פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים שלום, קניתי נייד של DELL,המחשב הגיע עם win 8.1, יש אפשרות לשנמך אותו לwin 7 עם רישיון חוקי? או שאני חייב לירכוש רישיון חדש?התקנת win אחר ממה שקיבלתי פוגם באחריות?איך אני יודע מה הproduct key של הwin 8 שלי?אין למחשב כונן אופטי ולכן לא קיבלתי דיסק.תודה.
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים 1. רישיון חדש.2. לא.3. למיטב ידיעתי, אתה לא. אולי יש דרך לחלץ את הסריאל מתוך ההתקנה, חפש באינטרנט.
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים מחבר תודה רבהבקשר לשאלה 3, הבנתי שהסיריאל מובנה בלוח אם, נגיד אם אני חוזר לwin 8 זה יעשה אקטיבציה אוטמטית, זה נכון?
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים אם רישיון הווינדוס הוא PRO, אתה יכול לשנמך. אם זה Home Premium, תצטרך לרכוש חדש.תוכנה שמוצאת לך את הסיריאל של הווינדוס בקישור הזה
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים באופן אישי לא הייתי ממליץ לשנמך לפני שתוודא שכל הדרייברים קיימים גם לווינדוס 7.. וגם באופן כללי, ווידוס 8, למרות הממשק השונה שלה, מערכת יותר מהירה, יציבה וקלילה מ-7. עדיף לקחת שבוע ולהתרגל.
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים תתקין START IS BACK.הווינדוז 8 עדיף על 7 כל עוד יש תוכנה שגורמת לו לחזור ולהתנהג כמו ה-7, לדעתי האישית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.