עבור לתוכן

שווי רוב מחשבעל בסיס4770K

Featured Replies

פורסם

המארז פאנטום 530 שחור עם חלון במצב טוב (יש טיפונת שריטות)

הלוח הוא z87 asus rog maximus formula

המעבד 4770K מצויין שכמעט ולא עבר אוברקלוק ( וגם הקצת שהיה היה קל ועבר בלי ארועים מיוחדים) כמו"כ קורר תמיד בקרורים הטובים בשוק (מים של קולר מאסטר ואוויר של נוקטאה)

הזכרון הוא 4X4 GB של קרוסאייר Vengeance Pro 2400MHz בצבע אדום

הרוכש יקבל גם שני קשיחים בנפחים של 1T (היטשטי)150 gb(סיגייט) וקירור חדש באריזה של קולר מאסטר CoolerMaster Blizzard T2 .

תודה.

כל הרכיבים (למעט הקשיחים) בשימוש כשבעה חודשים בלבד. וממילא באחריות - באייבורי

נערך על-ידי yosi b

פורסם

למה למכור אחרי שבעה חודשים? זה לא לזרוק כסף לפח:nono:

פורסם
  • מחבר

את זה בדיוק אני בודק....

אם בסכום לא גדול אוכל להשתדרג ל5820K זה יהיה כדאי..לי לפחות;)

ובאופן יותר ספציפי אני חושב שבהתחשב בטיב החומרה (בעיקר הלוח והזכרונות) וקהל היעד שלה, כאשר היא תחשב מיושנת ולא רלוונטית למשתמשי הקצה\גיימרים כבדים. אפסיד אף יותר.

לדוגמא אם אני אדם שנצרך למחשב חזק ואני מחפש ביד שניה לוח עם i7 2700 או אפילו Q9550 הסיכוי שיעניין אותי (ומימילא ארצה להוסיף על זה כסף) איזה דגם של לוח בדיוק נמכר ומה יתרונותיו מבחינת כרטיס קול מעולה חיבורים מהירים תמיכה אלחוטית ומייצבי מתח לאוברקלוק או תדר הזיכרון ואיכות הקירור שלו מזעריים .

לעומת זאת אם אני אדם שמעוניין בחומרת קצה ואפילו היום אני רואה שילוש עם מעבד 4960X ביד שניה, הסכום אותו אדרש לשלם יחושב בד בבד עם איכות הלוח וכל הדברים הקטנים (או שלא..) שהזכרתי.

נערך על-ידי yosi b

פורסם

תוריד כ30% מהמחיר החדש של המוצרים בחנויות הזולות (פלונטר/TMS ועוד)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מעוניין למכור רק את השילוש (שלמעלה) בפחות מארבע אלף האם משתלם?

(

הרוכש יקבל גם שני קשיחים בנפחים של 1T (היטשטי) 150 gb (סיגייט) וקירור חדש של קולר מאסטר CoolerMaster Blizzard T2 .

)

פורסם

כמה זה "פחות מארבע אלף"?

פורסם
  • מחבר

מה שנקרא 4 גמיש...

3900 נניח

פורסם

לא תצליח למכור , בטח לא במחירים שיהוו מחירים טובים יחסית לחומרה שלך

לוחות Z87 יש הרבה טובים משומשים - אני לא מכיר צרכן יד שניה שדווקא ירצה לוח ROG יקר

מעבד שווה בסביבות ה1000

זכרונות אותו הדבר - אנשים כבר יעדיפו לקנות חדש במהירות 1600

ושלא נדבר על השוק שכמעט לא קיים של מארזים

פורסם
  • מחבר

אם אתה מדבר על הכל (תוכן ההודעה הראשונה) אספר לך שכמה פנו אליי בהודעות פרטיות במחירים שנשמעים סבירים. (5-4.5K)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים