עבור לתוכן

מתלבט האם לקנות LG G2 עם יבואן רשמי או בלי?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות LG G2 או G3, ההתלבטות שלי היא לגבי הקטע של היבואן הרשמי שעולה סביבות ה200-300 שקל יותר!

האם יש טעם לקנות עם יבואן רשמי ?

הנציג בBEST MOBILE אמר לי שאחרת לא יהיה לי עברית בעדכון התוכנה ל4.4.2. האם זה נכון?

תודה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא יודע אם לא יהיה עברית אבל שווה לך יבואן רשמי זה ראש שקט וככה אתה תהיה בטוח בקשר לאחריות דברתי אם חנות אורנג' והם ידעו שאני לא יקנה מהם הם אמרו לי קנה רק יבואן רישמי כי יבואן מקביל או של החנות הם יתחקמו ממך ויחפשו תירוצים לא לתקן

פורסם

עברית יהיה לך תמיד

פורסם

לא תמיד יש עברית. ברומים מסוימים היא חבויה וצריך להשתמש ב-more local 2.

פורסם

שווה לקנות מהיבואן הרשמי אם אתה רוצה להיות יותר שקט ו/או אם אתה לא מתכוון להתעסק עם התקנת רומים או פריצת המכשיר. תהיה לך עברית, יהיו לך עדכונים ישר למכשיר (פחות או יותר) ויהיה לטלפון שלך אבא ואמא.

לכל עניין אחר (חייב לחסוך, אין בעיה לפרוץ ולהתקין רום חדש וכו') לך על יבוא מקביל או אפילו יותר טוב, תביא מחו"ל.

פורסם
לא תמיד יש עברית. ברומים מסוימים היא חבויה וצריך להשתמש ב-more local 2.

שזה שקול לזה שיש עברית

פורסם

לא נכון.

מגרסה 4.2 (נדמה לי), אי אפשר פשוט להתקין more local 2 ולקבל עברית, שכן דרושה גישה ברמת מערכת. גוגל חסמו את זה.

כלומר, צריך בשביל זה או root או התקנה חיצונית באמצעות ADB, שזה בעצם דחיפת האפליקציה מהמחשב ומתן הרשאות מלאות. זה לא משהו שמשתמש מן השורה יידע לעשות בעצמו.

בכל מקרה, גם more local 2 לא נותן מקלדת מקורית בעברית או חייגן T9 בעברית.

הסתייגות 1: רוב החנויות ימכרו מכשיר שעובד בעברית. כלומר, הם פותחים את הקופסה ומסדרים את זה לפני המכירה.

העברית "תיעלם" בשני מקרים: אם המשתמש יבצע שחזור נתוני יצרן או אם הוא יבצע עדכון FOTA. אותו משתמש יצטרך להגיע לחנות/מעבדה והם ייגבו ממנו כ-100 ש"ח על עברית.

הסתייגות 2: העברית מוסתרת במכשירים שיובאו ממקומות מסוימים בלבד, למשל מדינות מוסלמיות או ערביות, כמו איחוד האמירויות מהם מייבאים מכשירים רבים לישראל (eline למשל). במכשירים שמקורם באירופה העברית אינה מוסתרת ואין כלל בעיה.

פורסם
לא נכון.

מגרסה 4.2 (נדמה לי), אי אפשר פשוט להתקין more local 2 ולקבל עברית, שכן דרושה גישה ברמת מערכת. גוגל חסמו את זה.

כלומר, צריך בשביל זה או root או התקנה חיצונית באמצעות ADB, שזה בעצם דחיפת האפליקציה מהמחשב ומתן הרשאות מלאות. זה לא משהו שמשתמש מן השורה יידע לעשות בעצמו.

בכל מקרה, גם more local 2 לא נותן מקלדת מקורית בעברית או חייגן T9 בעברית.

הסתייגות 1: רוב החנויות ימכרו מכשיר שעובד בעברית. כלומר, הם פותחים את הקופסה ומסדרים את זה לפני המכירה.

העברית "תיעלם" בשני מקרים: אם המשתמש יבצע שחזור נתוני יצרן או אם הוא יבצע עדכון FOTA. אותו משתמש יצטרך להגיע לחנות/מעבדה והם ייגבו ממנו כ-100 ש"ח על עברית.

הסתייגות 2: העברית מוסתרת במכשירים שיובאו ממקומות מסוימים בלבד, למשל מדינות מוסלמיות או ערביות, כמו איחוד האמירויות מהם מייבאים מכשירים רבים לישראל (eline למשל). במכשירים שמקורם באירופה העברית אינה מוסתרת ואין כלל בעיה.

יש כבר פתרונות אוטומטיים שדוחפים לך את morelocal בלי רוט או צורך בכתיבת פקודות (תכלס זה סקריפטים שמריצים ABD אבל לא צריך רוט).

אצלי זה גם נתן מקלדת בעברית (יש לי סוני), ויש מספיק מקלדות בעברית במרקט שאני מעדיף יותר...

אז גם עם העברית מוסתרת, זה לחבר את הפלאפון בכבל למחשב ללחוץ כמה NEXTים ולבחור עברית באפליקציה, אולי לא מתאים לכל אחד אבל לא באמת מסובך.

פורסם

נכון, זה ממש לא מסובך. פשוט לא מתאים לאדם הרגיל והפחות "טכנולוגי" שלא יודע מאיפה להוריד את הקבצים המתאימים, לא שמע מעולם על ADB (או על סקריפטים שמפעילים אותו) ולא יודע איפה מפעילים USB debugging...

רוב האנשים רוצים טלפון שיעבוד כמו שצריך ולא יעשה להם בעיות.

פורסם

רק יבואן רשמי הכי משתלם ! ראש שקט.

פורסם

יבואן רשמי לא תמיד ראש שקט, שמעתי כבר לא מעט על בעיות שרונלייט עושים.

לי אישית יש מסלקום ומימשתי אחריות יצרן בלי בעיות, אבל לא בטוח שלכל אחד יהיה את השקט הזה

פורסם

"יבואן רשמי = ראש שקט", זה בערך כמו לומר "אין שכל = אין דאגות". בטח כשזה נוגע למכשירים סלולריים.

מדהים לראות שב2014 אנשים עדיין תקועים במיתוס המפגר הזה.

פורסם

גם לי היה קטע עם השרות של רונלייט היבואן

עדכון ה-FOTA שבו היבואן מתפאר לא הגיע

אחרי שמשך אותי בהבטחות שלא התממשו הזמין להגיע למעבדה שלו

אמרתי בשביל מה הבלגן של יבואן רשמי, הייתי קונה בחנות ליד הבית/עבודה. עולה פחות ונגיש יותר.

ויתרתי על התענוג.

פורסם
  • מחבר

תודה חברים.

בסופו של יום נקנה G3 עם יבואן רשמי בדיוטיפרי :)

פורסם

בולשיט, יבואן רשמי או לא זה לא משנה, בקטע של אחריות כולם בורחים. עדיף לקנות איפה שיותר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים