עבור לתוכן

זקוק להמלצת המומחים ...

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , עבודה עם מספר תוכנות במקביל .

* גודל המסך? 15.6

* רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) מסך מט .

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן .

* משקל רצוי? אין חשיבות .

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה , סוללה המחזיקה לזמן רב ולא נגמרת מהר .

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר .

* Bluetooth? לא מתנגד .

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר !

* כונן אופטי? צורב DVD

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן מאוד חשוב לי האחריות איסוף מבית הלקוח אחריות ושירות כמה שיותר אמין .

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : win 8.1 64bit , מעבד i7 החזק , זכרון 8GB ויותר , מצלמה ומיקרופון מובנים , מערכת סאונד איכותית ,זרימה של המחשב בצורה מהירה מאוד חשובה !!!

איכות החומרים מימנו המחשב בנוי יהיו איכותיים ולא רופפים ושבירים .

מעבד i7 החזק / 8GB זיכרון / 250GB כונן SSD זה הבסיס למחשב הנייד בו אני מעוניין .

אין הגבלת תקציב !!!

פורסם

הדרישות שלך קצת לא ברורות.

1. מה זה מספר תוכנות במקביל? כמה חלונות של אינטרנט, אופיס וכו', או ויז'ואל סטודיו, אקליפס ומאטלאב?

2. כבר כמה פעמים ראיתי את זה - מה זה סוללה "שקטנה ואמינה"? עוד לא שמעתי על סוללה שעושה רעש (אלא אם היא התפוצצה אבל זה בעיה אחרת), וכל סוללה היא אמינה (אלא אם היא פגומה אבל אז זה כבר פשוט חוסר מזל). בנוסף, מה זה "המחזיקה לזמן רב"? זה יכול להיות 3 שעות, 5 שעות או 10 שעות.

3. אחריות בין לאומית זה לא אחריות עם איסוף מבית הלקוח, סתם לידע כללי.

4. אתה לא רוצה מערכת הפעלה אבל דורש WIN 8.1? לא תקנה מחשב עם מערכת הפעלה ובלי רישיון, סתם לידע כללי.

5. בשביל השימושים שציינת וכמו שאני מבין אותם, אתה צריך את ה-asus N550JK:

http://www.orpc.co.il/items/285587-Asus-N550JK-CN065H-%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1

ובו תחליף את הדיסק הקשיח 1:1 עם כונן SSD:

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23931&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים