עבור לתוכן

דרוש מפרט מחשב לעבודה באולפן ביתי ב2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. כבר יש לי את כל הציוד ההיקפי!

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לי ווינדוס 8 מקורי מהחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה. גר באזור חיפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבורים לשתי מסכים וריבוי בusb

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אם הדבר ישתלם בעתיד אז כן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד לעבודה באולפן ביתי ויש גם צורך בנפח זיכרון גדול 2 עד 3 טרה בייט.

אני מודע לכך שהתקציב נמוך יחסית למטרתו אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי ולהוציא את המקסימום בסכום הזה. תודה רבה למי שיעזור!

מעוניין גם לדעת אם יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה של apple על המחשב?

פורסם

תקשיב RAVNER אני בעצמי יוצר מוזיקה ואני בספק אם יספיק לך 2500 שקל למחשב כולל הכל אבל אפשר לנסות.

עריכה :

הכנתי משהו נחמד ללא SSD

<a  href=%7Boption%7Dhttp://srv214.gif.co.il/images/383268_i5.png' alt='383268_i5.png'>

פורסם
  • מחבר

נראה טוב המפרט. תודה רבה אחי

אשמח לקבל עוד דעות של אנשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים