פורסם 2014 בספטמבר 2111 שנים אני ואמי מקבלים הודעות פירסומיות ממספר שדיווחו עליו במאגר זה: http://il.tellows.org/num/0722578163אין אפשרות הסרה ממאגר. איך ניתן להפסיק שליחת ספאם?
פורסם 2014 בספטמבר 2111 שנים מחבר Trucaller.אם יש רוט אז אפשר עם xposedאפליקציה זאת דורשת חיבור אינטרנטי בשביל גישה למאגר מידע של מספרי ספאם שאומר שימוש בסוללה מוגדל.אבל שאלה היא יעילות של מאגר זה בישראל כי אני בספק שמאגר של אפליקציה מכיל מספרים ישראלים.
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים מחבר חברות הסלולר לא נותנות אופציה לחסום הודעות ממספרים לא מזוהים?למיטב דעתי גולן טלקום מאפשרת.
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים אפשר לחסום שיחות לא מזוהות (מספר חסוי), לא סמסים.אין מה להתבסס על החברה הסלולרית, תשתמש באפליקציות. בחלק מהמכשירים זה כבר מובנה (למשל ב-G2/G3 שלי אפשר לסמן מספר כספאם והוא יחסם גם בשיחות וגם בסמסים).
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים מחבר בחלק מהמכשירים זה כבר מובנה (למשל ב-G2/G3 שלי אפשר לסמן מספר כספאם והוא יחסם גם בשיחות וגם בסמסים).קיבלתי לאחרונה סמסים משמות ולא מספרים. דוגמה:Dental4uLand4uאיך חוסמים דברים כאלה?לפני זה ניסיתי לחסום סמסים עם מספרים והם ממשיכים לבוא אז כנראה זה רק חוסם אותם בתור שיחות פוטנציאליות.
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים Trucaller חוסם הודעות ואפשר להוסיף לרשימת המספרים החסומים מספר שרוצים לחסום שיחות והודעות ממנו ומאחר ואתה יודע את המספר כבר פשוט תוסיף אותו.כשנכנסים לאפליקציה כתוב גם שהיא חוסמת יותר שיחות מהאזור שלך ככה שכנראה עם הזמן היא מכירה יותר מספרים ככה שיותר חוסמים כספאם כשמתקשרים אלייך אתה כבר יודע אבל בשביל זה צריך חיבור לאינטרנט.
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים בהגדרות של truecaller מופיעה הודעה אדומה לגבי זה שאנדרואיד 4.4 לא תומכת בחסימת סמסים משום מה.
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים מחבר Trucallerכשנכנסים לאפליקציה כתוב גם שהיא חוסמת יותר שיחות מהאזור שלך ככה שכנראה עם הזמן היא מכירה יותר מספרים ככה שיותר חוסמים כספאם כשמתקשרים אלייך אתה כבר יודע אבל בשביל זה צריך חיבור לאינטרנט.זה לוקח מעט DATA כאשר מחוברים לאינטרנט סלולרי? יש תדירות שאפליקציה מושכת DATA או שזה רק כאשר נכנסת שיחה?וכמה זה זולל סוללה?
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים לא יודע מה איתכם אבל כל/כמעט כל הספאם שיצא לי לקבל הוא ממספרים גלויים לחלוטין
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים מחבר בהגדרות של truecaller מופיעה הודעה אדומה לגבי זה שאנדרואיד 4.4 לא תומכת בחסימת סמסים משום מה.אצלי עדיין אנדרואיד 4.3 נערך 2014 בספטמבר 2611 שנים על-ידי Boris_yo
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים לא יודע מה איתכם אבל כל/כמעט כל הספאם שיצא לי לקבל הוא ממספרים גלויים לחלוטיןמי אמר שלא?- - - תגובה אוחדה: - - -אצלי עדיין אנדרואיד 4.4מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.