמובן שיש העדפות אישיות אבל בכלליות. לדעתי מכשיר הדגל הכי מוצלח כנראה עד mwc שנה הבאה.

פורסם
  • מחבר
לא מבין איך אתה משווה זי3 ל htc. זי3 עדיף באופן כללי. כמובן שיש העדפות אישיות אבל בכלליות. לדעתי מכשיר הדגל הכי מוצלח כנראה עד mwc שנה הבאה.

אני משווה כי הפונקציונליות והמפרט שלהם דיי דומה, חוץ מהחומרים שהם עשויים מהם וגימור שלהם.

בא לך לפרט למה הZ3 עדיף?

פורסם

מצלמה יותר טובה בוידאו ובסטילס, צילום 4קיי, תוכנת מצלמה עם מלא אפשרויות צילום גם אם לא תשתמש בכולם, מסך קצת יותר גדול כאשר אין כמעט הבדל בגודל של מסגרת המסך, דירוג חסינות למים ואבק יותר גבוהים הכי גבוהים בשוק, ביטול רעשים דיגיטלי באוזניות תומכות, אודיו HD, זמן סוללה הרבה יותר ארוך, רמקולים סטראופוניים יותר עוצמתיים ואיכותיים - מפתיע אה? מעבד טיפה יותר מהיר, זיכרון 3 ג'יגה, עיצוב הרבה יותר איכותי והרבה יותר דק - 7.3 מ"מ לעומת עובי 9.99 מ"מ מגושם ודי הזוי לשנת 2014 - הרמקולים הסטראופוניים והחסינות למים זה לא תירוץ. רק בגלל העיצוב המחריד לא הייתי קונה, אבל אולי יש אנשים שיאהבו. אני לא חבר שלהם. :rolleyes:

היתרון של htc זה אולי באיכות המצלמה הקידמית, לא בטוח, פלאש כפול, אם אתה מעדיף את הגירסה שלהם לאנדרואיד. הדברים האלו זניחים בהשוואה.

פורסם

לא יודע מה לגבי מאיפה אתה רוכש אבל יש לך גם את הE8 של HTC אם אתה מחפש מצלמה.

פורסם

אם פלסטיק לא מפריע לך שקול את הone plus one. יש חסרונות אבל בכל זאת כמעט חצי מחיר.

פורסם

תקראו לי מיושן - לא מבין מה רע בטלפון של בסביבות 1500 ש"ח (גלאקסי 3, G2 של אלג'י, xperia s של סוני)מחיר קורץ - אין כמעט שום דבר שהוא לא יודע לעשות ברמה בהחלט סבירה ואם הוא נשבר\נאכל\טובע זה כואב פחותלדוגמא הגלאקסי 3 שלי (שגם אותו קיבלתי במתנה) מספק אותי בהחלט ואני לא רואה שום סיבה להשתדרג איתו - כל מה שאני צריך (וגם רוצה) אני יכול להריץ עליו.לפחות לשנה שנתיים הקרובות אני לא רואה שום סיבה לשדרג אותו.בהצלחה,גבריאל

פורסם

אותך זה מספק, לי קשה שאנשי קשר נפתחים אחי 15 שניות שאתה לוחץ עליהם, או שהGPS מחליט לא להגיב, גם אחרי צריבת רום הS3 פשוט טלפון גרוע. אבל אולי זה רק אני :D

בכל מקרה גם הG2 טוב וגם האקספיריה אבל אם הוא רוצה להתחדש זה עניין של העדפה ותקציב אף אחד לא אמר שהם לא עושים תתפקיד.

פורסם

עם רום מתאים הs3 מצוין. החסרון היחיד (והגדול) שלו הוא רק גיגה זכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים