פורסם 2004 במרץ 1321 שנים טוב יש לי שתי מחיצות אחת שעלייה מותקן xp על ntfs (או איך שלא קוראים לזה)על השנייה אין מערכת הפעלה והיא על fat 32 אז רציתי לדעת עם כדאי לי לפרמט אותה לntfs ואם כן אז איך אני עושה את זה.....
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים א. . היו על זה מיליון ת'רדים. פשוט מיליון. ב. הכותרת שלך לא עניינית. ערוך אותה לאחת נורמלית. ג. קרא את חוקי הפורום לפני שאתה ממשיך לשלוח הודעות.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר דווקא ניסיתי לחפש ולא מצאתי איך אני מפרמט כונן למערכת מסוימת חוץ מדרך ההתקנה של הxpעדיין לא ענו לי עם בכלל כדאי לי להעביר מערכת קבצים???אם הבנתי את זה שמעליי אני אפילו לא צריך לפרמט עכשיו אני שואל עם אני יכול לעשות אותו דבר דרך הדוס \ ביוספשוט אני לא סומך על תוכנות בקטעים האלה....btwהכותרת תערך בהתאם לחוקי הפורום בעוד כדקה.....
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים לך ל start>runותכתוב שם cmd /c convert.exe c: /fs:ntfs /vבמובן במקום :C תירשום את אות הכונן שאתה רוצה...הוא ישאל אותך מה הlabel של הכונן אם יש לו תירשום אם אין תמשיך ואז הוא יהפוך או יגיד לך שאתה צריך לעשות ריסט בשביל להפוך שהוא יהפוך בריסט.וכן כדאי לך לעבור.. זה יותר יציב ויותר מהיר..
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר לך ל start>runותכתוב שם cmd /c convert.exe c: /fs:ntfs /vבמובן במקום :C תירשום את אות הכונן שאתה רוצה...הוא ישאל אותך מה הlabel של הכונן אם יש לו תירשום אם אין תמשיך ואז הוא יהפוך או יגיד לך שאתה צריך לעשות ריסט בשביל להפוך שהוא יהפוך בריסט.וכן כדאי לך לעבור.. זה יותר יציב ויותר מהיר..תודהעכשיו רק שאלה אחרונה..זה ימחוק את תוכן הכונן ????
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר אוקיי תודה לכל העוזרים אני הולך לנסות את זה עכשיומנהלים אפשר לנעול עכשיו.....
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים תפרסם פה אם הפקודה עבדה והאם התוכן לא נדפק. פשוט אני פעם ראשונה רואה את הפקודה הזאת לפני הפתרון היחיד שהכרתי היה PQM.
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר זה עבד לי רק הייתי צריך לשחק עם זה קצתברגע שנכנסתי לcmdכתבתי convert d: \fs:ntfs /vאו משהו כזה פשוט שיחקתי עם זה עד שזה עבדוזה עבר חלק מהר וללא בעיות
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים פשוט ב RUN כתובים cmd ואז זה מריץ את ה command prompt ושם אתה כותב convert.exe c: /fs:ntfs /v
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.