עבור לתוכן

RMA למצלמת GoPro, יהיו בעיות במכס ?

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה לשלוח ל GoPro חזרה את המצלמה שלי על מנת שיחליפו לי אותה

קיבלתי כבר אישור וכתובת ל RMA

האם צריך להודיע למכס על מנת שלא יחייבו אותי שהמצלמה תחזור, ככל הניראה הם יחליפו לי אותה למצלמה חדשה

כמה טיפים לפני שאני שולח את המצלמה כל הדרך להולנד ?

פורסם

החוק אומר שאם אתה מקבל מצלמה חדשה כתחליף אתה צריך לשלם עליה מכס.

פורסם
  • מחבר

וכמה זה יוצא על דגם ה Hero3+ black ?

פורסם

אני הבנתי שזה כמו מכס על מכשיר חדש.

פורסם
החוק אומר שאם אתה מקבל מצלמה חדשה כתחליף אתה צריך לשלם עליה מכס.

נשמע כמו אחד החוקים ההזויים.

פורסם
  • מחבר

אמת.. אני מאוד מקווה שאתה טועה

פורסם
  • מחבר

כן עברתי על הדיון הזה .. נקווה לטוב :)

פורסם

היעדר חוק כזה פותח פתח להעלמת מיסים.

פורסם

עוד חוק שהמטרה היחידה שלו היא להרתיע אנשים מלהזמין מחו"ל ובכך להעשיר את היבואנים המקומיים שמוכרים במחירים מופקעים.

פורסם

הוא לא טועה, זה החוק.

אם תודיע על זה למכס זה רק יגרום לזה שהסיכוי שתשלם מיסים יהיה 100% :)

באופן לא רשמי מה שאני אמליץ לך זה פשוט לשלוח את המצלמה לתיקון ולהחזיק אצבעות...

במידה והמכס יחליט שהוא רוצה לגבות ממך מיסים תנסה להתווכח איתם על זה שזאת מצלמה שחזרה מתיקון ושזאת "אותה מצלמה", אולי הם לא יהיו לגמרי חראות ויסכימו לוותר לך על בדיקה דקדקנית מדיי.

אגב אם קנית את המצלמה בחו"ל - יש לך הוכחת תשלום על המיסים המקוריים? אם לא אז תשכח מזה בכל מקרה ולא יעזור לך בית דין. (ואם קנית בארץ אז למה אתה לא מממש את האחריות דרך החנות/יבואן?)

פורסם
  • מחבר

נקנתה ביד2.. הבעיה היחידה שלה היא הוייפי שלא עובד

פורסם

אם אין לך הוכחת תשלום מיסים/קניה בארץ אז אתה תשלם מיסים גם אם תצליח לשכנע אותם שזה אותו מוצר שחזר מתיקון ולא מוצר חדש.

יש להם יבואן רישמי בארץ, לא? ניסית לממש את האחריות דרכם? אולי פשוט לשאול את החברה בחו"ל אם זה אפשרי להעביר את המוצר דרכם, ואז הם כבר יטפלו בכל נושא המכס (כלומר הם ישלמו אותו בשבילך בתכלס).

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

גם מוצר שנקנה יד שניה מכוסה באחריות היבואן (אלא אם היא כבר נגמרה, ואז כנראה שגם אחריות יצרן כבר אין לך) מכוח החוק, גם אם היבואן טוען אחרת. זה תקף גם לבית העסק בו נקנה המוצר ע"י הבעלים המקורי - בנסיבות בהן בית העסק מחוייב לטפל בפניות לקוחותיו בנושאי אחריות (למשל, כשאין ליבואן תחנת שירות בקרבת מקום), הוא מחוייב גם לקוני יד שניה מכוח אותו חוק.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב עדכון

שלחתי להם את המצלמה, בתאריך ה 3.10 המצלמה הגיע להולנד למשרדי GOPRO לפי דואר ישראל

בתאריך 13.10 התקשרתי שוב לגופרו לברר מה קורה עם המצלמה, נאמר לי שעקב לחץ זה יקח עוד כמה ימים עד שיבדקו את המצלמה בגלל העומס של ההשקה של ההירו 4

היום בבוקר התעוררתי וראיתי קופסא עם מצלמה חדשה, מכסים ובטרייה חדשה (שלחתי את המצלמה ללא מכסים וללא בטרייה)

בדיוק שבועיים ומצלמה חדשה מוכנה לשימוש

המצלמה נשלחה עם שליח DHL EXPRESS שעלה לגופרו 55 דולר !! (בתוך הקופסא היה גם קבלה של המשלוח)

לא שילמתי שקל ל DHL או למכס

המצלמה כמובן עובדת בצורה מלאה

לייק לגופרו על השירות :D ולייק למדינת ישראל שלא ניסתה לעשות עליי קופה !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים