פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים שלוםלאחר שחשדתי בדליפת סוללה, כשבדקתי במעבדה, נאמר לי שהסוללה התנפחהעכשיו אני צריך אחת חדשה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האמינות של סמסונג?בתודה מראש
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים מחבר ^שאלתי האם הסוללות של סמסונג אמינות, זה כבר קרה בעבר (התנפחות) עם כמה דגמים (s4 לדוג')
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים להיפך - הבעיה העיקרית היתה בסוללות של הS4 עם קצת סוללות של S3 שגם הושפעו. כעקרון סמסונג עשתה RECALL שקט לסוללות שהתנפחו. כדאי לך לבדוק - אולי מגיעה לך סוללה חדשה בחינם.
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים מחבר נראה לכם שהסוללה הזאת מקורית:http://www.electrocohen.co.il/product.asp?productid=3860המחיר הנמוך נראה חשוד...
פורסם 2014 בספטמבר 2411 שנים מחבר עוד משהו, סוללה נפוחה יכולה לגרום לריסטרט אקראי, קליטה ואינטרנט בלתי יציבים (דור 3) וירידה דרסטית בסוללה (מ-92% ל-2%)? או שאולי גם הרום סטוק של סמסונג דפוק (ג'לי בין 4.3 גרסה מעודכנת)? נערך 2014 בספטמבר 2411 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2014 בספטמבר 2411 שנים סוללה מנופחת יכולה בהחלט לרדת בקיבול ל 0. ניתוקי אינטרנט וכו' - לא יודע. תחליף את הסוללה ותבדוק
פורסם 2014 בספטמבר 2411 שנים מחבר ^במידה וזה לא הסוללה, אתה חושב שזו בעיה חומרתית או בעיה של הרום (כבר שמעתי על תלונות ולאגים של הרום סטוק 4.3 ל-i9300)? שכחתי לציין שלאחר שכיביתי את הגלקסי, במצב כבוי הסוללה נראית במצב של כ-92% (בהטענה)... נערך 2014 בספטמבר 2411 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2014 בספטמבר 2411 שנים סוללה מנופחת בוודאות הבעיה מאחורי כל מה שקשור לטעינה/זמן עבודה/תמונת מצב לא תקינה של הסוללה עצמההסוללה לא אמורה להשפיע על פונקציות אחרות כמו חיבור אינטרנט. אני מנחש שעלול להיות פיצ'ר כלשהוא שמזהה סוללה נמוכה ומנסה לחסוך חשמל וכו'.... אבל אין לי שמץ אם באמת קיים שם משהוא כזה, מכאן אין לי שמץ אם התופעות האחרות קשורות לסוללה או לא. תחליף את הסוללה ותבדוק אם הן ממשיכות, או חכה לתשובה של מישהוא חוץ ממני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.