עבור לתוכן

איך נלחמים נגד ספאם ב-SMS?

Featured Replies

פורסם

אני ואמי מקבלים הודעות פירסומיות ממספר שדיווחו עליו במאגר זה: http://il.tellows.org/num/0722578163

אין אפשרות הסרה ממאגר. איך ניתן להפסיק שליחת ספאם?

פורסם

לאחותי יש סמסונג והיא יכולה לחסום לפי מספר אולי יש לך פונקציה כזאת...

פורסם

Trucaller.

אם יש רוט אז אפשר עם xposed

פורסם
  • מחבר
Trucaller.

אם יש רוט אז אפשר עם xposed

אפליקציה זאת דורשת חיבור אינטרנטי בשביל גישה למאגר מידע של מספרי ספאם שאומר שימוש בסוללה מוגדל.

אבל שאלה היא יעילות של מאגר זה בישראל כי אני בספק שמאגר של אפליקציה מכיל מספרים ישראלים.

פורסם

לי זה בולם את כל שיחות הספאם. סמסים עדיין לא יצא לי לקבל

פורסם

חברות הסלולר לא נותנות אופציה לחסום הודעות ממספרים לא מזוהים?

פורסם
  • מחבר
חברות הסלולר לא נותנות אופציה לחסום הודעות ממספרים לא מזוהים?

למיטב דעתי גולן טלקום מאפשרת.

פורסם

אפשר לחסום שיחות לא מזוהות (מספר חסוי), לא סמסים.

אין מה להתבסס על החברה הסלולרית, תשתמש באפליקציות. בחלק מהמכשירים זה כבר מובנה (למשל ב-G2/G3 שלי אפשר לסמן מספר כספאם והוא יחסם גם בשיחות וגם בסמסים).

פורסם
  • מחבר
בחלק מהמכשירים זה כבר מובנה (למשל ב-G2/G3 שלי אפשר לסמן מספר כספאם והוא יחסם גם בשיחות וגם בסמסים).

קיבלתי לאחרונה סמסים משמות ולא מספרים. דוגמה:

Dental4u

Land4u

איך חוסמים דברים כאלה?

לפני זה ניסיתי לחסום סמסים עם מספרים והם ממשיכים לבוא אז כנראה זה רק חוסם אותם בתור שיחות פוטנציאליות.

פורסם

Trucaller חוסם הודעות ואפשר להוסיף לרשימת המספרים החסומים מספר שרוצים לחסום שיחות והודעות ממנו ומאחר ואתה יודע את המספר כבר פשוט תוסיף אותו.

כשנכנסים לאפליקציה כתוב גם שהיא חוסמת יותר שיחות מהאזור שלך ככה שכנראה עם הזמן היא מכירה יותר מספרים ככה שיותר חוסמים כספאם כשמתקשרים אלייך אתה כבר יודע אבל בשביל זה צריך חיבור לאינטרנט.

פורסם

בהגדרות של truecaller מופיעה הודעה אדומה לגבי זה שאנדרואיד 4.4 לא תומכת בחסימת סמסים משום מה.

פורסם
  • מחבר
Trucallerכשנכנסים לאפליקציה כתוב גם שהיא חוסמת יותר שיחות מהאזור שלך ככה שכנראה עם הזמן היא מכירה יותר מספרים ככה שיותר חוסמים כספאם כשמתקשרים אלייך אתה כבר יודע אבל בשביל זה צריך חיבור לאינטרנט.

זה לוקח מעט DATA כאשר מחוברים לאינטרנט סלולרי? יש תדירות שאפליקציה מושכת DATA או שזה רק כאשר נכנסת שיחה?

וכמה זה זולל סוללה?

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל כל/כמעט כל הספאם שיצא לי לקבל הוא ממספרים גלויים לחלוטין

פורסם
  • מחבר
בהגדרות של truecaller מופיעה הודעה אדומה לגבי זה שאנדרואיד 4.4 לא תומכת בחסימת סמסים משום מה.

אצלי עדיין אנדרואיד 4.3

פורסם
לא יודע מה איתכם אבל כל/כמעט כל הספאם שיצא לי לקבל הוא ממספרים גלויים לחלוטין

מי אמר שלא?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אצלי עדיין אנדרואיד 4.4

מה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים