עבור לתוכן

גיבוי ושחזור אפליקציות ב-I9300

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לדעת איך מגבים הודעות (SMS/MMS/Viber/Whatsapp) ושמירות משחקים (Candy Crush למשל) ואיך משחזרים אותם לאחר התקנת הרום. אני נמצא על הרום סטוק של סמסונג 4.3 ורוצה לעבור ל-CM11

בתודה מראש

פורסם

לsms אני משתמש ב sms backup & restore. היא גם מעלה את הגיבוי לדרופבוקס.

למשחקים ותוכנות יש את titanium backup. אפליקציה מעולה עם מלא אפשרויות. לא איכזבה אף פעם.

אם אני לא טועה וואטסאפ מגבה אוטומטית את ההודעות ואז שאתה מתחבר לחשבון ממכשיר או רום חדש היא משחזרת אותן. בכל מקרה גם טיטניום צריכה לעשות את העבודה במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

^

תודה, ה-Titanium Backup הרגיל מספק את מה שאני רוצה (שמירות משחקים וכו'). אם אני לא טועה צריך לעשות Root המדריך באתר עדיין רלוונטי ועובד?

פורסם
  • מחבר

^

עשיתי רוט, עכשיו ה-SuperUser מראה הודעה:

"The SU binary needs to be updated. Continue?"

העדכון נכשל, מה אני צריך לעשות?

ועוד משהו אחרי התקנת ה-CM11 איך אני משחזר את הגיבויים עם Titanium Backup (סליחה על הבורות אבל זו הפעם הראשונה שאני מתעסק עם זה)

ואני גם (עדיין) מקבל את ההודעה:

AAexN6.png

עדכון

עדכנתי גרסה דרך Google Play עכשיו הוא מראה לי את זה:

nBbTqQ.png

פורסם

לא הצלחת לקבל הרשאת רוט. משהו בתהליך שעשית לא טוב.

תעשה שוב ממדריך בxda או iandroid אם אתה זקוק למדריך בעברית.

פורסם
  • מחבר

^

אתה יכול לתת קישור? ד"א הרצתי חיפוש והיה איזה קובץ תיקון md5 אבל סיימתי בלקבל לוגו אנדרואיד אדום

פורסם
  • מחבר

^

תודה, רק לא הבנתי שם מה אני צריך לעשות בשלב 3...

פורסם

באיזה מהם?

פורסם
  • מחבר

^

בראשון, בשיטה הראשונה

פורסם

אלו לא בדיוק שתי שיטות. הראשונה מיועדת למי שמעוניין להשיג רוט עם הרום הקיים ללא החלפת רקוברי (אם מעוניינים לצרוב רום לאחר מכן ניתן להמשיך לשיטה השניה), והשניה החלפת רקוברי בלבד למעוניינים להתחיל מצריבת הרום החדש ללא גיבוי האפליקציות וכדו' מהרום הישן.

בשלב השלישי בשיטה הראשונה אתה אמור לצרוב בעזרת אודין את קובץ הmd5 של ה cf root שמתאים למודל שלך.

איפה נתקעת?

פורסם
  • מחבר

^

לא צריך את ההורדה הראשונה, נכון? כי השנייה כבר כוללת את Odin. ויש איזה סיכון לסמל אנדרואיד אדום כי בפעם האחרונה שניסיתי Recovery שונה לGalaxy S3 הוא נתקע לי על הסמל האדום עד שחזרתי על המדריך באתר... וכבר ביצעתי את ה-Root מהמדריך באתר

פורסם

כן צריך. אתה הרי מנסה לגבות את האפליקציות. זאת אומרת קודם כל לעשות רוט ובנוסף להתקין רקוברי כדי להחליף רום.

סמל אדום הוא מסוכן בהחלט. הוא אומר שצרבת משהו לא נכון, שלמזלך לא הרס את המכשיר, מה שבהחלט יכל לקרות. לכן כדאי שתלך לפי ההוראות שלב אחר שלב מההתחלה.

אין לי אפשרות לדעת מה לא ביצעת כמו שצריך ומה היה לא טוב במדריך שהשתמשת בו.

פורסם
  • מחבר

^

כמה זמן התהליך של ה-Odin צריך להימשך (כדי שאוכל להבחין אם משהו לא בסדר)?

אז השלבים צריכים להיות:

1. להוריד ולחלץ את ה-zip

2. לפתוח את Odin ולבחור את ה-md5 ב-PDA

3. לאתחל את הטלפון ל-Downloading ולחבר אותו

4. ללחוץ על Start ב-Odin

5. עם סיום אתחול הטלפון לנתק את הטלפון מהמחשב

ככה צריך לעשות את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים