פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים מפרט טכני.מעבד : Intel® core @i7-3612QM CPU2.10GHz זיכרון 8RAM1TBהמחשב דיי שמור השאלה היא האם זה יפגע בי שדרוג הווינדוס ל8?או להישאר ב 7?
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים אין בעיה.רק תוודא שיש דרייברים ל-8 באתר היצרן (ככל הנראה יהיו, אבל תבדוק).מה מפריע לך במחשב?
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים מחבר לא משהו מיוחד פשוט חושב שהגיע הזמן.כמות הדרייברים שהתקנתי על המחשב הזה כבר גדולה מאוד ויש תחושה שהמחשב התרגל למצב כלשהושבו אם אני אפעיל אותו קצת יותר חזק כמו להתקין משחק כלשהו או להפעיל מספר תכניות או אתרי אינטרנט הוא מתחיל לעבוד לאט ובלי סיבה מיוחדת. שוב המחשב מאוד שמור, אבל הגיע הזמן לשדרג לא ?
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים זה לא ממש נראה שדרוג.אתה יכול לשפר את ביצועי המחשב אם תקנה כונן SSD ותשים אותו במחשב, זה יתן לך את השיפור המשמעותי ביותר. ציינת שהכונן הוא 1TB, הגיוני שהוא יהיה איטי במהירות סיבוב 5400 שלא תורם ממש לביצועי המחשב...מה הדגם המדוייק?
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים מחבר dell inspiron 5520- - - תגובה אוחדה: - - -ודרך אגב המחשב לא כזה עמוס מתוך 1TB יש לי 730GB פנוי יש לי כונן חיצוני של 3 TB ששם אני שומר הכל ומוחק מהמחשב שלא יהיה עומסאבל עדיין הזמן שבו לוקח לו להעביר דברים מהכונן החיצוני אל המחשב וההפך הוא זמן לא הגיוני.ותכניות מתחילות להתקע ולא נפתחות. לכן אני שוקל לעשות שינוי משמעותי כלשהו השאלה היא מהו ?
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים כמות הדרייברים שהתקנתי על המחשב הזה כבר גדולה מאוד?יש הגיון במה ש maoz טוען? כי גם לי עוברת מחשבה כזו בראש מדי פעם..
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים סביר להניח שלא. זה יפגע רק אם יש סתירה בין שני דרייברים, דבר שאפשר למנוע בקלות אם שמים לב מה מתקינים, מה גם שאם אכן יש סתירה - כנראה שזה היה פשוט גורם לאותו רכיב לא לעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.