עבור לתוכן

שדרוג מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את המחשב הנ״ל:

Intel® Core™ i7-2600K Processor

(8M Cache, 3.40 GHz)

Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET

antec nsk2480b

8GB

המחשב מעלה אבק כבר חודשיים בגלל שנדפק בו ההארד דיסק, ואני רוצה לתקן אותו ולרענן אותו.

הצרכים הם לשרת כסרבר קבצים עבור התקנים אחרים בבית, גלישה ומסמכים, ועריכת וידאו (סרטוני תיעוד ביוטיוב חובבניים, לא משהו רציני רק לא יודע כמה כוח חישוב צריך)

המחשב עד עכשיו הריץ אובונטו, שימש כhtpc, חובר לטלוויזיה ושימש כטורנט קליינט וראינו עליו בעיקר סרטים.

כמה שאלות:

האם מומלץ לשדרג או שעדיף לרכוש חדש?

יש לי במאז שני תאים לדיסקים 3.5 אינץ״ ששניהם בשימוש, אני רוצה להוסיף SSD, יש דרך לשים אותו הסלוט של ה5.25״? או לזרוק את בדיסקים (1 טרה כל אחד) ולהחליף למשהו יותר גדול? איזה SSD מומלץ?

הלוח אם נקנה ישר כשיצא המעבד ולא נראה לי שהוא הכי מבריק בחבילה, האם שווה לשדרג אותו? מה מומלץ?

המאיץ הגרפי בתוך המעבד די בסיסי (זה דור סנדי ברידג״, המאיצים שודרגו מאוד אח״כ), שווה להוסיף? עד עכשיו לא נתקלתי בשום בעיה אבל לא עשיתי עריכה גרפית בסיסית, לא יודע כמה היא צריכה.

תקציב עד 2000.

פורסם

המעבד חזק מאוד לשימושים , הלוח גם כן בסדר גמור. אני מציע שתוסיף שני קשיחים כמו שרצית וביחד עם זה קנה מתאם מ5.25 ל2.5 (או ל3.5 ואז עוד אחד ל2.5)

בקשר לכרטיס מסך פשוט תתחיל לעבוד איתו ותראה אם הוא מספק אותך

פורסם

המעבד מספיק חזק ולוח האם מספיק טוב. הסיבה היחידה להחליף לוח היא אם אתה רוצה לעשות אוברקלוקינג.

SSD אפשר להצמיד או לשים כמעט בכל מקום שיש שטח פנוי.

אין צורך בכרטיס גרפי כל עוד אתה לא משחק במשחקים כבדים או עורך וידאו באופן מקצועי. האינטגרלי שיש לך כרגע בהחלט מספיק לתוכנות גרפיות (דו מימד) כדוגמת פוטושופ.

זיכרון אפשר לשדרג ל-16 אבל רק אם אתה מרגיש ש-8 לא מספיק. לשימושים שלך 8 אמור להספיק.

פורסם
  • מחבר

לא, לא מחפש אוברקלוקינג, אני חושב שi3 בכלל מספיק לי, גם הזכרון מספיק, אני משתמש בלינוקס ולא ממש מכביד, אז בעצם כל מה שאני צריך זה SSD חדש.

פורסם

לך על הcrucial MX100 256GB מplonter. עולה 550 בערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים