עבור לתוכן

ייעוץ לקניית מחשב למטרת סרטים/לימודים/מוזיקה

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

בשעה טובה ומוצלחת אני בסוף החודש מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, הסכום המתוכנן לקנייה 7000 +-

אני מחפש עזרה בקניית מחשב נייד, למטרת סרטי FHD (חשוב מסך איכותי), מטרת לימודים (OFFICE) ואינטרנט. בעתיד ייתכן שיהיה לימוד מוזיקה ולכן חשוב מחשב שיוכל לעמוד בתוכנות לעריכת/יצירת מוזיקה. דבר אחרון וחשוב אני צריך אותו למשחק ספציפי Coumter Strike - Global Offensive - חשוב מאוד שיעבוד חלק על פירוט גבוה מאוד.

גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק, למרות שגם מאט זה בסדר.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב מאוד FHD 1920X1080

* משקל רצוי? כמה שיותר קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך, מספיק גם 3-4- שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן HDMI, אני רוצה לחבר בעתיד SSD

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) בין 720-1000 חשוב שיהיה במהירות של 7200 סל"ד

* כונן אופטי? לא צריך - עדיף בלי

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שיהיה WINDOWS 8

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא צריך מוותר על מסך מגע ממש מיותר

עכשיו יש לי התלבטות, מצד אחד אני רוצה מחשב ללא כונן קשיח (אין לי צורך בזה יותר), מחשב קל ככל האפשר וחשוב שיהיה דק ככל הניתן.

העניין שיש מספר מחשבים ניידים שעונים על ההגדרות האלה רק שיש מספר טענות :

MACBOOK PRO RETINA , DELL XPS 15

מחשבים מאוד יקרים בין 9000-10000 ש"ח

יש עוד מחשב שעניין אותי, אבל הבנתי שהוא לא מומלץ LENOVO Y50

רציתי לדעת מדוע לא מומלץ

וכמו כן צריך המלצה לכוננים מומלצים בגדלים 128,256,512 גיגה SSD כמובן.

מצאתי כמה מחשבים שנראים לי מתאימים :

http://www.notebookcheck.net/Asus-GL550JK-CN391H-Notebook-Review.121051.0.html

http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-V5-573G-54218G1Taii-Notebook-Review-Update.123403.0.html

ורציתי לדעת מה ההבדל בין ה-2 :

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=874058,877151

תודה !

פורסם

מה ההגדרה שלך לקל? כל המחשבים שהבאת (פרט לאייסר) שוקלים סדר גודל של 2.5 קילו, שזה רחוק מלהיות קל. גם לא הגדרת מה גודל המחשב הדרוש, אני מניח ש-15.6"?

פורסם

בתקציב כזה אולי אפשר לבדוק אפשרויות בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

לא דווקא הכוונה למשקל שלו, הכוונה של המחשב זה שהוא לא יהיה עבה - מה שגורם לכך זה מחשב שמגיע עם כונן DVD.

העניין שאם אני מחליף את כונן הDVD בSSD עדיין זה נשאר עבה.

מבחינת עיצוב, המחשב שהיא אהבתי זה MACBOOK PRO או DELL 7537. העניין שהחומרה לא מספיק חזקה.

CHEVY אין בארץ מחשב שיכול לענות על הדרישות שלי ?!

פורסם

אתה יכול לבדוק את ה-XPS 15 שכל כך אהבת כמחשב מחודש ולקנות עם אחריות מלאה ל-3 שנים בינ"ל שתקף גם בארץ (שזה כמו חדש), יש ב-DELL OUTLET הרבה דגמים.

כולל משלוח ומיסים זה יהיה בתקציב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ומה לגבי שאר השאלות?

לגבי הלנובו y50 ומחשבי האסוס מה ההבדלים ביניהם?!

פורסם

הלנובו Y50 מומלץ אך ורק למי שמחפש מחשב גיימינג.

האסוס הוא מחשב all around נהדר אבל גדול וכבד.

פורסם
  • מחבר

איך הy50 עם מסך ה4k? אני צריך בעיקר לסרטים אינטרנט ולימודים ומשחק ספציפי

פורסם

ולכן ה-Y50 אינו אופציה טובה, למרות המסך ברזולוציה הגבוהה.

פורסם
  • מחבר

Yoav שאלה אחרונה, אתה יודע מה ההבדל בין שני מחשבי ASUS בהשוואה באתר זאפ ?

וכמו כן יש לך המלצה למחשב ULTRABOOK עם כרטיס מסך מספיק טוב לצרכים שלי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים