עבור לתוכן

עזרה עם מפרט למחשב רב תכליתי+גיימינג עד 4K ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב במלואו, אל להימנע מחריגות רציניות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,סרטים ותכני HD, עבודה משרדית,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מחשב חזק עם דגש שיוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים: משחקי יריות,ספורט - Battlefield,Fifa,NBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?3 - לא כ"כ חשוב כי המחשב מכובה בלילה, אבל שלא ארגיש שיש מכונת כביסה בחדר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות לחנות, אולי KSP - רוב הקניות שם היו בסדר גמור. אבל פתוח גם לחנויות אחרות. אזור חיפה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד סוף החודש. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן אבל תמיד טוב לשמור על אופציות פתוחות. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני מעוניין במחשב שיחזיק מעמד לטווח של כמה שנים טובות. כרגע אני משתמש במחשב בן 5 שנים שכשנקנה הריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר והיום עדיין מריץ משחקים בהגדרות בינוניות (נקנה בתקציב דומה של 4K - כולל AMD RADEON 940BE וATI HD4870). מחפש מחשב שיוכל לתפקד באופן דומה לתקופה דומה של 5 שנים +/-. תודה רבה!

נערך על-ידי thebenjamin

פורסם
  • מחבר

חשבתי על משהו בסגנון הזה: [Logo.jpg מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1099 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4690K 3.5Ghz S1150 290 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 339 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1090 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 280 3G GDDR5 Dual-X 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 439 ₪ - * מבצע * - Antec X1-T + Seasonic 600W BUNDLE 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible מחיר סופי: 4024 ₪ למזומן 4104 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים כשיש באנדל של אותו מארז אך ספק כח של FSP ב90 שקל פחות, איך הם? פשוט במחשב הנוכחי יש לי SEASONIC ואני יודע שהם אחלה.

פורסם

זה המפרט שהייתי הולך עליו עם ניצול של כל החריגה.

כולל כ. מסך חזק, משופץ עם אחריות לשנתיים.

SSD בנפח גדול של 250 גיגה.

כמה אפשרויות לחיסכון:

לקחת את המעבד הזה עם תדר פעולה נמוך ב 200 Mhz.

לוח אם על בסיס ערכת שבבים מהדור הקודם, ה B85 הזה.

לרדת בנפח ה SSD ל 120 גיגה הזה מה שהרבה פחות משתלם ולא מומלץ.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1036

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪461

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

קירור למארז:

EVERCOOL EC-EGF-14 140mm Case Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪37

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - תקינים לאחר החלפת יצרן - אחריות לשנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪283

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪667

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4491

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4402 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/hg95ncke

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

מה המשמעות של לוח אם עם ערכת השבבים B85? האם זה מהותי?

אין לי צורך בSSD של 250GB, המחיר יקר והשימוש שלו הוא למערכת ההפעלה ככה ש120GB מספיקים.

פורסם

זאת ערכה שלא תתמוך למשל בדור החמישי של אינטל או בראיד אבל זה פחות משמעותי מבחינתך. מה שחשוב שיש לה את אותו רוחב פס של הכ. מסך, מספיק חיבורי SATA ו USB3 וגם 4 חריצי זיכרון, כך שזאת בהחלט אופציה ראויה.

ה SSD הוא לא רק למערכת הפעלה אלא גם לתוכנות ניבחרות כמו אופיס וכו' וגם למשחקים, כך ש 120 גיגה עלולים שלא להספיק. חבל להגביל את עצמך ולחשוב כל פעם אם המשחק הזה יכנס או שאין לו מספיק מקום...

פורסם
  • מחבר

בכל זאת זה יקר לי מדי לעומת התועלת שזה יביא לי לכן אני חושב שאשאר עם SSD של 120GB.

ללכת על זה של סמסונג או של חברה אחרת? הצצתי בנתונים וראיתי ששל סמסונג אמור להיות מהיר יותר.

מה לגבי החנות startpc? מישהו מכיר אותה? אני אשמח לחוות דעת.

פורסם

^ מפרט כזה בחנות אחרת ייצא יקר יותר ולו רק ביגלל הכ. מסך.

ביקשת לחסוך.

אפשר גם ללכת על מפרט זול יותר שכמעט ולא נופל מבחינת הביצועים:

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪927

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

קירור למארז:

EVERCOOL EC-EGF-14 140mm Case Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪37

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - אחרי תיקון יצרן,אחריות שנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪798

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪283

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪397

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3845

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3769 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/16f4ukpl

נערך על-ידי Syszone

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים