עבור לתוכן

לא מזהה את ההרד-דיסק ב hp probook 430 g1

Featured Replies

פורסם

הי,

קנית נייד מדגם hp probook 430 g1 ללא מערכת הפעלה. בנוסף, התקנתי עליו SSD. את מערכת ההפעלה התקנתי על ה SSD והנייד עובד מצוין. אבל מה, כשנכנסים ל"מחשב שלי" לא מופיע ההרד-דיסק המקורי שהגיע עם המחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ושם הוא כן מופיע.

מה עושים ? מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו :nixweiss:

תודה

עמי

פורסם

אתה רק צריך להגדיר לכונן אות.

פורסם
  • מחבר

chevy,

שוב תודה על העזרה. אני מאוד מרוצה מההמלצה שלך עם על HP ובעיקר על הרעיון להתקין SSD. המחשב מהיר הקבצים ישר עולים, כמו שרציתי. קבצי וורד וPDF נפתחים בשתיים שלוש שניות, המחשב נדלק בעשר שניות. זה מה שרציתי:s0817:

ואם כבר אז שאלה אחרונה, איזה אנטי וירוס וחומת גן חינמיים מומלצים ?

עמי

פורסם

שמח לשמוע, ה-SSD פותח להרבה אנשים את העיניים במהירות התגובה שלו לעומת כונן מכני רגיל ואין ספק שבדיוק בשימושים שציינת שחשובים לך זה בא לידי ביטוי בצורה טובה. תתחדש! :)

אנטי-וירוס : Avira או Avast

לבחירתך, שניהם טובים.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על כל העזרה!!!!!

עמי

פורסם

Amig^

כמה עלה לך המחשב? המחשב ממש נוח והוא נראה מתחרה ל: lenovo ideapad u430p ששאבי מציא.

פורסם

שני הדגמים לא באותו "מגרש המשחקים", יש הבדל של כ-1,000 ש"ח ביניהם. והרבה דברים ה-Lenovo מציע שה-HP לא.

לשימושים של עמי ולתקציב שלו, ה-HP התאים בצורה מצויינת. כך שאני לא רואה פה מקום להשוואה.

פורסם

Hp probook 430 g1

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20908

מחיר 3,800.

Lenovo ideapad u430p

http://ksp.co.il/?uin=23089

מחיר בארץ 3,380.

על פניו לשניהם יש מעבדים דומים ומעבדים בערך דומים(יתרון לנווידיה- אני משער (^_-) ), רמת המחירים היא דומה.

פורסם

מצטער על החזרות ו/או על יציאה מהנושא מראש.

פורסם

ולא שמת לב שהמחיר מאד יקר ב-BUG ?

כמו כן, יש בדגם שדרוגים חכמים יותר שאפשר לבצע כפי שעמי ביצע בהמלצתי ולא סתם "לתקוע" כונן SSD של 128GB, כדי לנפח את המחיר בצורה מאד מאד מוגזמת.

יש עוד המון פרמטרים שאני רואה ואתה כנראה לא רואה בין שני המחשבים. אני אומר שהם לא ברי השוואה.

תעשה סיבוב ב"ZAP" כדי לקבל מושג כללי טוב יותר לגבי העלויות הכרורות בדגם של HP, שיהיו זולות משמעותית מהמחיר ב-BUG.

כמו כן, שכחתי להוסיף עוד 290 ש"ח לעלות של הלנובו להרחבת אחריות.

אם אתה רוצה הכוונה תפתח דיון משלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים