עבור לתוכן

צל"ש לקורסאיר

Featured Replies

פורסם

לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש בKSP. הרכיבים היו יקרים יחסית לממוצע - אבל אני מאד מרוצה.

המארז הוא Obsidian Series® 800D של CORSAIR. לעניות דעתי, עדיין אחד הטובים שקיימים (שקט מאד, קר, נוח לשנויים).

לאחר שימוש ע"י בת משפחה, נתקע כפתור הPOWER . פתיחת פאנל קידמי הבהירה לי שהמנגנון (הפשוט) של הכפתור שבור.

שבוע וחצי לאחר פנייה לקורסאיר באתר שלהם, הגיע הביתה שליח עם פאנל קדמי חדש.:shocked:

ללא ספק שירות מעולה, מבחינתי אמשיך לקנות מוצרים שלהם, גם אם יהיו יקרים משל המתחרים.

פורסם

יפה מאוד - גם לוג'יטק אגב מעולם לא אכזבו אותיהחבר

ות בארץ צריכות ללמוד משהו על שירות ולהבין שההפסד הנגרם מלקוח ממורמר גבוהה לאין ערוך מהמחיר של המוצר הספציפי

פורסם

שירות כמו של לוג'יטק גורם לי לבחור באופן מוחלט מוצרים שלהם כשאפשר.

אני שמח לשמוע שגם קורסאייר מתנהגת ככה.

פורסם

לוג'יטק טיפה איכזבו אותי, יש לי G9 ותושבת שלו נהרסה עם הזמן והתקלפה ושדיברתי איתם ורציתי אחת חדשה הם אמרו לי שהם לא שולחים לארץ :nono:

היבואן בארץ אמר שאין לו לו חלקי חילוף.

לבסוף גירדתי את הכיסוי המתקלף ובנתיים זה עובד אבל קצת מעצבן.

פורסם

לא יודע לאן פנית, שלחו לי לבית עם משלוח מהיר עכבר חדש אחרי שדיווחתי להם שעכבר שיש לי לא עובד (לא יודע בכלל מאיפה יש לי אותו). שלחו לי דגם יקר יותר.

פורסם

נייס, לאן פנית?

אני אנסה שוב.

פורסם
  • מחבר

חייב לומר שגם לי יש רק מילים טובות על לוגיטק.

בעבר פניתי בגלל סט מקלדת-עכבר, מאחר ולא היה קיים הדגם,שלחו לי דגם חדיש יותר.

אני מודה שלא פניתי לחנות או ליבואן. (אין לי אשליות).

אבל החברות עצמן נותנות שירות מעולה.

פורסם

Thank you for contacting Logitech's Customer Care.

Unfortunatelly, currently we do not have online sales support to Israel, however, the best we can suggest you is to check 3rd party online retailers.

Please note; if we do not hear back from you within two weeks, we will assume that we were successfully able to resolve your support request and will set it to "solved". In this case, a survey will be sent to you to gather your feedback.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה שפניתי אליהם זה שהGRIP של העכבר ניהיה דביק.

לא היה אכפת לי לשלם על אחד חדש.

פורסם

הם מציעים לך לפנות ליבואן בארץ \ לחנות ממנה קנית (גם לי רק שסיפרתי להם שהחנות שקניתי ממנה סגורה).

פורסם

שלחתי להם מייל חדש בפניה חדשה נראה מה יקרה.

פורסם

קורסאייר מעולם לא אכזבו אותי בשירות. אולי מעט במוצרים, כמו 2 ספקי כוח שיצאו doa, ואחד עם גידים מחוץ למחבר ה24.

להפסיק לרכוש מהם? אין לי סיבה, לפחות כל עוד לא יפגעו בי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים