עבור לתוכן

נייד עד 2000 ש"ח, המלצות

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לפטופ שישמש אותי בעיקר ללימודים, שימוש באופיס וכדומה, צפיה בסרטים ופשוט שימוש יום יומי.

אני לא מבין יותר מידי ולכן אני מבקש את עזרתכם.

תקציב: עד 2000 ש"ח, עדיף כמה שפחות(כי גם ככה מתוכנן בעתיד לקנות נייח רציני לעריכת סרטים).

חשוב: HDMI, סוללה חזקה, צורב.

לא חשוב : לא צריך הרבה זיכרון למחשב, כי קניתי כונן נייד של 2 טרה.

יש לכם המלצות לניידים ואיפה כדאי לרכוש?

- - - תגובה אוחדה: - - -

ראיתי בדיונים אחרים שמתבקש לענות על שאלון בחוקי הפורום, כשאני לוחץ על חוקי הפורום, מופיע לי התקנון(שקראתי), אבל אני לא מוצא את השאלון.

אם יש צורך, תגידו לי כיצדאני אמור לפרסם את ההודעה שלי ואשנה אותה בהתאם. תודה.

נערך על-ידי aviv8889

פורסם
  • מחבר

טוב אז למדתי את החוקים, אני משנה את הכותרת ואני מתנצל שפתחתי 2 דיונים בפחות מ-24 שעות.

לצערי מכיוון שאני לא מבין במחשבים יותר מידי, הרבה מהנתונים אני לא יודע לתת ובדיוק בשביל זה אני פונה לעזרתכם :)

אז אני מחפש מחשב בתקציב: עד 2000 ש"ח, עדיף כמה שפחות(כי גם ככה מתוכנן בעתיד לקנות נייח רציני לעריכת סרטים).

מטרת המחשב: עבודות משרדיות וצפייה בסרטים.

גודל מסך : ראיתי שהמלצתם על 13 או 14 ולא יותר לסטודנטים, בשביל שלא יהיה מעל 2 ק"ג.

רזולצית מסך : אין לי מושג.

מקלדת : סינית בשבילי מה שרשום שם. אני יודע שאני ארצה גם לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים.

סוללה : כמובן שהאידיאל הוא כמה שיותר, אני אשמח ל5 שעות לפחות ללא טעינה, במידה והדבר ראלי.

יציאות מיוחדות : HDMI

Bluetooth : לא צריך.

גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: סינית.

כונן אופטי : סינית

האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: סינית.

האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא.

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: זאת שאלה מעניינת, כי ראיתי באחד הדיונים שנעצתם שאני זכאי למערכת הפעלה מוינדוס חינם/כמעט חינם, אבל מצד שני שוב אין לי ידע בתחום, ככה שזה שווה את ההסתבכות? נראה לי עדיף לקנות כבר עם מערכת הפעלה, אלא אם הסכום לדעתכם שווה את ההבדל.

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, מה שתמליצו.

כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): אין דרישות מיוחדות. אני רק אשמח שיהיה גם צורב.

לא חשוב : לא צריך הרבה זיכרון למחשב, כי קניתי כונן נייד של 2 טרה.

יש לכם המלצות לנייד ואיפה כדאי לרכוש אותו?

רב תודות :)

נערך על-ידי aviv8889

פורסם

ב-2000 שקל, אין לך הרבה מבחר ובטח לא בגזרת ה-13-14". אפשרות אחת זה להתפשר על 15" (במחיר של משקל וניידות), או להעלות את התקציב בכ-500 שקלים (לפחות).

לגבי המונחים שהם סינית בשבילך:

1. מקלדת - האם אתה רוצה נאמפד או לא (נאמפד - הדבר הזה בצד ימין עם כל הספרות, num lock וכו').

2. כונן קשיח - איפה שאתה מאחסן נתונים (הזה שכתוב עליו 500GB, 1TB וכו'). יש גם משמעות לגבי הסוג (מגנטי, שזה הסוג ה"קלאסי", או SSD - אבל לא רלוונטי בתקציב שלך).

3. כונן אופטי - צורב...

4. תחנת עגינה - שאתה בבית ואתה רוצה לחבר את המחשב למסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו' - יש מחשבים שיש להם אפשרות להתחבר למכשיר שמחובר לכל ההתקנים האחרים. מאוד נוח אם יש בזה צורך, אבל מאוד לא רלוונטי בתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים