עבור לתוכן

נקסוס 6: המכשיר של מוטורולה נחשף

Featured Replies

פורסם

ברקע הדלפות חוזרות ונשנות של מכשיר הנקסוס הבא, תמונות חדשות מציגות לנו את מכשיר הנקסוס של מוטורולה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

פורסם

טמטום, עד היום הם הוציאו מכשירי Mainstream ועכשיו הם עברו למכשירי נישה (פאבלט גדול)?! נגמרה החגיגה...

פורסם

"מיקום כפתורי הנעילה והווליום נמצאים בצידו הימני, הרמקולים נמצאים בקדמת המכשיר" - מיקומים אידיאליים. טוב יותר מהכפתורים האחוריים של LG ובוודאי ובוודאי שטוב יותר מהמיקום הזוועתי של כפתור הנעילה בחלק העליון (!) של מפלצות הענק האלה כמו שיש אצל כל שאר היצרניות (מלבד סוני שגם היא שמה את הכפתור בצד ימין).

גם הסוללה סבבה, אבל שוב החיסרון המעצבן הזה של מכשיר שמתעקש לא להיות מוגן נגד מים... הם עוד לא הבינו שזה פיצ'ר שהופך להיות סטנדרטי? מילא כשזה היה רק פיצ'ר של סוני או פיצ'ר של דגמים ספצפיים ומגודלים בחברות אחרות (s4 active, defy...), אבל עכשיו כשהוא נכנס גם לדגמים סטנדרטיים כמו ה-S5? בהצלחה להם במלחמה נגד סמסונג.

פורסם

אתה עוד לא יודע את זה, למרות שאתה כנראה צודק. בוא ניתן להם להפתיע אותנו (למרות שמכשירי הנקסוס לא נועדו להפתיע, רק ליישר קו ולהיות במחיר נמוך מאוד)

פורסם

Z3 compact it is then. נחכה קצת שירד המחיר לרמה שפויה, או אולי אקנה בחו"ל. הספיק לי מהבלטה בכיס שלי (Note 2), רוצה לחזור לטלפון בגודל נורמלי, משהו כמו 4.7-5 אינץ', 130 גרם. נשמע לי סביר.

פורסם

יש כאן קונים למפלצת? כמובן במידה והייתם בשוק למכשיר חדש.

נראה לי שההצלחה של המכשיר הזה תהיה הרבה יותר קטנה יחסית לקודמיו. אלא אם הוא יגנוב שוק חזק מ note 3 ודומיו.

פורסם

נראה גם מה יהיה המחיר שלו.

פורסם

וואי וואי..5.92 אינץ' ............. אני מת לראות אנשים שרצים איתו שהוא מחובר להם ליד.......באנה אפשר לעשות עם זה פרסומת נעה.

פורסם

לפי ההדלפות, למרות המסך הענק הוא יהיה טיפה קטן יותר מהאייפון 6+, אבל עדיין טיפה גדול יותר מהנוט 4.

פורסם

ומה עם גרסת Mini? :)

פורסם

גם הסוללה סבבה, אבל שוב החיסרון המעצבן הזה של מכשיר שמתעקש לא להיות מוגן נגד מים... הם עוד לא הבינו שזה פיצ'ר שהופך להיות סטנדרטי? מילא כשזה היה רק פיצ'ר של סוני או פיצ'ר של דגמים ספצפיים ומגודלים בחברות אחרות (s4 active, defy...), אבל עכשיו כשהוא נכנס גם לדגמים סטנדרטיים כמו ה-S5? בהצלחה להם במלחמה נגד סמסונג.

כנראה שהוא כן חסין מים :P

פורסם
פורסם
כנראה שהוא כן חסין מים :P

באמת??

לא ראיתי את זה בהכרזה הרישמית... איפה זה כתוב?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוקיי, אתה צודק! זה מופיע בעמוד של מוטורולה:

http://www.motorola.com/us/Nexus-6/nexus-6-motorola-us.html

וגם בעמוד ב-gsmarena..

אבל הם משתמשים במונח "Water resistant" בלי ציון התקן.... מוזר.

נראה כמו אחלה מכשיר, אבל מצד שני הוא פאקינג מפלצת ענקית שאין שום סיכוי להשתמש בה ביד אחת (אני בקושי מסתדר עם ה-G2 שלי ובמצבים מסויימים מאוד קשה לי לתפעל אותו ביד אחת - במיוחד אם צריך ללחוץ על כפתורים בפינה השמאלית למעלה), מה גם שהוא יקר לחלוטין.

פורסם

המחיר שלו כבר לא "נקסוסי".

פורסם

נדרש נקסוס 6 מיני עם מסך 4.5-4.7 ומחיר 450-500$ למען הסדר הטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים