עבור לתוכן

התלבטות בין שני מחשבים,

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב-משחקים(גיימינג קל עד בינוני),עריכה בפוטושופ,עריכת סרטים בפרמייר וטיפה אפטר אפקטס,צפייה בסרטים וכ''יוב.

* גודל המסך- 15.6 ומעלה

* רזולוציית המסך-לעריכה גרפית ומשחקים רצוי גבוהה

* משקל רצוי-לא מפריע לי,

* האם נדרש זמן סוללה ארוך-לא משלה את עצמי,ברור לי שמחשב איכותי בתקציב שלי יהיה בעל סוללה נמוכה,

* Bluetooth

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in

כרגע בהתלבטות בין שני דגמים,

האחד- Lenovo IdeaPad Z510 59403266 שהמליצו לי עליו והוא בול לתקציב שלי, השאלה היא האם הוא יספק את הצרכים שלי ממחשב,

השני-Lenovo IdeaPad Y510p 59375357 שהוא יותר טוב אבל גם הרבה יותר יקר,

השאלה היא האם יש צורך לשלם יותר על הy510 או שמה אפשרי להסתפק ב z510

תודה לעוזרים.:yelclap:

פורסם

אל תצפה לתצוגה איכותית במחשבים האלו. כך שאם חשוב לך איכות תמונה, צבעים מדוייקים וזויות צפייה - זה לא יתאים.

פורסם
  • מחבר
אל תצפה לתצוגה איכותית במחשבים האלו. כך שאם חשוב לך איכות תמונה, צבעים מדוייקים וזויות צפייה - זה לא יתאים.

יש לך המלצה אחרת?

פורסם

מה התקציב? כמה תוכל למתוח אותו? האם יש אפשרות לקנות את המחשב באילת? (דרך חברים/משפחה, הרבה מגיעים לאילת)

פורסם
  • מחבר
מה התקציב? כמה תוכל למתוח אותו? האם יש אפשרות לקנות את המחשב באילת? (דרך חברים/משפחה, הרבה מגיעים לאילת)

לצערי לא,וגם לא לאילת, ה 4260 זה הרבה אחרי שמתחתי את התקציב :( אתה לא חושב שהם יוכלו להריץ פוטושופ ופרימייר על איכות סבירה?

(מצטער על הבורות אני באמת לא מבין בזה)

פורסם

להריץ זה יריץ, אני יותר דואג לעובדה שהתצוגה תהיה לא טובה בשבילך על גבי המסך.

אם אילת היה רלוונטי עבורך, הייתי ממליץ בחום על הדגם הבא:

http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=22660&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

במחיר 4,229 ש"ח שזה בול בתקציב שלך.

המסך משמעותית טוב יותר.

פורסם
  • מחבר
להריץ זה יריץ, אני יותר דואג לעובדה שהתצוגה תהיה לא טובה בשבילך על גבי המסך.

אם אילת היה רלוונטי עבורך, הייתי ממליץ בחום על הדגם הבא:

http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=22660&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

במחיר 4,229 ש"ח שזה בול בתקציב שלך.

המסך משמעותית טוב יותר.

תודה!

פורסם

כאמור - המחיר הוא לרכישה באילת בלבד! כך שהייתי עושה מאמץ ובודק עם חברים/משפחה, אפילו תפרסם בפייסבוק :D בין החבר'ה... אולי מישהו נוסע בחגים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים