עבור לתוכן

איזה מחשב עדיף?

Featured Replies

פורסם

שלום, לא מזמן פתחתי פה דיון על התלבטות בין שני מחשבים.

אחת ההמלצות שקיבלתי הייתה הASUS הבא:

http://www.ebay.com/itm/311042303105

היום הייתי בBest Buy ליד הבית שלי וראיתי ב-590$ את המחשב הבא של Lenovo, שהוא open box אבל מגיע עם שנה אחריות:

http://www.bestbuy.com/site/lenovo-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-1tb-hard-drive-silver/5829006.p?id=1219163970041&skuId=5829006

מה אתם חושבים? על פניו נראה שהלנובו משמעותית יותר טוב, האם אני מפספס משהו? רשום שהרזולוציה של המסך היא 1920X1080, האם זה אומר שההבדל בין המסכים לא מאוד משמעותי? תודה מראש.

מטרות המחשב? עבודה יומיומית (גלישה, אופיס וכו'), צפיה בסרטים

* גודל המסך? בעיקרון אני מחפש 15 ומעלה, אבל מוכן להתפשר במקרה שכל הדברים האחרים טובים.

* רזולוציית המסך? אני אשמח לרזולוציה גבוהה מעבר לHD רגיל אבל זה לא הכרחי.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -

* משקל רצוי? לא קריטי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מצפה לסוללה שיכולה להחזיק 4 שעות בלי מטען

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת HDMI לחבר למסך גדול

* Bluetooth?לא הכרחי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB, מעדיף כונן מהיר על פני יותר גדול.

* כונן אופטי?לא הכרחי

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

נערך על-ידי Roi Yair

פורסם

..הפסדתי משהו?.. אתה גר בארה"ב או שאתה מתעתד לייבא את אחד משני המחשבים?

פורסם
  • מחבר

גר בארה"ב לשנה הקרובה. ממש אשמח לחוות דעת על המחשב מBest Buy כי הוא בטח לא יישאר שם עוד הרבה זמן!

תודה :)

פורסם

המסך של האסוס טוב הרבה יותר (פאנל IPS) מזה של הלנובו. פרט לכך, ללנובו יש מספר חסרונות קלים (יציאת USB3 אחת ו-2 USB2 לעומת 3 יציאות USB3 באסוס, כבד יותר וכו') - אבל יש לו מעבד חזק יותר וכרטיס מסך חזק יותר.

פורסם

למה בסט ביי?

המחירים שם גבוהים, אתה משלם מס רכישה. עדיף לך בכל מקרה להזמין דרך אתר ולהימנע בהרבה מקרים מתשלום מס.

פורסם

בקושי מצאתי מידע על ה-U530 Touch בעניין הגרסה עם מסך ה-FHD, אם הוא IPS או לא, רק באתר גרמני אחד מצאתי שהוא אכן עם פאנל IPS, אבל לא מצאתי לזה הוכחה נוספת. מסקירות וידאו ה-FHD ככל הנראה לא IPS כי מדווחים על המסך כבעייתי וגם קצת על איכות בנייה שלו. חבל..

אם המחשב בתצוגה בחנות אפשר בעיקרון לראות אם הפאנל הוא IPS או לא, להביט בזויות הצפייה של המסך אם הצבעים לא "נהפכים".

אני לא יודע אם יש תוכנה שאפשר אולי להוריד למחשב ולראות דרכה את סוג הפאנל ולפיכך להסיק אם המסך הוא IPS או לא.

נערך על-ידי Chevy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים