עבור לתוכן

המלצה על מחשב נייד בעל מארז חזק- רק לא אסוס

Featured Replies

פורסם

שלום

רכשתי לפני כ-4 חודשים מחשב נייד אסוס F550C, אני חושבת שזה דגם מקומי של ספרד ויש לו שם אחר בארץ.

בכל אופן המחשב נרכש במצוקה ובלת ברירה - גנבו לי את המחשב בשדה התעופה באיסטנבול, כשהיתי בדרך לספרד (טיסת קונקשן) לטיול ארוך של כמה חודשים, והיתי חייבת לקנות מחשב חדש מהר מהר כי היתי בדרך להר מבודד.

מהרגע שקניתי את המחשב הוא עושה לי צרות, אני פשוט לא יכולה לסבול אותו. המארז שלו לא מספיק עמיד והוא נראה כמו מחשב צעצוע. העכבר המובנה שלו ממש ממש לא נח, ואני רגילה לעבוד עם עכבר מובנה. השיא היה שלפי חודש בערך גם המקלדת התקלקלה, וזה אחרי שלושה חודשים!

לפני המחשב הזה היה לי גם אסוס, לא זוכרת את שם הדגם, שהיתי יחסית מרוצה ממנו, אבל גם עשה קצת צרות, הלכה לו הסוללה מאוד מהר והעכבר גם התקלקל באיזשהו שלב והיתי צריכה לתקן.

בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשבהזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמור עליו יותר מדי וידע לשאת את זה, חיי סוללה ארוכים גם מאוד חשוב לי.

שימוש המחשב: בעיקר לעבודה, אני מתעסקת בתרגום ומשתשת בעיקר בוורד, אקסל וטראדוס טאג אדיטור (תכנה שאתם בטח לא מכירים אבל לא נורא. זו לא תוכנה שדורשת יותר מדי) ושתהיה גם את האופציה לעריכת וידיאו, לפעמים אני חוזרת לתחביב ישן ועורכת באביד (דווקא האסוס הקודם שלי שעלה איזה 2500 עבד סבבה לגמרי עם אביד - הוכחה שלא חייבים מק או מחשב יקר בשביל לערוך, כמובן אם זה רק תחביב ולא מקצוע). לגבי גודל מסך משהו סטנדרט - בסביבות 15.6. מעדיפה ממש שיבוא בלי מערכת הפעלה כי ווינדווס 8 זה השטן, מעדיפה להתקין עליו בעצמי ווינדווס 7. שוב מדגישה- חשוב לי מאוד שהמארז יהיה חזק ועמיד, שיהיה אפשר לאכול עליו פופקורן בכיף מבלי שזה יהרוס את המקלדת, לא איכפת לי לשלם גם בזה שהוא יהיה טיפה יותר כבד. נמאס לי מכל מחשבי הצעצוע החדשים שמנסים לעשות אותם סופר קלים אבל זה בא על חשבון עמידות.

זהו, חפרתי.

אשמח להמלצות.

נערך על-ידי Ines Moldavsky

פורסם
פורסם
  • מחבר

תודה, עדכנתי.

פורסם

http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e5530-lt-rd33-7259-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94?aff=Zap

מחשב עם המקלדת הכי טובה בשוק, מחשב 15.6" בגודל סטנדרטי, משקל לא קל במיוחד (רגיל ל-15.6") כך שאם את מתניידת איתו חובה תיק גב.

מסך מט - כך שבמידה מסויימת יהיה אפשר לעבוד איתו גם בחוץ, לא יהיו השתקפויות על המסך.

הוא צריך להגיע גם עם מקלדת מוארת עד כמה שאני יודע - שזה תמיד יתרון.

וזה גם מחשב מסדרה עסקית Latitude של DELL ועם אחריות מלאה ל-3 שנים.

csm_P8160862_287395cb7a.jpg

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

תודה!

נראה בהחלט מפתה. וגם העניין של המסך מט עשוי להיות שימושי. העכבר שלו קצת קטן יותר מבדר"כ או שנדמה לי?

פורסם

7.87x 4.45 ס"מ

אולי קטן אך מדוייק וטוב לפי מה שקראתי בביקורות עליו.

The Alps Electric touchpad measures 3.1 x 1.75 inches and was extremely responsive when we executed multitouch gestures. We were able to scroll, rotate and flick very easily. There are two sets of dedicated buttons, one above and one below the touchpad. All of the buttons provided good feedback

יש לך גם את ה-TrackPoint לניווט וגלילה במקלדת עצמה, כמו שיש בכל דגם עסקי שמכבד את עצמו.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

היתי ממש רוצה לראות פיסית את המחשב, להרגיש את הטאצ' פד שלו ואת המשקל שלו. יש לך רעיון איך אני עושה את זה? החנות היחידה שאני רואה שיש אותו בארץ היא חנות להזמנות באינטרנט...

פורסם

כיוון שהמחשב הזה הוא דגם משנה שעברה (אל תתייחסי לזה), כבר לא ניתן לראות אותו בתצוגה.

עם זאת, ניתן לראות את הממשיך שלו (שהוא פחות טוב לך, חלש יותר מבחינת מעבד וגם יקר יותר) ה-E5540, שככל הנראה יהיה בתצוגה בחנות הבאה:

http://www.notebookclub.co.il

ממוקמת בפתח תקווה, בסמוך לז'בוטינסקי כך שניתן להגיע בתחבורה ציבורית במידת הצורך (קשה למצוא שם חניה)

המקלדת לדעתי בדגם החדש פחות טובה, היא איכשהו "שטוחה" יותר, עם זאת היא יחסית דומה וזה הדבר "הכי קרוב" שתוכלי לבדוק בתצוגה פיסית, כי פשוט אין אותו (וחבל שכך).

כאמור, אני עדיין ממליץ על ה-E5530 - הוא יותר טוב ועדיף לך.

מבחינת משקל - זה סטנדרטי כמו לכל מחשב עם מסך 15.6", המשקל יהיה במעט יותר כבד מה-F550C שברשותך (תוספת של 100 גרם בערך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים