עבור לתוכן

דרושה המלצה למחשב נייד - עד 3000ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

זקוק לעזרכתם בהמלצה למחשב נייד. התקציב הוא למחשב בלבד, אין צורך במערכת הפעלה (על המחשב יותקן ווינדוס 7)

מטרות מחשב: בראש ובראשונה המחשב הוא ללימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה יחסית, במקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי. שנית, ישמש עבור צפיה בסרטים וחיבור לטלוויזיה (כלומר חיבור HDMI יהיה נחמד)

גודל המסך: קשה לי לומר. אשמח למילה שלכם בעניין - שלא יהיה קטן מדי אך לא גדול ומסורבל מדי. נראה לי שעדיף מסך מאט. באמת לא מבין בחלק הזה.

רזולוציית המסך: כנ"ל, לא מבין בנושא במחשבים ניידים. מניח שלפחות 720p?

דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא

משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב

האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי (שוב, המחשב יסחב לשיעורים באוניברסיטה ולא תמיד יש שקע זמין)

האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI

Bluetooth? לא קריטי

גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב, נראה לי

כונן אופטי? עדיף שיהיה, לא דיל ברייקר

האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. מספיקה אחריות של היבואן הרשמי (3 שנים לפחות)

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. על המחשב יותקן ווינדוס 7 שכבר נרכש.

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

מודה מראש על עזרתכם!

פורסם

http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-3340-lt-rd33-7715-%D7%93%D7%9C?aff=Zap

החיסרון המשמעותי שלו זה איכות המסך, אמנם הוא מט אבל באיכות רגילה.

היתרון המשמעותי שלו זה סוללה שיכולה להחזיק את המחשב לאפילו 14 שעות בשימוש קל, כך שלא תצטרך לקחת את המטען איתך בכלל ללימודים.

משקל 1.78 ק"ג.

פורסם
  • מחבר
http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-3340-lt-rd33-7715-%D7%93%D7%9C?aff=Zap

החיסרון המשמעותי שלו זה איכות המסך, אמנם הוא מט אבל באיכות רגילה.

היתרון המשמעותי שלו זה סוללה שיכולה להחזיק את המחשב לאפילו 14 שעות בשימוש קל, כך שלא תצטרך לקחת את המטען איתך בכלל ללימודים.

משקל 1.78 ק"ג.

תודה רבה.

תוכל לפרט למה הכוונה ב"מסך באיכות רגילה"? כלומר, מה הבעייתיות שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים