עבור לתוכן

אמינות הסוללה המקורית של i9300

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחר שחשדתי בדליפת סוללה, כשבדקתי במעבדה, נאמר לי שהסוללה התנפחה

עכשיו אני צריך אחת חדשה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האמינות של סמסונג?

בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

^

שאלתי האם הסוללות של סמסונג אמינות, זה כבר קרה בעבר (התנפחות) עם כמה דגמים (s4 לדוג')

פורסם

להיפך - הבעיה העיקרית היתה בסוללות של הS4 עם קצת סוללות של S3 שגם הושפעו. כעקרון סמסונג עשתה RECALL שקט לסוללות שהתנפחו. כדאי לך לבדוק - אולי מגיעה לך סוללה חדשה בחינם.

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור חנות אמינה עם סוללה איכותית, לא משנה איזה יצרן זה?

פורסם

יש המון זיופים. אולי כדאי לקנות חילופית כמו של anker ששם יש פחות זיופים

פורסם

הם רושמים בעצמם שלא

פורסם
  • מחבר

^

אז אתה חושב שזה לא אמין?

פורסם

אני חושב שרק מטעמי בטחון כדאי לקנות בטריה מקורית או תחליפית טובה

פורסם

או שהיא מקורית - אבל מאלה הבעייתיות

פורסם

היא לא מקורית, החנות רשמה בעצמה

פורסם
  • מחבר

עוד משהו, סוללה נפוחה יכולה לגרום לריסטרט אקראי, קליטה ואינטרנט בלתי יציבים (דור 3) וירידה דרסטית בסוללה (מ-92% ל-2%)? :kopfpatsch: או שאולי גם הרום סטוק של סמסונג דפוק (ג'לי בין 4.3 גרסה מעודכנת)?

פורסם

סוללה מנופחת יכולה בהחלט לרדת בקיבול ל 0. ניתוקי אינטרנט וכו' - לא יודע. תחליף את הסוללה ותבדוק

פורסם
  • מחבר

^

במידה וזה לא הסוללה, אתה חושב שזו בעיה חומרתית או בעיה של הרום (כבר שמעתי על תלונות ולאגים של הרום סטוק 4.3 ל-i9300)? שכחתי לציין שלאחר שכיביתי את הגלקסי, במצב כבוי הסוללה נראית במצב של כ-92% (בהטענה)...

פורסם

סוללה מנופחת בוודאות הבעיה מאחורי כל מה שקשור לטעינה/זמן עבודה/תמונת מצב לא תקינה של הסוללה עצמה

הסוללה לא אמורה להשפיע על פונקציות אחרות כמו חיבור אינטרנט. אני מנחש שעלול להיות פיצ'ר כלשהוא שמזהה סוללה נמוכה ומנסה לחסוך חשמל וכו'.... אבל אין לי שמץ אם באמת קיים שם משהוא כזה, מכאן אין לי שמץ אם התופעות האחרות קשורות לסוללה או לא. תחליף את הסוללה ותבדוק אם הן ממשיכות, או חכה לתשובה של מישהוא חוץ ממני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים