פורסם 2004 במרץ 1221 שנים לעיתים די קרובות מופיע לי מסך כחול של וינדוס XP שאומרwindows has detected problem and shut down to prevent damage (זה לא כתוב בדיוק ככה..)ויש לזה המשך..בין השורות הראשונות כתוב שם בגדולDRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALולמטה רשום שם של קובץ:usbport.sysזה מחשב חדש, ומי שזוכר השארתי פה הודעה דומה לפני כמה ימים אך המסכים המשיכו להופיע :-[מה לעשות?
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים תחליף את המודם של האינטרנט שלך לאחד שמתחבר לכרטיס רשת ולא ל-USB, זה הפיתרון היחיד.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר קודם כל המודם שלי מחובר לכרטיס רשת ודבר שני, למה זה בכלל צריך להיות ההגבלות האלה.זה לוח חדש לגמרי. האם משהו דפוק בו?כי אם כן אני יכול להחליף במסגרת האחריות
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים הנחתי שיש לך מודם USB כי זה בדרך כלל הבעיההתקנת XP SP1? כנס ל-device manager ותראה שאין לך סימני קריאהמה מחובר אצלך ל-USB?
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר אין לי סימני קריאה ומחובר אצלי לUSB צורב חיצוני של BENQ (לUSB הקדמי) ומדפסת HP930 Dark Daemon, יש איזה היגיון במה שאתה אומר או שאלה מהפעולות ש"פותרות כל בעיה"...? זה לוח חדש (ומחשב) ABIT NF7-SL!
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר בקשר להחלפת לוח אני לא יכול לבוא ולדרוש שיחליפו לי לוח בגלל בעיות מסוג כזה שהם בכלל לא מוגדרות...
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר שוב קיבלתי מסך כחול הפעם באמצע משחק NFS והשגיאה היתה שונה היה רשום: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA זה אומר משהו למישהו??
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר זה לא אומר הרבה על הבעיהרק שוינדוס איתר בעיה חמורה והוא כיבה את עצמו כדי למנוע נזקאחרי זה רשומה השורה הזאתואח"כ רשום שאם זאת הפעם הראשונה שרואים את המסך הזה לעשות ריסט. אומר שאם התקנתי חומרה חדשה להוציא אותה...בקיצור השטויות של וינדוס...זה אף פעם לא קרה לכם??אתם לא מכירים את המסך הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.