עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מחשבים במה הייתם בוחרים ? ומדוע

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , זרימה של המחשב בצורה מהירה מאוד חשובה .

* גודל המסך? 15.6

* רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי )

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן .

* משקל רצוי? אין חשיבות .

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם .

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר .

* Bluetooth? לא מתנגד .

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM

* כונן אופטי? צורב DVD

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן מאוד חשוב לי האחריות איסוף מבית הלקוח אחריות ושירות כמה שיותר אמין .

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : win 8.1 64bit , מעבד i7 חזק , זכרון 8GB ויותר , מצלמה ומיקרופון מובנים , מערכת סאונד איכותית , שהמחשב יהיה בנוי מחומרים

איכותיים וקשיחים ולא רופפים וזולים .

קישור : http://ksp.co.il/?list_compare=.24095..22660.

פורסם

היה אחד לא מזמן שפתח שרשור מאוד מאוד דומה לשלך (בצורה מחשידה, הוא גם ביקשה סוללה שקטה... אני עוד לא נתקלתי בסוללה שעושה קולות)

פורסם

שמעתי שנכנסו סוללות חדשות בעלי זמזם בתדר מסויים שגם מחסלים יתושים, צריך להיות מעניין. :D

יש ביקורות ודעות רבות על שני הדגמים בפורום, תריץ חיפוש ותעיין בעשרות דיונים מקבילים כדי לקבל החלטה.

פורסם
  • מחבר

יואב אהבתי את השנינות שלך חחחח

יכלת להתייחס לשאלה אם כבר אתה בשירשור כבר עשית מאמץ ולחצת על העכבר וניכנסת לדיון הייתי מעדיף שתבזבז דקה מזמנך החשוב בתגובה לשאלה... במקום שורה חסרת תועלת מבחינתי .

פורסם

הפואנטה של השורה השניה הייתה לומר שתחפש את הדיון.

בנוסף, לא ציינת תקציב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים