עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט עד 5,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום.

מעוניין במחשב נייד מומלץ לסטודנט להנדסה. בקשר ללימודים, העבודה תהיה בעיקר תכנות ותוכנות משרדיות. עדיפות למסך 15.6" אלא אם כן מישהו מרגיש אחרת. לגב המסך, מבריק או מאט (?) - פשוט כזה שיאפשר ראות טובה באור השמש ונורה, כך שלא נצטרך להחשיך את כל החדר. אני חושב שזה מאט, אבל תקנו אותי אם אני טועה.

זמן סוללה - שיהיה סביר, כמובן, אני לא בטוח אם יש לי דרישה מיוחדת. פשוט כזו שתספיק לבן-אדם שהולך ללימודים כאלה, לכן עדיף המלצה ממישהו עם ניסיון. אני חושב שבאזור ה-4 שעות יהיה בסדר גמור. אין צורך בכונן DVD פנימי, תמיד אפשר לקנות חיצוני. לגבי משקל - אין עדיפות כל-כך, מוכן גם שישקול 4-5 ק"ג. משהו שיהיה סביר לתיק גב. הייתי שמח לקבל mSSD במחשב, כך שמערכת ההפעלה תרוץ - לגבי הנפח, נשמע את השיקולים שלכם.

לגבי משחקים - זה לא יהיה עיקרי, אם בכלל, אבל אשמח לשמוע גם על מחשב עם ביצועי משחק, בהנחה שהמחשב יעמוד בדרישות. כמובן, המשחקיות פחות מעניינת כאן. התקציב מצוין בכותרת - ואפשר להתגמש קצת. תודה.

פורסם

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=25011

אליו תוסיף בעצמך (ולא במחירי שוד של החנות) SSD. כונן 256 ג'יגה צריך לעלות לכל היותר 600 שקל, ואתה מבצע (בעזרת מס' תוכניות אפשריות) העברה של כלל המידע מהכונן שאיתו הוא מגיע.

כמובן שאם אתה לא צריך את כונן ה-DVD, תוכל לשים במקומו את הכונן הרגיל (בתוך מגירה מיוחדת שניתן לרכוש בכ-20 שקלים באיביי) וכך יהיה לך 750 ג'יגה נוספים לאחסון.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

שמתי לב ששניכם ממליצים על אותו הדגם, שזה מרגיע. יש לכם ניסיון אישי איתו? בכל מקרה, נשמע דגם מצוין, רק השאלה שלי היא אם נניח אני אחליף את כונן ה-CD ב-SSD - חוץ מציוד להברגה, אין זה משנה איזה כונן SSD אני קונה? כונן רגיל? בתור שאלה מהצד, האם יש דגם מומלץ (מבחינת נפח - 250GB ומעלה).

כמו שהזכרתי, באמת העניין של כרטיס גרפי חזק אינו עדיפות כרגע (אולי בעתיד יהיה לזה שימוש). נניח שנזניח את הכרטיס גרפי, האם יש דגם אחר שיהיה כדאי לקחת בהפרש הסכום?

שמתי לב שלא ציינתי מס' מאפייינים שהייתי צריך להציג בהודעה, אבל עד עכשיו זה בסדר.

נ.ב

מסך מגע לא מעניין.

פורסם

יש לך את כל ההמלצות על איזה כונן וציוד בדיון המקביל.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

לא בדיוק, כי אין שם התייחסות למצב שבו נזניח את הכרטיס הגרפי. השאלה שלי אם יהיה הבדל בדגמים בצורה משמעותית, כי באמת זה לא העיקר אצלי כשאצלו זה עיקר.

פורסם

הדגש העיקרי בדגם הזה הוא איכות התצוגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים