עבור לתוכן

דרוש מפרט עד 3k לעבודה משרדית אינטנסיבית

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אומנם רצוי פחות. אם ייצא משמעותית פחות, כך שאוכל להכניס מסך, יופי, אם לא, אשאר עם המסך הישן.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא בכוח, אפשר גם לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, כולל מסמכי וורד עמוסים בשרטוטים. כמו כן עיבוד תמונות עם פוטושופ, ברמה בינונית (חובבני פלוס). לא מתוכנן גיימינג בשום שלב.

כיום קיים מסך 19 אינץ' 4:3 (ריבוע) של פיליפס. אם יישאר תקציב, יישקל להחליף למסך מודרני יותר. כרטיס המסך מן הסתם צריך לתמוך בכל רזולוציה עתידית, אני מאמין שכולם עושים את זה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא חושב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

5/6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא !

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, יש לי חלונות 7 וארכוש דרך מקום העבודה במחיר מוזל את 8.1. יש לי אופיס 2010.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מאזור חיפה. מתכנן לרכוש ב - KSP נשר, אלא אם יש לכם המלצות אחרות / אזהרות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ביום ראשון הקרוב, המחשב הישן גוסס !

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז סולידי, סטייל Antec NSK4100 עם יציאת USB 3.0 אחת לפחות מקדימה. נתתי דגם לדוגמא, אתם תבחרו אם יש יותר טוב. שיהיה ספק כוח איכותי עד כמה שהתקציב מאפשר, לא מתוכנן כרטיס מסך עצבני בעתיד, אבל שיהיה ספק חסכוני, אמין ושקט. אני מעוניין במערכת אינטלית. לצערי לא אוכל לחכות ל - Broadwell כי המחשב הישן גוסס, אבל שיהיה Haswell. אם אתם חושבים ש - AMD עדיף, אנא שכנעו אותי למה, אחרת, אינטל. אני מעוניין שבלוח האם תהיה גם יציאת DVI ו - HDMI. אני צריך צורב DVD, לא לוותר על זה. הייתי שמח על 8GB זיכרון, לא פחות. הייתי שמח אם לוח האם יתמוך בעד 32GB ולא עד 16GB, גם אם לא אגיע לזה בקרוב.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן ולא. לא מאמין ששדרוג מאסיבי, אבל כדאי להשאיר מקום לשדרוג, לדוגמא זיכרון.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחשב לעבודה, שיראה סולידי, יעבוד מהר, יהיה שקט יחסית. לא צריך להריץ תוכנות כבדות (למעט פוטושופ) ולא למשחקים. שיהיו רכיבים אמינים, של חברות ידועות, שיחזיק לפחות 5 שנים.

תודה מראש !

עריכה: ניסיתי להרכיב משהו בעצמי, אתם מוזמנים בנוסף להצעות שלכם גם להביע חוות דעת, תודה

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1

זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR3 1600MHz PC3-12800 Kit 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ ATX ECO-500 1

מארזים: מארז ללא ספק Antec NSK4100 ATX Black 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 2389 שקל

עמוד מוצר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים