עבור לתוכן

אייפון 6 או G3 ?

Featured Replies

פורסם

OR2000, אייטונס נותנת מענה לצורך בסנכרון וניהול ספריית מוזיקה. נראה אותך מנווט בספריית מוזיקה של 100GB מסודרת לפי תיקיות בלבד (אך בלי תגיות) לפי אמן ואלבום. העתק הדבק פוטר את החברות מהצורך להתייחס לזה, ואכן כמעט ואין שום תוכנה שמשתווה לאייטיונס ביכולות הללו (סמארט פלייליסט כדוגמה, ועוד רבות).

אגב, כיום ניתן גם להעתיק לתוך האייפון בלי לסדר את המוזיקה (לתוך יישומים שמאפשרים שיתוף קבצים, לדוגמה).

נערך על-ידי nachum37

פורסם

עזוב שטויות.

מביני עניין יעריכו את האייטונס.

עברתי לאנדרואיד ואני חייב להגיד שאני מתגעגע לאייטונס.

אם זה להורדת אפליקציות דרך האייטונס ישירות למחשב ומשם זה כבר מעביר למכשיר ( בלי להתעסק במכשיר ולהוריד מהאינטרנט האיטי שלו ), אם זה בסידור ספריית המוזיקה, באפשרויות סנכרון ובקיצור - לטעמי גם תוכנה מעולה.

פורסם

כן, מי שלא מעריך את האייטיונס אינו מבין עניין. מזל שיש כאן קומץ מביני עניין שיכולים להאיר את דרכנו...

למה בדיוק צריך סינכרון שירים? מה יותר פשוט מהעתק-הדבק? ולגבי מיון לפי אמנים/אלבומים/ז'אנרים וכו', הרי שכל אפליקציית ניגון מוזיקה יודעת לעשות זאת.

אגב, אם האינטרנט באייפון שלך איטי מדי להורדת אפליקציות, הפיתרון הוא לא שימוש בכשל הטכנולוגי הקרוי אייטיונס, אלא החלפת הטלפון.

פורסם

אם חיפשת מכשיר קטן אך חזק אז תסתכל על הsony z3 compact

פורסם

+1

נראה אחלה מכשיר, גם ה-Z3 וגם ה-Z3 קומפקט, התלהבתי :D

פורסם

האייפון 6 יותר מהיר וגם אם יהיה לך תקלה בוא אז אתה תוכל לדבר עם אפל בשירות ויהיה לך יותר תמיכה וככה זה יותר טוב כי אתה קונה מחו"ל

והLG G3 נראה ענק רק בזכות השוליים הוא לא ממש ענק ויש לו קצת באמת קצת קריסות במשחקים ואפליקציות כבדות בגלל המסך QHD ואתה קונה מחו"ל אז האייפון זול בחו"ל אז אתה לא יוצא פרייר

מצלמה- זה אותו דבר כמעט לפעמים הG3 לפעמים אייפון 6 עין נוח

מסך- G3 בחדות אם אתה מסתקל קרוב ואוהב סרטים אבל האייפון גם ממש טוב ויש לו בהירות ממש טובה יותר משאר הטלפונים לG3 אין בהירות גבוהה ממש כי LG לא עשת את זה כי המסך הוא QHD אז כנראה הם לא רוצים לגמור את הסוללה[דעה שלי]

סוללה- אייפון 6 הQHD אם אתה שם על בהירות גבוה אז היא גומרת תסוללה

רמקולים- לא יודע אבל הבנתי ששתי הרמקולים שלהם ממש טובים

ביצועים- האייפון 6 לוקח

אמינות- אייפון 6 יותר אמין

לפי דעתי האייפון 6 לוקח ובמיוחד אם אתה קונה מחו"ל כי הוא שווה תמחיר בחו"ל

כל זה דעה שלי

פורסם

לא מסכים לגבי הגודל, שמתרגלים הוא נוח. לי יש עכשיו איזה סמארטפון לנובו 5 אינץ' כבד וגדול, ופתאום ה-G3 של אבא כל כך נוח ומהיר.

בהירות - מסכים. האייפון לא רואה את ה-G3 ממטר, אפשר לראות מהחלל את האייפון :D

הרמקול של ה-G3 חזק, אבל הוא ממוקם בגב המכשיר, לעומת בצד המכשיר באייפון.

מהירות, אמינות וסוללה - עוד לא בחנתי צד לצד.

אבל עמידות, ה-G3 לוקח. זה מרגיש לא מוסרי ללכת עם אייפון בלי כיסוי, לעומת זאת, אבא שלי משתמש ב-G3 שלו בלי כיסוי כבר כמה חודשים, והוא נראה מצוין (מגן מסך יש) פלוס הגב ניתן להחלפה אם וכאשר הוא נשרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים