פורסם 2014 בספטמבר 1711 שנים אני רוצה את המחשב למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט (חשוב לי חיבור אלחוטי טוב ) זה התקציב שיש לי לנושא האם המחשב מומלץ ? - יש מחשב שיותר כדאי במחיר הזה ? העלות שלו היא 3000 שקל.אם מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול - אשמח לשמוע מטרות המחשב?למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט גודל המסך 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מאט רצוי * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?- אין * משקל רצוי?- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חשוב* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי מאוד SSD ומספיק זיכרון פנימי. גודל SSD 256 ... (מקווה שלא עפתי על עצמי עם המחיר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא - רצוי שלא תהיה מערכת הפעלה* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו מועדף שהחיבור האלחוטי יהיה טוב - מאוד חשוב לי נערך 2014 בספטמבר 1711 שנים על-ידי mrbig
פורסם 2014 בספטמבר 1711 שנים אתה לא משתמש חדש בפורום, תענה בבקשה על השאלון בחוקי הפורום אם אתה רוצה המלצה נורמלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.