עבור לתוכן

טיפים למתחיל

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים החלטתי שאני משדרג את המחשב אז קניתי מעבד i7 4790 וכרטיס מסך gtx 980 ולוח אם ga-b85m בכל מקרה אני צריך לבנות את המחשב ולא יזיקו לי כמה טיפים אז.... משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מרכיב את המחשב דרייברים כלשהם בעיות כלשהן אולי איזו טעות נפוצה של מתחילים..?

פורסם

טיפים על ההרכבה הפיזית? או על ההתקנה של מערכת ההפעלה?

אני הייתי אומר שכלל מספר 1 זה לא להשתמש בכח!! אין שום צורך להשתמש בכוח באף מקרה!! (חוץ מאולי בזכרונות ראם שצריך קצת כוח כדי שהם "יקליקו" למקום)

או כמו שIBM אומרים, תשאיר את הפטיש בארגז הכלים.

דבר שני קח את הזמן שלך. עדיף לפרק ולהתחיל מחדש מאשר לעשות טעות (שאולי תגרום לנזק בלתי הפיך)

אם בא לך אתה יכול לראות סרטונים ביוטיוב לגבי איך מרכיבים מעבד, איך מרכיבים כרטיס מסך וכו'... אפשר אפילו תוך כדי ההרכבה לשים את הסרטון פעם נוספת ולעקוב אחריו.

ועוד משהו קטן, ראיתי שלא קנית זכרונות חדשים. תוודא שהם מתאימים ללוח האם שקנית.

פורסם

מרכיבים קודם פאנל I/O (החלק שסוגר רווח בין מארז ללוח אם) ורק אחר כך לוח אם

פורסם

תעיף מבט על החוברת של הלוח אם זה אמור לסגור לך את כל הפינות

פורסם

לא להניח את הלוח אמ על השקית אנטי-סטטית

להרכיב קירור למעבד לפני שאתה מכניס את הלוח למארז ולוודא טוב טוב שהפינים במקום לפני שאתה מניח את הלוח ולחזק עם רגש רגש ...

להיזהר מאד עם הפינים של המעבד בלוח ... עם משהו לא הולך פשוט לעצור במקום ולבקש עזרה

לבדוק שהכל עובד לפני הסידור כבלים

זהו לא עולה לי עוד

פורסם

עוד משהו שאני רגיל לעשות (לא הכרחי אבל אני רואה את זה בתור מחשבה לעתיד) שאתה מחזק את הברגים של הלוח למארז (אלה שמוברגים לספייסרים) תחזק אותם עד הסוף ואז חצי סיבוב פתיחה.

לא שישארו רופפים אלא רק חצי-רבע סיבוב כדי שלא יהיו מהודקים עד הסוף.

כשהברגים האלה "נדבקים" לספייסרים זה סיוט אחר כך לשחרר אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים